Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
És vajh Giant-os ruházatot lehet majd itthon kapni??
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Full katalógus (Ausztrál)

http://www.giant-bic...om.au/emag.html

nem tud esetleg vki egy linket ahonnan le lehetne tölteni ezt a katalógust pdf formátumba?
így itt egyesével lementeni az oldalakat képfájlként eléggé körülményes lenne...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ejha a bicaj is szép, de a beállítás ill maga a kép sokat dob rajta. szép munka :clap:

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Egy szép Trance X

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Full katalógus (Ausztrál)

http://www.giant-bic...om.au/emag.html

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
xtc 29er

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Én is lecserélném szívesen egy idei Trance-ra :)

Kicsit bôvített fully lista. A többi bringáról (pl. XTC) még nem találam anyagot.

http://forums.mtbr.c...25&postcount=95
http://forums.mtbr.c...28&postcount=96

Nagyon tetszik a karbon Anthem és Trance X, a fekete Reign, de van, amit "ocsmánynak" tartok.

A kiegészítök közül is vásárolnék szívesen, persze itthoni beszerzésben nem reménykedem.

Feltöltött kép

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Biztosan mindenki bringázni ment :-)
Nekem tetszenek. Szerintem a harmadik link sík képei, töredékét mutatják a bikeradaroséinak.
Azt hiszem szívesen lecserélném a trance vázamat egy ideire...

Leült a topik!

http://forum.bikemag...&postcount=6055

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Leült a topik!

http://forum.bikemag...&postcount=6055

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kedd óta én is bódog tulaja vagyok egy antheimnek elõtte egy speed mission volt nem vesztegetném az idõt a különbségek leírására egyszerûen klasszisokkal jobb

Képet kérünk! :)

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kedd óta én is bódog tulaja vagyok egy antheimnek elõtte egy speed mission volt nem vesztegetném az idõt a különbségek leírására egyszerûen klasszisokkal jobb
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Reign x et itthon csak vázként lehet kapni vagy komplett bicikliként is?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Lehet, hogy az is rossz. Ha a tengely hibátlan felületû része van a perselyben, akkor érezni ott is a mozgást.
A perselyeztetést már egy jobb szervizben csináltassam, vagy ezt is bízhatom egy lakatos-esztergályos szakemberre?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha a meret pontos akkor teljesen mindegy hogy hogy all ossze a tengely es a tavtarto. persely nincs kikopva a tagban?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Skacok. Nem tudom, hogy mennyire Giant specifikus a problémám. A barátnõm NRS-énél van egy apró kottyanás ha megemelem a vázat.
Ilyen volt már a saját gépemnél, sejtettem, hogy a rugóstag rögzítésénél lesz a bibi.

Ilyen tag van benne:
Feltöltött kép

Ez pedig az acéltengely, rajta az alu távtartó gyûrûkkel:
Feltöltött kép

Jól látszik a kopás, gondoltam esztergáltatok valami szakival egy ilyet, de azzal a különbséggel, hogy az egészet aluból és két fél darabból csináltatnám, mint ahogy az pl. a Trance+Fox tag kivitelezésénél van.
Jó lesz, vagy ne variáljak és maradjak az eredeti kialakításnál? Az újabb verziókban ugyanígy van?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

huliganok!

:D

csak van életösztöne:D
én is igyekszem járdán menni, ahol csak tudok.

Kisherceg, a tag nálam jól mûködött, csak azért adtam oa, mert egyben nem akarták vinni:( azóta is bánom, hogy egyáltalán eladtam

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mindig járdán megyek

huliganok!

:D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Grande: ha nagyon nem találsz, van a polcon egy rp3 (38/165mm) tartalékba. ;)

Köszönöm Kisherceg! Igénybe venném, ha nem sikerül találni. Haverom ígért egyet. Holnap kiderül, hogy sikerült-e szereznie.

grande, lehettél te. eléggé hasonlított a tiédre a szekér. fekete bilibukó volt és a körúton, a járdán ment az illetõ a buszpályaudvarnál, azon az oldalon. magadra ismersz?:D

Mindig járdán megyek és a személyleírás alapján - és ha nincs más jelentkezô - Én voltam :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ja, még ki sem próbáltam. a "karcos" eredeti eddig jól bírja. de ha most kiderül, hogy sz@r, akkor megkereslek... :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
megy a régi tagom kézrõl kézre:D

grande, lehettél te. eléggé hasonlított a tiédre a szekér. fekete bilibukó volt és a körúton, a járdán ment az illetõ a buszpályaudvarnál, azon az oldalon. magadra ismersz?:D