Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

ez az enyém, elvileg 2005/2006-os. ez vázként és csúcs-komplett gépként volt fehér. a feliratok inkább ezüst színûek. Grande-jé is ilyen.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Na igen,ez az.Pöpec

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ez az enyém, elvileg 2005/2006-os. ez vázként és csúcs-komplett gépként volt fehér. a feliratok inkább ezüst színûek. Grande-jé is ilyen.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

erre gondolsz?

Ez ezüst,nem?Valami olyasmi rémlik hogy teljesen fehér,arany feliratokkal,mint Grande avatarján.Tán abból lógott tavaly Vizdi falán sokáig egy L-es

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Ami tetszik az a 2007(?)es fehér színû.Az újakban semmi egetverõ különbséget nem észlelek mondjuk egy Yukon FX-el szemben

erre gondolsz?

http://www.speed-way...=trance3-07.jpg

kérdés: az anthem x 165/38mm-es tagot használ?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

régi trance vagy új (hajlítgatott) ? mert elég jelentõs különbség van

az új az 2,6 taggal (ez fritz mérés de pontosak szoktak lenni) a régibõl M-est mértem és vmi 3,1-3,2 között volt taggal.

Ami tetszik az a 2007(?)es fehér színû.Az újakban semmi egetverõ különbséget nem észlelek mondjuk egy Yukon FX-el szemben

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Van valakinek sajátkezû adata Trance váz súlyáról L-es méretben?Egyre jobban tetszenek.Semmi gondom a jelenlegi Halász Györggyel(taggal is csak 2680g),csak ha valaki sos-ben megszabadulna egy fehértõl az íbéjen véletlen 8)

régi trance vagy új (hajlítgatott) ? mert elég jelentõs különbség van

az új az 2,6 taggal (ez fritz mérés de pontosak szoktak lenni) a régibõl M-est mértem és vmi 3,1-3,2 között volt taggal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Van valakinek sajátkezû adata Trance váz súlyáról L-es méretben?Egyre jobban tetszenek.Semmi gondom a jelenlegi Halász Györggyel(taggal is csak 2680g),csak ha valaki sos-ben megszabadulna egy fehértõl az íbéjen véletlen 8)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalam ott bukik a dolog hogy pl azt irja hogy uber massziv, aztan meg azt hogy a tengelyek alubol vannak. mostakkor? nem azoknak kellene acelbol lennie?

pozitivum, hogy minden nagyon ujnak tunik, de valoszinuleg jobban jarna, ha szetszedne es ugy adna el darabonkent, mert igy ebben a formaban nem tudom ki kolt ra ennyit. talan ha talal egy hasonloan hozza nem erto de penzes vevot :D

es en el tudom hinni a 15 kilot. haveromnak CM SL van, meg reba az ugyanilyen vazaban es az 12.9kg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem tudom, nekem valahogy nem mindegy, hogy valaki úgy akarja eladni baromi magas áron a cuccát, hogy õ még ehhez képest is többet költött rá, mert az utolsó csavarig mindent Bp. legnevesebb boltjaiban vett meg, és nem akar olyan sokat bukni rajta, vagy úgy, hogy sz@rért-hugyért vette, és aztán az utolsó csavaron is nyerészkedni akar :)

Meg egy jó gép mindenkinél mást jelent. Én is azért vettem Trance-et, mert jó masszív, de ahol elég a könnyebb cucc, vagy akár jobb is, ott az került bele. Ezért van benne karbon hézagoló, scandium kormány, latex belsõ, stb.

árnyalás_OFF

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

Én azt nem értem, hogy hogyan lett az 15 kiló... A pedál és a teló???

Hûha, rendesen van szapulva szerencsétlen... Mi van, ha õ tényleg ennyi zsozsót beletett a gépbe, és azt hiszi, hogy el is lehet adni vmit ennyiért?

És akkor mi van, ha ennyi pénzt tett bele...de most tényleg? Ha mindenki elkezdené összeszámolni, hogy mennyit költött, az éppen aktuális felszereltségû bringájára, akkor simán lehetne dobálózni a 4-5-6-700 ezrekkel, de eladni nem tudná ennyiért. Teljesen egyetértek Tiggel, egyszerre feltenni brutálnehéz és erõs alkatrészeket pillekönnyûekkel, mindent jelent, csak nem átgondolt tervezést. Szóval pénz dögivel, de...

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
teló az nem egy nehéz darab, 2,2kg caklipakli. pedál se annyira gyász, 0,4-0,5 között. lehet, hogy menetfelszereléssel, töltött kulaccsal ennyi.
meg biztos nagy teher a lelkének, hogy el kell bírnia gond nélkül és tartósan 120 kilót is

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hûha, rendesen van szapulva szerencsétlen... Mi van, ha õ tényleg ennyi zsozsót beletett a gépbe, és azt hiszi, hogy el is lehet adni vmit ennyiért?

na ja

elég bõven számolva nem lehet több 13,5 kilónál, meg durva listaáron 800K (úgy hogy a féket 80 körül számltam)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
nekem nagyon tetszik.:)
a hirdetés is igényesen meg vagyon írva szerintem.:)

de az ára...:wtf:

Izomtéridõninja-geológus!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

majd egyszer kipróbálod a stumpit és rájössz hogy de igen akarsz fullit

Ezért nem kell kipróbálni;):D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
az a két dolog kellene belõle (pike és cxmax). na jó, a váz is, mert szép, de az csak ha utánam dobják:)
mondjuk tényleg sok pénzt elköltött rá, de azért az egymillióban igen erõsen kételkedem. nem tudom milyen akcióban vette a dolgokat...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
még reális áron is nehéz lenne ilyen kissé értelmetlen konfigot egyben eladni

pike + crossmax sx meg hone, hogy jó massziv és nehéz legyen, ugynakkor meg titán kistányér, meg grammos kcnc szkandium cuccok....

ott a mosolygó fejecske..

még egy pár évig nem tervezek fullyt...( persze kivétel lehet)

majd egyszer kipróbálod a stumpit és rájössz hogy de igen akarsz fullit

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

hát, elég sok helyen átgondolnád ezt a hibás felfogást:air:

ott a mosolygó fejecske..:)
még egy pár évig nem tervezek fullyt...( persze kivétel lehet)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Kíváncsi vagyok, hogy mikor és mennyiért megy el. Az én Trance-em is könnyebb, mint 15 kiló, nem került 1 millába és még nem roggyant meg a 100+ kilóm alatt (úgyhogy valószínûleg erõs).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

hasamra csaptam,, na meg bicikli ne mozogjon már hátul:D

hát, elég sok helyen átgondolnád ezt a hibás felfogást:air: