Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

topswing-es.

köszönöm!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
topswing-es.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

erre a giantre milyen elsõ váltó való? topswing vagy downswing? nincs itt, nemtok lemenni megnézni, memóriában sincs adat. csak mielõtt valaki ezt tanácsolná :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ez a villanyaktores azert durva, hogy tudta ennyire "olcson" meguszni... iszonyat nagyot is zakozhatott volna.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Úgy gondolom, az egy teljesen pozitív dolog, hogy valaki vállalja a visszahívásokat és egyben ez egy pozitív üzenet is a vásárlók felé a hiba tényén bõven túlmutatóan. Azt mutatja, hogy igen, ez a Giant figyel a vevõire, fontos azok elégedettsége, folyamatos támogatása, esetleges problémák megelõzése.
A többi gyártó sem hiszem, hogy sokkal jobb vagy rosszabb, viszont ezt a magatartást várnám el mindegyiktõl. Nem susmák, titok, satöbbi, hanem igen is, elismerjük, hogy gond van, de javítjuk, mert fontosak vagytok! ;-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

na ez a ciki, nem a faláb...

az lenne a ciki, ha nem tenné ezt és az év során 500-an törnék össze magukat emiatt...

Az autóiparból kiindulva túl van lihegve ez a visszahívás: "visszahívják, mert gondok LEHETNEK ezzel-azzal"

QS-esünk megmondta, hogy a Zsiguli volt a legjobb autó, mert abból nem hívtak vissza egyet sem! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

nem hinnem, hogy mas gyartonal kevesebb a problema, csak ott szimplan nem tudsz rola, hogy miert torott kette a vaz alattad, es cserelik garban. jobb ez igy.

egyértelmûen :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem hinnem, hogy mas gyartonal kevesebb a problema, csak ott szimplan nem tudsz rola, hogy miert torott kette a vaz alattad, es cserelik garban. jobb ez igy.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A Giant visszahívja a 2012-es Giant Defy Advanced 0, 1, 2 és Giant Avail Advanced 0, 1, 2 modelljeit. Az elsô villával lehetnek problémák.

Giant Bicycle Recalls Two Models; Forks Can Break Causing Fall Hazard

na ez a ciki, nem a faláb...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
A Giant visszahívja a 2012-es Giant Defy Advanced 0, 1, 2 és Giant Avail Advanced 0, 1, 2 modelljeit. Az elsô villával lehetnek problémák.

Giant Bicycle Recalls Two Models; Forks Can Break Causing Fall Hazard

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

az a piros bowdenház nagyon bazári.

szerintem is sok mar... a tavalyi anthemen is a kek hasonloan, de az a nyers alu vaz! nah az ott van a szeren, pedig nagyon szeretem a fekete bringakat.

Tökéletes lesz, sokan bringáznak itt merevfarú 29errel, nem is akárhogy! ;-) Nyáron egy DeviantMtb-s csajszit láttam úgy menni, hogy majdnem elgondolkoztam, sportot váltok. :-P

...hogy egészen ontopic legyek, most pedig jöjjön egy cikk: Reader’s Choice Award 2011: Giant Anthem X Full Suspension 29″er | Twenty Nine Inches

akkor marad :) olcsobb, meg egyszerubb is karbantartani. a mereven a kor is kevesbe latszik. majd kengurutol elguberom az anthemet egy kis korre, egyszer mar beigerte. bar ez lehet rossz strategia, mert a vegen racsoppen a nyalam, es kell egy hasonlo.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az a piros bowdenház nagyon bazári.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Még egy kis 29-es Anthem.

Review: Giant Anthem X 29 | Dirt Rag Magazine
Feltöltött kép

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

jah erre en is gondoltam. majd meglatjuk, hogy a budai hegyekben milyen lesz az xtc :)

Tökéletes lesz, sokan bringáznak itt merevfarú 29errel, nem is akárhogy! ;-) Nyáron egy DeviantMtb-s csajszit láttam úgy menni, hogy majdnem elgondolkoztam, sportot váltok. :-P

...hogy egészen ontopic legyek, most pedig jöjjön egy cikk: Reader’s Choice Award 2011: Giant Anthem X Full Suspension 29″er | Twenty Nine Inches

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
turazni akarsz vagy versenyezni/inkabb tekerni? :)

Nézd meg a cseh oldalt. Igaz, teszt bicó, de 2011-es 29'-es M és L méretben 40% kedvezménnyel. Más kérdés, mennyire lehet szétcsapva :)

jo forintunknak hala, alig olcsobb, mint az itthoni akcios uj :) pedig amikor nyaron vettem az xtct, kinn 350e volt az itthon 450ennel szemben. most meg erdemes itthon vasarolni, de milyen arak lesznek itt jovore, ha ezen az arfolyamon fognak bearazni?? foleg akkor lesz durva, ha esetleg visszamenne a ft 270 kornyekere. ha ez igy lesz, az osszes lovemat bevaltom eurora, aranyra, akarmire... szerintem meg az uj bringam is ertekallobb, mint a ftom a bankban.

Várd meg, hogy maradjanak raktáron páréves új vázak, akkor majd talán lesz jelentõs akció.

jah erre en is gondoltam. majd meglatjuk, hogy a budai hegyekben milyen lesz az xtc :)

dudo

dudo

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Az anthem sportosabb feszesebb inkább xc/maratonra van gyártva szerintem.
Az anthem jobb volt emelkedõn mint a trance, viszont a trance meg lejtõn volt jobb, Nekem a Trance lényegessen jobban tetszett.
Röviden: ha kemény fürge verseny gépet akarsz = anthem, ha lágyabb kényelmesebb ringatósabb érzést akkor = trance
[quote name='Sly78'][quote name='dudo']Igen ismerem az alpinbike-ot voltam náluk 2x-is teszt vezetésen, a Anthemet és Trance-t próbáltam.

hogy írnád le az anthem és a trance közti különbséget?[/QUOTE]

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
[quote name='dudo']Igen ismerem az alpinbike-ot voltam náluk 2x-is teszt vezetésen, a Anthemet és Trance-t próbáltam.

hogy írnád le az anthem és a trance közti különbséget?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

29er anthem vazak nem lesznek (jol) learazva? :)

Nézd meg a cseh oldalt. Igaz, teszt bicó, de 2011-es 29'-es M és L méretben 40% kedvezménnyel. Más kérdés, mennyire lehet szétcsapva :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Várd meg, hogy maradjanak raktáron páréves új vázak, akkor majd talán lesz jelentõs akció.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs