Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Sziasztok.

Giant bringás nadrágot szeretnék venni,de eddig nem találtam sehol.
Tudtok esetleg helyet,ahol lehet kapni?
Elõre is köszi.

Kuruczgyerek

Kuruczgyerek

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni egy pinkbájkos vázzal kapcsolatban, szerintetek jó vételnek tûnik? Esetleg mire kell figyelni mi lehet rossz, miért ilyen 'olcsó' ?

Tag nélkül szimpatikusabb lenne de úgy nem adja el a fazon...

A jobb alsó támvillánál (ha így hívják) látni egy kis sérülést az elsõ képen, vagy ez nem is sérülés ?

Íme a dolog: http://www.pinkbike....buysell/480256/

Üdv KuruczM

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
O.K. Köszönöm a linket, mert én a Neuzeres lapon néztem és már nem volt semmi a '09-es Giant bringákról.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
http://www.giantkerekpar.hu/

amúgy gyakorlatilag ua, csak van másik cégnév hozzá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a Giant honlapon meg a Neuzer van irva forgalmazonak. ha ok nem, akkor ki?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Üdv. mindenkinek! Asszonypajtinak keresnék Giant 26" nõi alu vázas bicajt, vagy vázat villával. Látom a Neuzer már nem forgalmazza a Giant -ot. Nem tud valaki elfekvõben valahol? Köszönöm elõre is a válaszokat!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

idekint minden bolt 15-20 font korul arulja a legalapabb hulladek valtofulet is. szal ha mar BETD, akkor a 22 nem is olyan sok...

Így már érthetõ...

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
idekint minden bolt 15-20 font korul arulja a legalapabb hulladek valtofulet is. szal ha mar BETD, akkor a 22 nem is olyan sok...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ilyen való rá. http://www.chainreac...x?ModelID=14761
Ez a márka vajon mit tud, hogy ilyen drága?

Ez se olcsó, és õk nem is foglalkoznak mással: http://derailleurhanger.com/index.htm

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ilyen való rá. http://www.chainreac...x?ModelID=14761
Ez a márka vajon mit tud, hogy ilyen drága?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor már egyszerûbb, ha nekem szólsz, van itthon kettõ tartalék ( nem a vázadét nyúltam le, hanem azóta vettem :) ) És legtöbb vázhoz ugyanaz a papucs kell (MTB v. outi), csak az XtC karbonnak és a Glorynak van sajátja.

Köszönöm neked is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Akkor már egyszerûbb, ha nekem szólsz, van itthon kettõ tartalék ( nem a vázadét nyúltam le, hanem azóta vettem :) ) És legtöbb vázhoz ugyanaz a papucs kell (MTB v. outi), csak az XtC karbonnak és a Glorynak van sajátja.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha sehol nem talalsz nekem van egy asszem. meg az XTC-hez adtak, gyanitom ugyanaz a forma.

Köszi elõre is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha sehol nem talalsz nekem van egy asszem. meg az XTC-hez adtak, gyanitom ugyanaz a forma.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Üzemeled be a vázat? Váltófül biztos van, kb. egy ezres körül van az ára, viszont csavar külön sztem nincs, csak az egész himbát tudod cserélni csapággyal, mindennel, de annak elég borsos ára van, így jobb kötõelemboltokat keresni.

Már csütörtök óta használom.
Egyelõre még egyik alkatrészre sincs szükségem, de jó ha van itthon váltófül tartalékban meg azok az alu csavarok láthatóan nem fognak sokat bírni, mert a csavar méretéhez képest pici imbusz nyílásuk van (az egyik csavaron látszik, hogy azt nem fogom már imbuszkulccsal kitekerni). Legfeljebb, majd ha szükség lesz rá, esztergáltatok hozzá csavart aluból nagyobb imbusz nyílással vagy rakok bele acél csavart.

nem kaptal hozza extra valtofulet? minden giant vazhoz/bringahoz adjak gyarilag

Ez nem gyárilag van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem kaptal hozza extra valtofulet? minden giant vazhoz/bringahoz adjak gyarilag

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Üzemeled be a vázat? Váltófül biztos van, kb. egy ezres körül van az ára, viszont csavar külön sztem nincs, csak az egész himbát tudod cserélni csapággyal, mindennel, de annak elég borsos ára van, így jobb kötõelemboltokat keresni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ha jár erre valaki a forgalmazótól. Anthemhez váltófül és a forgáspontokat rögzítõ csavarok beszerezhetõek itthon?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Van valakinek vagy ismerõsének régi manitou tagos anthem-je? Ha van akkor tudna írni egy testsúlyt és egy nyomásértéket, amin használja.

Az új anthemeknek ugyanúgy 6mm-s sag kell?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

nem tud esetleg vki egy linket ahonnan le lehetne tölteni ezt a katalógust pdf formátumba?
így itt egyesével lementeni az oldalakat képfájlként eléggé körülményes lenne...

Nem az ausztrál online katalógus, de a cseh oldalon kategóriákba szedve, árral együtt, PDF-ben.

http://www.giant-bic...-CZ/news/13855/