Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Grande!Akkor most Te egy boldog ember vagy!!Milyen érzés volt?? :) Nagyon irigyellek,de csak szerdáig!Akkor hozzák az enyémet.Össze raktad már?Jó Neked a 16"?Te hány milyen magas vagy?Én 182,és a 18" vázat gondoltam.Azt írtad a Vizdinél vetted,és ez volt az utolsó a nagykerbe.De a Vizdi nem a Speed way-ben van?Fox Talas hmmm nyami!Nekem egy Pike teló megy bele.Linkelhetnél majd egy képet!
Rebell 78!!Hogy érted azt,hogy "ha maratonozni szeretnék vele,arra kár"?
Szerinted nem jó rá?Hobbi szinten nyomom,és én is a zúzás mellet vagyok.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Bikertigger, Rebell!

Ugyebár az a baj, hogy az ember nem próbálhatja ki a vázat, mielõtt megveszi. Kicsit rám hozzátok a frászt, ha ilyeneket írtok, de majd kiderül. Sok cikkel elolvastam, embereket megkérdetem, a bikemagban is pozitívak voltak a leírások, a rugóstagról is... Persze lehet, Reign jobb lett volna vagy más márka (Speckót néztem még). De majd jövõre...
Rebell! Inkább zúzásra szeretném használni, nem csak maratonra. Van itt a környéken elég erdõ és hegy, hogy kipróbáljam a hegyre fel, hegyrõl el dolgokat és az ugri-bugrit. Meglátjuk, milyen.

Üdv.
Cstom

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A Tranceba nemfogod megerezni, hohy milyen tag van hatul. Teljesen neutral müködik.

Irtad cseko, hogy maratonozni szeretnel vele, hat arra kar.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

CSEKONICS!

A Probikeban pedig egy bontott fekete Trance váz volt 220e, csak az a baj, hogy a Fox tag a sima, tekergetôs "R" és nem az "RP3", ahol egy karral tudod állítani a keménységet.

)

ez zavarjon a legkevésbé......eléggé közelít a 0-hoz a különbség a kar 3 állása között....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
CSEKONICS!

Én tegnap vettem meg Vizdinél a 2006 hófehér és gyönyör? Trance vázam, az utolsó ami fehérben még volt a nagykerben (16 colos). Ráadásul akciósan, 245e volt, nem pedig 289e, mint a listaárt. Egyébként láttam bent egy darab 18 colos fehér Trance vázat 279e körül. Érdemes benézned, ha rá vagy kattanva.

A Probikeban pedig egy bontott fekete Trance váz volt 220e, csak az a baj, hogy a Fox tag a sima, tekergetôs "R" és nem az "RP3", ahol egy karral tudod állítani a keménységet.

Nekem még beugrik a vázba - ha minden jól megy - egy Fox Talas villa.. és minden szép, minden jó lesz:)))))

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://www.wiw.hu/pa...7374#uid9907374

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
2007-es Trance vázat csak rendelésre kapsz. Szóval, ha akarsz, rendeld meg, 2006-os van a nagykerben. Érdemes mondjuk a Vizdinél próbálkozni, vagy a Probike-ban.
Ausztria, Kenguruk földje!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
A 2007-es bringákrol lehet valamit tudni?Én még képet se láttam róluk.És mikor lesz itt Magyarországon?Érdemes rá várni?Én már nagyon rá vagyok gerjedve a Trance-re!AKAROM!Még egy kis kölcsön kéne azt GYÍ!!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Amit a katalógusban látsz, az csak prototípus. A váznak és a komplett gépnek is ugyanolyan a rugóstag-becsatlakozása, mint amit a Bikemag tesztelt. A himbák méretezése is ugyanaz.
A Giant soha nem használta a SC/Intense által átdolgozott VPP szabványt. A prototípus másképp nézett ki, de azt sosem lehetett kapni.
Megjelenése óta a Trance csak minimál változtatásokon esett át, pl felsõcsõ/nyeregvázcsõ csatlakozás.

Joe: http://www.neuzer.hu...76402a4a1fc3db5
Itt már gondolom megtalálod.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
hol találok árlistát?magyar kellene!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Köszi a választ,de mi az a Santa Cruz patent?Maga az alsó csövön a rugóstag becsatlakozás.az a vázrészlet?Ezt nem vágom.És milyen cirkusz volt belõle?Valami szabadalmi?
Amúgy a Neuzerben azt mondták mindkettö ugyan abban az árban van.Sõt,lehet,hogy csak a régebbi van vázszettként.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Sziasztok!Néztem a Neuzer katalógusában a Giant Trance bringákat,és utána hátrébb a Trance vázszettet,de a kettõ nem egyforma.Más az alsócsõ a rugóstag becsatlakozásánál.Ez miért van?És mi a különbség?Nem mind a kettõ ugyan abban az évben készült?És melyik van a Neuzernél vázszettként tutira.
Amit a BikeMag újságban teszreltek az nekem jobban tetszik,erösebbnak néz ki.

Az, hogy az "öreg" vaznal (nem az olyan mint az enyem) a Santa Cruz patentya volt a vazon, ezert kellet ugy megoldaniuk ahogy most van.
Meg egy kicsit joban elvan hegesztve a mostani vaz.

Az öregeb valamenyivel olcsob es szerintem ugyanolyan jo, metrhogy a patent cirkusz miat lett megvaltoztatva.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Sziasztok!Néztem a Neuzer katalógusában a Giant Trance bringákat,és utána hátrébb a Trance vázszettet,de a kettõ nem egyforma.Más az alsócsõ a rugóstag becsatlakozásánál.Ez miért van?És mi a különbség?Nem mind a kettõ ugyan abban az évben készült?És melyik van a Neuzernél vázszettként tutira.

Állítólag az egyik Lengyel a másik Francia,és az egyik modernebb konstrukció.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Egy jóbarátom hosszabbíttatott nyakat (Judy SL) anno a Berguson által. Azt mondták, nagyon jó munka, a hegesztõ garit is vállal. Koma átvette a villát, berakata a gépébe és irány a hegy. Át a Flórián téren, fel a Kisceli utcán, kastély megkerül, jobbkezesnél balra (idáig végig aszfalt és emelkedõ), enyhe lejtõ, jobbkanyar, villanyak reccs, szalagkorlát, árok.
Szerencsére nem jött szembõl autó, az árok meg puha volt.
Ismétlem, aszfalton, kb 5 perc tekerés után.
Tanulság - mit ér a termékre adott garancia, ha az arcplasztikát nem fedezi?

Megbeszéltük, marad úgy ahogy van, nem gányolok. Pl:Ha egy lépcsõsor ugrás közben a kezemben marad a kormány, lehet hogy nem úszom meg élve... :scared:

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Én is láttam több hosszabbított telót, évek óta használják a tagok, de semmi bajuk!
(bár én sem szeretném ezt a mûveletet:) )

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nekem anno Yasec többször is hosszabbított nyakat, és soha semmi gondom nem volt vele, pedig ez még a hõskorban volt, amikor azért minden cucc szarabb minõségû volt.

Persze ma már inkább nem tenném.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Tudom hogy igaza van theznek.
Gányolni semmiképp nem szerettem volna a villát, csak akkor ha létezeik erre valami rendes megoldás...

Egy jóbarátom hosszabbíttatott nyakat (Judy SL) anno a Berguson által. Azt mondták, nagyon jó munka, a hegesztõ garit is vállal. Koma átvette a villát, berakata a gépébe és irány a hegy. Át a Flórián téren, fel a Kisceli utcán, kastély megkerül, jobbkezesnél balra (idáig végig aszfalt és emelkedõ), enyhe lejtõ, jobbkanyar, villanyak reccs, szalagkorlát, árok.
Szerencsére nem jött szembõl autó, az árok meg puha volt.
Ismétlem, aszfalton, kb 5 perc tekerés után.
Tanulság - mit ér a termékre adott garancia, ha az arcplasztikát nem fedezi?

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Szerintem nincs itthon ilyen... Árat illetõen meg érdemes lehet a kintieket összevetni, hogy a karboné mennyivel magasabb az alu változatnál, szerintem nincs nagyon, aki azt meg tudná fizetni...

Kicsit félre lettem tájékoztattva!:)
Ha jól látom az elözö linkemen rosszul van
megadva a váz anyaga!

Árban én erre gondoltam:
http://www.giant-bic...tain/911/27888/

Üdv

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Helló!