fox rugostag beszart? mit csinal, vagy mit nem csinal?
azt csinálta, hogy szombat du FELfelé tekerve a naszályra arra lettem figyelmes, hogy fura mód lecsökkent az ülésmagasság. leszállok, nézem: a fox több mint félútra beülve. csilit teljesen leveszem, semmi. otthon a melegben kicsit javult, csináltam egy teljes leengedést, aztán pumpálás 250psi-re (ahogy a manual írja stuck down esetére). eredmény: semmi javulás. a 38mm-bõl csak kb. 30mm van meg, ennyi látszik ki a becsúszóból. mozog ugyan, de nyílván nem az igazi, illetve a csillapítás is kicsit más, nem a megszokott érzés. valszeg a pozitív kamrából "átszökött" a levegõ egy része a negatívba. kár, hogy ez utóbbihoz nincs szelep.
ez a helyzet. kaptam még egy tippet, hogy mit próbáljak meg, de asszem egy költséges javítás elõtt állok.
mindezt másfél év után...
milyen a kona hoss? tervezem, hogy nekem is inkább egy ilyesmi bicaj kéne a trance helyett, nem sajnálnám annyira a téli saras, havas terepen. tapasztalat? nagyon merev a hátulja? kb. mennyi a váz súlya? egy 115-130mm utas teló hogy állna benne? ez elvileg ilyesmire van tervezve, nem?