Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Tisztelt Trance Tulajdonosok!
Több társam nevében is hálás lennék, ha megosztanátok, hogy Float L/ R / RP3 tagba mekkora PSI-t tettetek? (testsúlyt is lécci)
Köszönöm!
Üdvözlettel:
Dello

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Ok,akkor nyomjad hegyen-völgyön át!Maraton meg lesz bõven!
Üdv:Csekó
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

Üdv a Trance tulajok körében!Tényleg szép a váz,tetszik a felirat és a minta.Az enyémböl pont ezt hiányolom.
Trance Tulajdonosok!Jöttök a Szilvás maratonra?Rendezünk egy Trance találkozót??

Szia!
Köszi szépen!
A felvetésed korrekt, de nekem sajna még 1-2 hónapra szükségem van, h. egyáltalán bírjam a 3-4 órás folyamatos tekerést. Másfél éve nem ültem bringán:( Ha bátyámék mennek, "kísérõként" én is ott leszek! Viszont a késõbbiekre nézve szívesen csatlakoznék Hozzátok!
Üdvözlettel:
Dello

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Üdv a Trance tulajok körében!Tényleg szép a váz,tetszik a felirat és a minta.Az enyémböl pont ezt hiányolom.
Trance Tulajdonosok!Jöttök a Szilvás maratonra?Rendezünk egy Trance találkozót??
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

gratula innen is :) ingyen szórják a Trance-ket?:D
a Maestro jel kb mint fordított walkman jel :)

Köszönöm!
Sajna nem ingyen volt, nejem egyszerûen nem érti, h. mi került ezen ennyibe ;) 94-ben vettem egy használt merevv. alu Marint, XT-vel, még mindig egyben van. Már akkor vmi komolyabb gépet szerettem volna. Azt mondtam, majd érettségi után. Aztán meg katonaság után. Aztán meg a diploma után. Aztán meg a házépítés után. És hirtelen 31 éves lettem. Elég volt. Most lett végre egy Trance-em!!!
A tényleg jel tényleg olyan, asszem a Sony walkman-jei készültek egy idõben ilyesmi logo-val.
Üdvözlettel:
Dello

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
gratula innen is :) ingyen szórják a Trance-ket?:D
a Maestro jel kb mint fordított walkman jel :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

Gratula Dello!

Szép ez a fekete!!! Két évig szemeztem egy ilyennel :) Aztán építettem fehér vázra :) Megvolt már az elsô éles bevetés terepen?

Üdv.
Grande

Köszi. Örülök, h. tetszik. Nem voltam egy szín mellett sem elkötelezve. Ez volt a boltban. Tegnap már nem bírtam tovább és betéptem (na nem úgy) a saras erdõbe. Még a latyakos terepen is vigyorogtam, élveztem ahogy dolgozott a készség. Tényleg élvezet lesz pucolni ...
Nem olyan nagy gáz az Axel, rosszabbat vártam a fórumos vélemények után, pedig 86 kg vagyok és adom neki az ívet rendesen!
Üdvözlettel:
Dello

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Gratula Dello!

Szép ez a fekete!!! Két évig szemeztem egy ilyennel :) Aztán építettem fehér vázra :) Megvolt már az elsô éles bevetés terepen?

Üdv.
Grande

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok!

Végre megvan!
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186626
Üdvözlettel:
Dello

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
http://www.bilder-ho...1h9u-v-jpg.html
http://www.bilder-ho...1h9u-u-jpg.html

Giant Trance diagramok.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Köszönöm! A váz valóban 07-es, most érkeztek nemrég új modellek, szóval már rendelhetõek a Neuzertõl, bár nem tudom, mennyi van belõlük.

Még pár észrevétel a vázhoz; legalábbis a 18'-asnál baromi nehéz kivenni a kulacsot, és a váz kialakítása miatt értelmes méretû pumpát csak szerencsés esetben lehet a kulacs mellett rögzíteni.... Cipelni viszont tök jól lehet a nyeregcsõnél lévõ kis háromszöget markolva :)

Az enyem egy "S" es. Nezd a kepen a kulacs megoldast. Igy jo.

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

A csengõvel mit csináltál? :)

Bent van még a dobozban, lehet, h. felrakom, különben a TransAlpon hogyan tudnám másképp jelezni, h. FÉLRE ??? ;)
Üdvözlettel:
Dello

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A csengõvel mit csináltál? :)

Dello

Dello

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok!
Szombaton megtapasztaltam, h. milyen érzés prizmákat és figyelmeztetõ matricákat levenni egy Trance-rõl úgy, h. te vagy a tulaj. Jó ;)
Üdvözlettel:
Dello

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Köszönöm! A váz valóban 07-es, most érkeztek nemrég új modellek, szóval már rendelhetõek a Neuzertõl, bár nem tudom, mennyi van belõlük.

Még pár észrevétel a vázhoz; legalábbis a 18'-asnál baromi nehéz kivenni a kulacsot, és a váz kialakítása miatt értelmes méretû pumpát csak szerencsés esetben lehet a kulacs mellett rögzíteni.... Cipelni viszont tök jól lehet a nyeregcsõnél lévõ kis háromszöget markolva :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Kala!

Gratulálok! Gyönyör? ez az ezüst Trance! Honnan sikerült szerezned, ha jól látom 2007-es vázat?

Rebell!
Még várom a specko nyeregcsövem és cserélem a tárcsákat 180/160 -as XTR 07-esre. Aztán tényleg kész és mérek súlyt és persze fotót is:)

És a lényeg. A Fox Talas hihetetlenül jól mozog. Most érzem úgy, hogy felkerült az "I"-re a pont. Számomra a rendszer tökéletes :)

Üdv.
Grande

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
A Trek néhány vázánál van az, hogy a vázméret és a nyeregvázcsõhossz nem ugyanaz és furcsa módon csak a magyar oldalról letölthetõ PDF-ben van benne. Itt is érdekes lenne, ha esetleg eltér, de még nem találtam ilyet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok.A segítségeteket kérném.Kellene nekem geometria táblázat 20 és 22colos '07-es Anthem vázról.Fõleg a nyeregvázcsõhossz és a felsõ csõ hossz érdekelne ebbõl,de egy teljes volna a legjobb csak egyszerûen nem találok!

ennél bõvebb kell ? vagy elég lesz ez ?
http://www.giant-bic...24169/geometry/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Sziasztok.A segítségeteket kérném.Kellene nekem geometria táblázat 20 és 22colos '07-es Anthem vázról.Fõleg a nyeregvázcsõhossz és a felsõ csõ hossz érdekelne ebbõl,de egy teljes volna a legjobb csak egyszerûen nem találok!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nagyon szép az a váz Kala! Gratula hozzá és jó tekerést.