topswing-es.
köszönöm!
az lenne a ciki, ha nem tenné ezt és az év során 500-an törnék össze magukat emiatt...na ez a ciki, nem a faláb...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nem hinnem, hogy mas gyartonal kevesebb a problema, csak ott szimplan nem tudsz rola, hogy miert torott kette a vaz alattad, es cserelik garban. jobb ez igy.
A Giant visszahívja a 2012-es Giant Defy Advanced 0, 1, 2 és Giant Avail Advanced 0, 1, 2 modelljeit. Az elsô villával lehetnek problémák.
Giant Bicycle Recalls Two Models; Forks Can Break Causing Fall Hazard
az a piros bowdenház nagyon bazári.
Tökéletes lesz, sokan bringáznak itt merevfarú 29errel, nem is akárhogy! ;-) Nyáron egy DeviantMtb-s csajszit láttam úgy menni, hogy majdnem elgondolkoztam, sportot váltok. :-P
...hogy egészen ontopic legyek, most pedig jöjjön egy cikk: Reader’s Choice Award 2011: Giant Anthem X Full Suspension 29″er | Twenty Nine Inches
jah erre en is gondoltam. majd meglatjuk, hogy a budai hegyekben milyen lesz az xtc
Nézd meg a cseh oldalt. Igaz, teszt bicó, de 2011-es 29'-es M és L méretben 40% kedvezménnyel. Más kérdés, mennyire lehet szétcsapva
Várd meg, hogy maradjanak raktáron páréves új vázak, akkor majd talán lesz jelentõs akció.
29er anthem vazak nem lesznek (jol) learazva?
29er anthem vazak nem lesznek (jol) learazva?