Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Régebben írták, hogy a geometria is változott a 2007-esen....Nekem L-es van és 180 cm magas vagyok,ha gondolod lemérem Neked a méreteit(vízszintes hossz stb) :)

az újból elég lenne az M-es is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ba..us! Nem mondod, hogy volt fekete? Hát nem tudom melyiket vegyem.. a 2007-est ezüstöt vagy a feketét. TrileB fekete XTCje is gyönyörû a másik topikban most láttam. Kb. az enyém is úgy nézne ki, mivel Reba van TripelB gépében is. Vizdivel megbeszéltem, hogy lefoglalózom, még idén, mert jövõre drágulnak... "S" méret jó lehet, mert ugye az 16os. Terveim szerint kap egy full XT 08at. Vagy az XT cucc megy a Trance-re és a Trance-rõl az Avid+Sram+XT hajtókar+sor megy a leendõ XTCre.

Régebben írták, hogy a geometria is(vagy csak hosszabb lett a vízszintes üléscsõ-fejcsapágy távolság) változott a 2007-esen....Nekem L-es van és 180 cm magas vagyok,ha gondolod lemérem Neked a méreteit(vízszintes hossz stb) :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

aha kössz srácok.
már értem. arra emlékeztem eurobikes képekböl h a 08 as palettán van több szinösszeállítású xtc is :)

Kérdés, hogy ezek a színösszeállítások lesznek-e kishazánkban... Nem tudom, mennyire egységesítik a színpalettát és festést, de nekem úgy rémlik - legalább is a külföldi siteok alapján - minden kontinensen eddig más-más festésû volt egy adott típusú váz. Más Amerikában, Európában, Ázsiában...

A számomra legszebb festésû Reign vázat pl. csak Amerikában lehetett kapni...

Üdv.
Grande

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
aha kössz srácok.
már értem. arra emlékeztem eurobikes képekböl h a 08 as palettán van több szinösszeállítású xtc is :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

XTC ket nézeegtem a hiv. giant honlapon.
de most pillanatnyi zavarba vagyok. ezek az idei vagy már a jövö évi 08 as modellek?
az XTC is a fekete volt? 06 os az tudom h a fekete.

A 2006os vázat tudod.

Ez a 2007-es váz.
http://www.speed-way...D=117&katID=207

Ez pedig a 2008-as, ha minden igaz. Tamaska épített ilyen festésû XTC vázra gépet, ha jól emlékszem...
http://www.giant-bic...410/29695/zoom/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ezüst-fekete...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
XTC ket nézeegtem a hiv. giant honlapon.
de most pillanatnyi zavarba vagyok. ezek az idei vagy már a jövö évi 08 as modellek?
az XTC is a fekete volt? 06 os az tudom h a fekete.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

látom a régi xtc-met az apróban... szomorú...

grande mi újság az új bicajoddal? megvan már a váz? múltkorjában láttam vizdinél egy olyan feketét mint az enyém, csak s méretben. az nem lenne jó neked?

Ba..us! Nem mondod, hogy volt fekete? Hát nem tudom melyiket vegyem.. a 2007-est ezüstöt vagy a feketét. TrileB fekete XTCje is gyönyörû a másik topikban most láttam. Kb. az enyém is úgy nézne ki, mivel Reba van TripelB gépében is. Vizdivel megbeszéltem, hogy lefoglalózom, még idén, mert jövõre drágulnak... "S" méret jó lehet, mert ugye az 16os. Terveim szerint kap egy full XT 08at. Vagy az XT cucc megy a Trance-re és a Trance-rõl az Avid+Sram+XT hajtókar+sor megy a leendõ XTCre.

Tavaszra jó lenne, meg persze másra is költeni nemcsak a bringára hehe...

Yukon váz lesz itthon gépként v egymagában? Egész jól néznek ki...

Yukon biztos lesz, de vázként nem tudom, pedig átnéztem a katalógust... csak figyelmetlen voltam. És persze a fehér Reign váz volt a célpontban :) Ismerõsöm azt mondja, hogy most ugye eddig Lengyelbõl vagy honnan hozták a Giant modelleket, most viszont a "központból"...(állítólag). Ezért ami a katalógusban szerepel, elméletileg itthon elérhetõ lesz... Meglátjuk.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Yukon váz lesz itthon gépként v egymagában? Egész jól néznek ki...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
látom a régi xtc-met az apróban... szomorú...

grande mi újság az új bicajoddal? megvan már a váz? múltkorjában láttam vizdinél egy olyan feketét mint az enyém, csak s méretben. az nem lenne jó neked?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Ma sikerült egy 2008-as Giant katalógust átnyálaznom. Egyelõre még mindig nem tetszenek az új, hajlítgatós vázak (a Speckóé sem), viszont vázszettként úgy tûnik lesz hófehér Reign DHXAir 4.0 taggal. Csinosan nézett ki... Más kérdés, hogy minden kontinensen más festés, s így fehér Reign váz lehet, hogy nem lesz nálunk. Két ünnep között bringaboltos barátommal elmegyek a Neuzerba körbenézni, hátha megtetszik valami..:)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Rebell!
Fotó??
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

királyság.
:) :) :)

neked is szépen ki van húzva a nyeregcsõ. milyen magas vagy?

Élõben tényleg nagyon szép az a kék XTC :)
180 cm-magas vagyok,a 367-es csõ majdnem teljesen kinn van a jelig
Az elõzõ Stumpjumper 400-asa meg szintén :D

-=B.B.B.=-

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
[quote name='Grande']Milyen váz lesz a Trance utóda? Gondolom már kinézted...

Már megvettem :love1:
Az asszony pattogni fog, ha megtugya, de amikor lepkék vannak a gyomromban amokor meglátom.
Csak anyit mondok, marad a kítünöen mozgo VPP hátulja. A márka nem marad.
Deazért néha-néha benézek majd a Giant topikba is.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
királyság.
:) :) :)

neked is szépen ki van húzva a nyeregcsõ. milyen magas vagy?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Posted ImageNekem meg ilyen változások voltak :) Azóta kapott egy Speci avatar gel nyerget és egy pd-m540-es pedált mégPosted Image

-=B.B.B.=-

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

trance-x ?

Egy szép fekete 2008-as Trance X-et elfogadnék. Az a + 2cm rugóút és -250g tömeg is szokat számít :) Kiváncsi leszek, Rebell mit választ..

nekem is, de a kéknek vmi hihetetlen szine volt. olyan igazi, mély, amit a képek nem tudnak visszaadni. szerintem a legszebb szín, amit bármelyik bringám hordott. pedig nem is szeretem a kéket. :D

Herceg! Szééppp!! Nagyon tetszik a fekete! És ez a "giant kék" tényleg eszméletlen szín, bár Én nem vennék ilyen színben...Most tervezem megvenni a 2007-es XTC vázat, bár feketében negyon tetszik a régebbi... Ha jól alakulnak a dolgok, szépen elkezdem venni az XT '08 cuccokat rá, hogy tavasz-nyárra meglegyen a gép.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Milyen váz lesz a Trance utóda? Gondolom már kinézted...

trance-x ?

Sebaj, Nekem a fekete amúgy is jobban tetszik!

nekem is, de a kéknek vmi hihetetlen szine volt. olyan igazi, mély, amit a képek nem tudnak visszaadni. szerintem a legszebb szín, amit bármelyik bringám hordott. pedig nem is szeretem a kéket. :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
folyt. köv.

2007. nyár (beköltözött hozzánk az utolsó darab M-s, amit a nagykerbõl meg lehetett szerezni)
Posted Image

2007. nyarán ez épült (a Trancerõl jött vissza a kerékszett, a fékek és a reba)
Posted Image

mivel a hajlított kormány nem jött be, hamarosan már így nézett ki. vettem egy knight rider lámpát is. :)
Posted Image

2007. õsz (új kerekek, fékek amik azóta már nem 5m vezetékkel rendelkeznek :D)
Posted Image

ez már majdnem a végleges set-up. változni fog a gumi (schwalbe NN vagy vmi hasonló) és kap majd egy középkanalas váltót hátra.

köszi a figyelmet.

Blog OFF

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Elég jól le esett ez a szép topic.

07-es Trance az "aláirasban" is van :)

Milyen váz lesz a Trance utóda? Gondolom már kinézted...

ezután eladtam a vázat.

Sebaj, Nekem a fekete amúgy is jobban tetszik!