Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
csak úgy

Feltöltött kép

http://forums.mtbr.c...978&postcount=1

a srác blogján is vannak érdekes dolgok:
http://extrasgrilliforum.blogspot.com/

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Remélem az 1 tizeddel nem lesz baj, ha mégis csúszna akkor hézagolás jön elöbb. 4× annnyiba kerül a következõ 30,9es ami kapható most :(

2900-ért szok lenn b+ csõ az meg azért nem drága.és nincs vele gond

de zoggi van még olcsóbban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kár volna ilyen f@szsággal elb@szni az a vázat. tegyél bele legalább egy 05L-es sörözdoboz oldalából vágott hézagolót. úgy már kb pont jó. ne legyetek idióták.

amúgy meg 690Ft:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2482

A sörösdoboz ehhez már túl vastag.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Volt ilyenek a Trekbe, nem rossz, de hamarabb koszolódik a nyeregsõ, így ha 2500-2800 egy valószínû jó nyeregcsõ akkor inkább azt vesszük bele mint átalakítósdni - pláne hogy a mostani csöve is elég hoki és a srác felülrõl súrolj a 100kg-t.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem uber pimp Cane Creek eloxalt, gravirozott van. tudom, semmi nem latszik belole igy akar hello kitty mintas is lehetne, de akkoris na :D

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
kár volna ilyen f@szsággal elb@szni az a vázat. tegyél bele legalább egy 05L-es sörözdoboz oldalából vágott hézagolót. úgy már kb pont jó. ne legyetek idióták.

amúgy meg 690Ft:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2482

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Remélem az 1 tizeddel nem lesz baj, ha mégis csúszna akkor hézagolás jön elöbb. 4× annnyiba kerül a következõ 30,9es ami kapható most :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem vicc, jótanácsként mondom, hogy ha egy új, rendes méretû nyeregcsõ árát nem is áldozod rá, akkor hézagold ki valamivel, sörösdoboz, akármi. A Giant elég mokány, így jó ideig bírni fogja, de nem a végtelenségig, ha túl van feszítve a hasítéknál a váz. Csak azért mondom, mert vékonyabb falú vázam már törött el így, pedig az nem volt túlfeszítve, megfelelõ méret volt benne.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A boltban azzal szerelték.

A nyeregcsõ recsegésére: nekem a 30,9-es is recseget kezdetben, pedig teljesen kitakarítottam a vázcsövet...aztán kapott zsírt és azóta csend van, ugyanakkor nem is csúszkál

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez addig poén amíg el nem reped a váz...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

30,8ast talátunk mérsékelt árban, ez fog beleköltözni. NRSen nem fogja hiányolni a rugalmasságot merev után. Azaz 1 tized remélem nemlesz gond, ha igen valami nagyon vékony még nem tudom mit kell kerítenünk oda.

Mostani tulaj csinált átalakítót (nem tudom miért nem vett) de az csak 5-6cm hosszú azaz rövid...

nekem a Trance-ben egy ideig 30,6-os volt a 30,9-es helyett...idõnként, kemény túrák után azért fél centit le tudott csúszni, pedig erõsen meg volt húzva a bilincs

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

27.2es roox nyeregcsövem eltört mint a sz.. Akárhogyan is pucoltam, 1-2- bicajozás és újra recsegés volt. Viszont a rugalmasság az valóban igaz, bár egy ösztelóson nem ez fog hiányozni :)

Akkor ez bizony nem neked való :chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

csak karbantartas kerdese hogy mennyire recseg

azert egy 30.9es alu nyeregcso eleg fajdalmasan kenyelmetlen tud lenni. beletolsz egy szukitot megy egy 27.2es karbont, es egybol jobban erzed magad.

30,8ast talátunk mérsékelt árban, ez fog beleköltözni. NRSen nem fogja hiányolni a rugalmasságot merev után. Azaz 1 tized remélem nemlesz gond, ha igen valami nagyon vékony még nem tudom mit kell kerítenünk oda.

Mostani tulaj csinált átalakítót (nem tudom miért nem vett) de az csak 5-6cm hosszú azaz rövid...

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
27.2es roox nyeregcsövem eltört mint a sz.. Akárhogyan is pucoltam, 1-2- bicajozás és újra recsegés volt. Viszont a rugalmasság az valóban igaz, bár egy ösztelóson nem ez fog hiányozni :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem sem recsegett sosem. És könnyebb is sokszor a szûkítõs megoldás. Nemrég mértem, a 35 grammos adapterrel a Roox 27.2-es nyeregcsövem egy súlyban van a Race Face 30.9-es nyeregcsövemmel, csak épp hosszabb is 7 centivel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak karbantartas kerdese hogy mennyire recseg

azert egy 30.9es alu nyeregcso eleg fajdalmasan kenyelmetlen tud lenni. beletolsz egy szukitot megy egy 27.2es karbont, es egybol jobban erzed magad.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ehhez a vázmérethez elég a rövidebb csõ, viszont ezt a szûkítõs dolgot hanyagolnám, mert csak recsegni fog. Az xtc vázamban is az volt, de nem sokáig...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor már értem a 27,2-30,9 hülyeséget :D

350es csõ 190cmes magassághoz elégnek kéne lennie, nem? :chin: A gyárija akkora...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
nem.

30,9 (elvileg) és gyárilag járt hozzá szûkítõ 27,2-re.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
27,2 lenne az NRS nyeregcsõmérete?(Hogy még boltnyitvatartási idõben tudjak keresgélni...) Hülyeségeket találtam rá neten azért kérdem...
A 20,5os kék hirdetését már ne nagyon nézegessétek :D