Nekem viszont van egy NRS1-es vázam eladó...
ha érdekel...privi...apróban fent van
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Indította
thommey
, 2004. január 11. 13:17
Írta 2004. október 26. - 00:04
Írta 2004. október 22. - 16:56
a weblaprol neztem, sz'al azert nem keszpenz.
meg amugy is, erdemesebb odacsorgni par boltba es tutkora rakerdezni. a fulop is annyit ir ra amugy, de ilyenkor sok 04-es bicora akcio van...
meg amugy is, erdemesebb odacsorgni par boltba es tutkora rakerdezni. a fulop is annyit ir ra amugy, de ilyenkor sok 04-es bicora akcio van...
Írta 2004. október 22. - 16:48
Írta 2004. október 22. - 15:28
Udv emberek!
Erdekelne hogy mennyit koszal egy 2004es NRS 1-es. ..
hat amennyit a gazdaja koszal vele
445 a ridebikeban.
mar, ha a komplett cangat kerdezed.
Írta 2004. október 22. - 14:28
Írta 2004. október 19. - 17:51
Én is elcsábultam...
Bizonyíték itt:
http://kep.tar.hu/bi.../pic6367770.jpg
Ez a gyíkarc meg én vagyok amint a vázat taperolom 8)
http://kep.tar.hu/bi.../pic6367771.jpg
Ezért a Meridás táborban meggyepálnak! ;D
Bizonyíték itt:
http://kep.tar.hu/bi.../pic6367770.jpg
Ez a gyíkarc meg én vagyok amint a vázat taperolom 8)
http://kep.tar.hu/bi.../pic6367771.jpg
Ezért a Meridás táborban meggyepálnak! ;D
Írta 2004. október 16. - 09:24
Hali!
OK fõnök, már itt sem vagyok......
Bár most jöttem vissza, de akkor ujra kimegyek
bye
OK fõnök, már itt sem vagyok......
Bár most jöttem vissza, de akkor ujra kimegyek
bye
Írta 2004. október 15. - 20:36
Mekkora problémák:)
Na húzzatok tekerni ;D
Ja, és eladó az NRS vázam:)
ha valakit érdekel akkor az apróban...
Üdv:Thy
Na húzzatok tekerni ;D
Ja, és eladó az NRS vázam:)
ha valakit érdekel akkor az apróban...
Írta 2004. október 14. - 19:14
Hali!
Az váltókeret rugóstag felöli oldalán. Bele van ütve a fémlapba. A vége a fontos, ott vannak a fok adatok. Ha bal oldalról benézel a himbakaroknál, látni kell
bye
Az váltókeret rugóstag felöli oldalán. Bele van ütve a fémlapba. A vége a fontos, ott vannak a fok adatok. Ha bal oldalról benézel a himbakaroknál, látni kell
bye
Írta 2004. október 14. - 15:45
Levakartam a maradék sarat is az elsõ váltóról, de nem találtam meg a számot.. : :-[
Izé, hol is kell lennie az elsõ váltón a típus számnak? A VT tám- és láncvilla összekötõ eleme miatt kicsit nehéz közelrõl nézegetni a váltót.
Izé, hol is kell lennie az elsõ váltón a típus számnak? A VT tám- és láncvilla összekötõ eleme miatt kicsit nehéz közelrõl nézegetni a váltót.
Írta 2004. október 13. - 13:41
Hello!
Hétvégén voltam egy kis túrán, és tényleg nem érdekelt, hogy kicsit zajos a lánc
Egyenlõre így maradt...
köszi
bye
Hétvégén voltam egy kis túrán, és tényleg nem érdekelt, hogy kicsit zajos a lánc
Egyenlõre így maradt...
köszi
bye
Írta 2004. október 12. - 21:04
Mellon VT-je= tesztelt VT:)
õ vette meg a teszt után
tehát az elõbb leírtak vonatkoznak rá...
de jó érzés volt tekernem rajta, és õ sem panaszkodik azóta sem
Üdv:Thommey
õ vette meg a teszt után
tehát az elõbb leírtak vonatkoznak rá...
de jó érzés volt tekernem rajta, és õ sem panaszkodik azóta sem
Üdv:Thommey
Írta 2004. október 07. - 16:26
Hello!
Az egésszel csak azért foglalkozom ennyit, mert a Bikemagban lévõ fotón úgy látom, mintha "rendesen" állna az XT váltó....
Ja és nekem a középsõ tányérnál is csörög, menet közben.
De ha meg tudnád nézni mi van a váltókeret hátsó oldalára írva, az jó lenne. Már csak a lelkem megnyuzgtatása végett ... ))
köszi
bye
Az egésszel csak azért foglalkozom ennyit, mert a Bikemagban lévõ fotón úgy látom, mintha "rendesen" állna az XT váltó....
Ja és nekem a középsõ tányérnál is csörög, menet közben.
De ha meg tudnád nézni mi van a váltókeret hátsó oldalára írva, az jó lenne. Már csak a lelkem megnyuzgtatása végett ... ))
köszi
bye
Írta 2004. október 07. - 15:22
oNe: Ki kell, hogy ábrándítsalak, a gyári verzióval is leér a lánc kistányéron a terelõ aljára sag nélkül. Ha rajta ülsz akkor szépen fut a lánc, de ha leszálsz, és pl olajozáshoz tekered a láncot kistányéron (jó, ezt nem kistányéron szokta csinálni az ember), akkor csúszik a terelõ alján.
Ha nagyon fontos, majd megnézem a pontos típusszámot, de szerintem nem sokat vacakoltak ezzel a kérdéssel.
A lánc amúgy is csapkod rendesen támvilla láncvilla, jut mindenhova :-\
Ha nagyon fontos, majd megnézem a pontos típusszámot, de szerintem nem sokat vacakoltak ezzel a kérdéssel.
A lánc amúgy is csapkod rendesen támvilla láncvilla, jut mindenhova :-\
Írta 2004. október 07. - 14:49
Hello!
Köszi a választ.
Nem is akartam foglalkozni ezzel, de a látványon kívül van egy pici probléma még. Mivel nem követi a lánckerék ívét, így ha a középsõ tányéron fut a lánc, nagyon közel van a lánchoz a váltókeret vége, az a pici rész ahol vízszintes (az összefogó csavar alatt). Remélem érthetõ
És minden kis úthibán csörög a lánc. Na ezért lenne jó az odaillõ váltó.
A mostani Bikemagban pont ezt a vázat tesztelték. Nem tudja valaki megnézni, megkérdezni hogy milyen típusú elsõ váltó van rajta gyárilag? Azt írják hogy XT. Megnéztem a 2004-es alkatrész katalógust, és az XT-bõl valóban van 2 féle.
Ha valaki lenne szíves megnézni, hogy a váltókeret belsõ oldalára mi van írva, megköszönném. A Deore 66-69 fok.
köszi
bye
Köszi a választ.
Nem is akartam foglalkozni ezzel, de a látványon kívül van egy pici probléma még. Mivel nem követi a lánckerék ívét, így ha a középsõ tányéron fut a lánc, nagyon közel van a lánchoz a váltókeret vége, az a pici rész ahol vízszintes (az összefogó csavar alatt). Remélem érthetõ
És minden kis úthibán csörög a lánc. Na ezért lenne jó az odaillõ váltó.
A mostani Bikemagban pont ezt a vázat tesztelték. Nem tudja valaki megnézni, megkérdezni hogy milyen típusú elsõ váltó van rajta gyárilag? Azt írják hogy XT. Megnéztem a 2004-es alkatrész katalógust, és az XT-bõl valóban van 2 féle.
Ha valaki lenne szíves megnézni, hogy a váltókeret belsõ oldalára mi van írva, megköszönném. A Deore 66-69 fok.
köszi
bye
Írta 2004. október 07. - 00:09
Írta 2004. október 06. - 19:28
Írta 2004. október 06. - 19:09
általában az elsõ váltókat a szabvány 42-es, vagy 44-es nagytányérokhoz tervezik.
Régen volt olyan altus hajtómû, amin 38-as volt a legnagyobb tányér, annak más az elsõváltója. Nézd meg, hogy mûködik-e, és ha nem csak akkor cseréld!
Az, hogy nem követi az abból adódik, hogy nem minden váznak ugyanolyan az ülésvázcsõ szöge.
Az NRS-en, és az XTC Teamen ok a váltó fogsorkövetése, de az AC-n már nem. Rá se szarj:)
Régen volt olyan altus hajtómû, amin 38-as volt a legnagyobb tányér, annak más az elsõváltója. Nézd meg, hogy mûködik-e, és ha nem csak akkor cseréld!
Az, hogy nem követi az abból adódik, hogy nem minden váznak ugyanolyan az ülésvázcsõ szöge.
Az NRS-en, és az XTC Teamen ok a váltó fogsorkövetése, de az AC-n már nem. Rá se szarj:)
Írta 2004. október 06. - 18:56
Hello!
Köszi a gyors válaszokat
Kapott szûkítõt, + 1 27,2 -es nyeregcsövet.
A következõ kérdés:
Az elsõ váltó elég furán áll. Egy Deore. Az gond, hogy a váltókereten lévõ ív nem követi a lánckerék ívét. Nagyobb íven fut. Egyenlõre nem látom hogy gond lenne, de kicsit bénán néz ki. Az elõzõ vázon szépen a lánctányér mellett futott.
Más tipusu, méretü e.váltó kellene? Ha igen, milyet keressek?
köszi
bye
Köszi a gyors válaszokat
Kapott szûkítõt, + 1 27,2 -es nyeregcsövet.
A következõ kérdés:
Az elsõ váltó elég furán áll. Egy Deore. Az gond, hogy a váltókereten lévõ ív nem követi a lánckerék ívét. Nagyobb íven fut. Egyenlõre nem látom hogy gond lenne, de kicsit bénán néz ki. Az elõzõ vázon szépen a lánctányér mellett futott.
Más tipusu, méretü e.váltó kellene? Ha igen, milyet keressek?
köszi
bye