Gratula Kisherceg!
Szuperjó a Trance, csinos darab! Azt hiszem Nekem is érdemes lenne fekete felnire váltani.. dögösebb a bicaj:) A "Michelin tagvédôt" hogy raktad oda? Ragasztás?? És végre meg tudom oldani a nyeregcsövem nyekergését. Mikor elôször meghallottam, azt hittem a felfüggesztés nyekereg.. be is tojtam rendesen
Szép lett!
Üdv.
Grande
Köszi! :icon_cool
A "tagvédõ" TM
úgy kerül a helyére, hogy az alsócsõ alján lévõ két kulacstartó szemhez van csavarozva (elõtte persze lyukasztani kell), majd a "kalitka" aljához kábelkötegelõvel fogtam oda (ehhez persze megint lyukasztani kellett). Mindennel (külsõ aprítása, szabása, lyukasztás, csavarozás és kötegelõzés) kb. 20 per(e)c alatt kész van. Ami kicsit macerás, a külsõ "szabása", hogy ne lógjon túl oldalt, passzoljon és a lyukak is jó helyen legyenek. Este tolok képet.
A legjobb az egészben a mislen-hívõk arcára kiülõ döbbenet...
Egyszer már nekem is "szólt" a felfüggesztés, de lebontás, tisztítás, pici kenés és elmúlt a hang. Asszem csak meg kellett húzni a csavarokat, ez volt a lényeg, rendszeresen ellenõrizni kell õket. Kicsit a majdani csapágycserétõl félek, valszeg kinntrõl kell majd rendelni.