az újból elég lenne az M-es is.Régebben írták, hogy a geometria is változott a 2007-esen....Nekem L-es van és 180 cm magas vagyok,ha gondolod lemérem Neked a méreteit(vízszintes hossz stb)
Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Írta 2007. december 02. - 11:06
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 02. - 11:03
Régebben írták, hogy a geometria is(vagy csak hosszabb lett a vízszintes üléscsõ-fejcsapágy távolság) változott a 2007-esen....Nekem L-es van és 180 cm magas vagyok,ha gondolod lemérem Neked a méreteit(vízszintes hossz stb)Ba..us! Nem mondod, hogy volt fekete? Hát nem tudom melyiket vegyem.. a 2007-est ezüstöt vagy a feketét. TrileB fekete XTCje is gyönyörû a másik topikban most láttam. Kb. az enyém is úgy nézne ki, mivel Reba van TripelB gépében is. Vizdivel megbeszéltem, hogy lefoglalózom, még idén, mert jövõre drágulnak... "S" méret jó lehet, mert ugye az 16os. Terveim szerint kap egy full XT 08at. Vagy az XT cucc megy a Trance-re és a Trance-rõl az Avid+Sram+XT hajtókar+sor megy a leendõ XTCre.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. december 02. - 10:58
aha kössz srácok.
már értem. arra emlékeztem eurobikes képekböl h a 08 as palettán van több szinösszeállítású xtc is
Kérdés, hogy ezek a színösszeállítások lesznek-e kishazánkban... Nem tudom, mennyire egységesítik a színpalettát és festést, de nekem úgy rémlik - legalább is a külföldi siteok alapján - minden kontinensen eddig más-más festésû volt egy adott típusú váz. Más Amerikában, Európában, Ázsiában...
A számomra legszebb festésû Reign vázat pl. csak Amerikában lehetett kapni...
Üdv.
Grande
Írta 2007. december 01. - 22:58
már értem. arra emlékeztem eurobikes képekböl h a 08 as palettán van több szinösszeállítású xtc is
Írta 2007. december 01. - 22:43
XTC ket nézeegtem a hiv. giant honlapon.
de most pillanatnyi zavarba vagyok. ezek az idei vagy már a jövö évi 08 as modellek?
az XTC is a fekete volt? 06 os az tudom h a fekete.
A 2006os vázat tudod.
Ez a 2007-es váz.
http://www.speed-way...D=117&katID=207
Ez pedig a 2008-as, ha minden igaz. Tamaska épített ilyen festésû XTC vázra gépet, ha jól emlékszem...
http://www.giant-bic...410/29695/zoom/
Írta 2007. december 01. - 20:44
Írta 2007. december 01. - 20:41
de most pillanatnyi zavarba vagyok. ezek az idei vagy már a jövö évi 08 as modellek?
az XTC is a fekete volt? 06 os az tudom h a fekete.
Írta 2007. december 01. - 19:45
látom a régi xtc-met az apróban... szomorú...
grande mi újság az új bicajoddal? megvan már a váz? múltkorjában láttam vizdinél egy olyan feketét mint az enyém, csak s méretben. az nem lenne jó neked?
Ba..us! Nem mondod, hogy volt fekete? Hát nem tudom melyiket vegyem.. a 2007-est ezüstöt vagy a feketét. TrileB fekete XTCje is gyönyörû a másik topikban most láttam. Kb. az enyém is úgy nézne ki, mivel Reba van TripelB gépében is. Vizdivel megbeszéltem, hogy lefoglalózom, még idén, mert jövõre drágulnak... "S" méret jó lehet, mert ugye az 16os. Terveim szerint kap egy full XT 08at. Vagy az XT cucc megy a Trance-re és a Trance-rõl az Avid+Sram+XT hajtókar+sor megy a leendõ XTCre.
Tavaszra jó lenne, meg persze másra is költeni nemcsak a bringára hehe...
Yukon váz lesz itthon gépként v egymagában? Egész jól néznek ki...
Yukon biztos lesz, de vázként nem tudom, pedig átnéztem a katalógust... csak figyelmetlen voltam. És persze a fehér Reign váz volt a célpontban Ismerõsöm azt mondja, hogy most ugye eddig Lengyelbõl vagy honnan hozták a Giant modelleket, most viszont a "központból"...(állítólag). Ezért ami a katalógusban szerepel, elméletileg itthon elérhetõ lesz... Meglátjuk.
Írta 2007. december 01. - 19:10
Írta 2007. december 01. - 18:10
grande mi újság az új bicajoddal? megvan már a váz? múltkorjában láttam vizdinél egy olyan feketét mint az enyém, csak s méretben. az nem lenne jó neked?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. november 30. - 19:28
Írta 2007. november 27. - 00:24
Fotó??
Írta 2007. november 22. - 18:39
Élõben tényleg nagyon szép az a kék XTCkirályság.
neked is szépen ki van húzva a nyeregcsõ. milyen magas vagy?
180 cm-magas vagyok,a 367-es csõ majdnem teljesen kinn van a jelig
Az elõzõ Stumpjumper 400-asa meg szintén
-=B.B.B.=-
Írta 2007. november 22. - 12:27
Már megvettem :love1:
Az asszony pattogni fog, ha megtugya, de amikor lepkék vannak a gyomromban amokor meglátom.
Csak anyit mondok, marad a kítünöen mozgo VPP hátulja. A márka nem marad.
Deazért néha-néha benézek majd a Giant topikba is.
Írta 2007. november 22. - 11:09
-=B.B.B.=-
Írta 2007. november 22. - 10:21
trance-x ?
Egy szép fekete 2008-as Trance X-et elfogadnék. Az a + 2cm rugóút és -250g tömeg is szokat számít Kiváncsi leszek, Rebell mit választ..
nekem is, de a kéknek vmi hihetetlen szine volt. olyan igazi, mély, amit a képek nem tudnak visszaadni. szerintem a legszebb szín, amit bármelyik bringám hordott. pedig nem is szeretem a kéket.
Herceg! Szééppp!! Nagyon tetszik a fekete! És ez a "giant kék" tényleg eszméletlen szín, bár Én nem vennék ilyen színben...Most tervezem megvenni a 2007-es XTC vázat, bár feketében negyon tetszik a régebbi... Ha jól alakulnak a dolgok, szépen elkezdem venni az XT '08 cuccokat rá, hogy tavasz-nyárra meglegyen a gép.
Írta 2007. november 22. - 10:10
Milyen váz lesz a Trance utóda? Gondolom már kinézted...
trance-x ?
Sebaj, Nekem a fekete amúgy is jobban tetszik!
nekem is, de a kéknek vmi hihetetlen szine volt. olyan igazi, mély, amit a képek nem tudnak visszaadni. szerintem a legszebb szín, amit bármelyik bringám hordott. pedig nem is szeretem a kéket.
Írta 2007. november 22. - 10:08
2007. nyár (beköltözött hozzánk az utolsó darab M-s, amit a nagykerbõl meg lehetett szerezni)
2007. nyarán ez épült (a Trancerõl jött vissza a kerékszett, a fékek és a reba)
mivel a hajlított kormány nem jött be, hamarosan már így nézett ki. vettem egy knight rider lámpát is.
2007. õsz (új kerekek, fékek amik azóta már nem 5m vezetékkel rendelkeznek )
ez már majdnem a végleges set-up. változni fog a gumi (schwalbe NN vagy vmi hasonló) és kap majd egy középkanalas váltót hátra.
köszi a figyelmet.
Blog OFF
Írta 2007. november 22. - 10:07
Elég jól le esett ez a szép topic.
07-es Trance az "aláirasban" is van
Milyen váz lesz a Trance utóda? Gondolom már kinézted...
ezután eladtam a vázat.
Sebaj, Nekem a fekete amúgy is jobban tetszik!