Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

na, írtam a neuzer-nek. meglátjuk mit böknek. :hope:

tegnap válaszoltak uis. tök normálisak voltak, igaz, segíteni nem segítettek sokat.

viszont tegnap elvittem a tagot a hajdú boltba. ma már hozhattam is el. kicserélték a hibás X gyûrût, plusz kértem egy olajcserét is. a gyûrû csere 0 Ft volt, azt mondták garanciában cserélték. :) az olajcsere+nitrogéntöltés volt 4.9e Ft. beírtam egy pirospontot! ja, és ha egyszer konát vennék, azt tutira náluk fogom. :D

ja, ezt láttátok már? enté linkelte a hírek a nagyvilágból topicban, de asszem itt jobb helye van.
www.giantkerekpar.hu

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az idei 1570-1590g között van.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
az idei vagy jövö évi 18 " as giant XTC aluváz milyen súlyban van? :chin:

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
[B]nyimi[/B]
Nem tudom eldönteni, hogy milyen villára verjem el a nemlétezõ pénzem, jó lenne ha vagy 150et mozogna

Ha Reign vázam lenne egy 36os Talas vagy Vanilla megfelelne..:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem elég a pike :)
inkább az ilyen kis singletrackeket szeretem. ha meg mégis ugrabugra van oda meg azér elég mert nem merek nagyot :)
annyira sziklás helyen meg nem naon járok hogy elfogyjon az útja egy sima száguldozástól.
talast vegyél szerintem :D

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

értem.
meg kéne ejtenem nekem is egy próbát .)
nálam inkább az a gond, hogy hamar elfogy az útja. ha meg fújok bele akkor meg ugye nem olyan érzékeny. de jelenleg nincs keret tagra szóval marad .)

Mindenképpen próbáld ki!:) Te mennyire szoktál a bringával durvulni? A PIKE elég neked bele? Tervezem, hogy a matuzsálem marzómat lecserélem, mert nemigazán elég a 130 már:) A mozgásával semmi bajom, a mai napig tökéletes.... Nem tudom eldönteni, hogy milyen villára verjem el a nemlétezõ pénzem:), jó lenne ha vagy 150et mozogna :P
Az ócska MPH féket már lecseréltem egy juci7-re, meg a hátsókerék is egy single track.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
értem.
meg kéne ejtenem nekem is egy próbát .)
nálam inkább az a gond, hogy hamar elfogy az útja. ha meg fújok bele akkor meg ugye nem olyan érzékeny. de jelenleg nincs keret tagra szóval marad .)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

a 7,5-es az 190-es
a 7,875-ös a 200-as, és aból még létezik 7,875*2,25-ös, szal 57 mm-t mozgó is.

A +oldás kulcsa egyébként 25,4 mm :)

Szóval ha jól értelmezem, akkor nekem 7,875*2,0 kell? :)

M-A-TT: Kipróbáltam egy rp23-al az enyém, sokkal többet mozog ki, finomabb mozgással. Nekem a swinger nem mozogja ki a teljes útját, bárhogy állítgatom, pedig nem vagyok könnyû. Szóval tervezgetem a tag vásárlást, csak ha már veszek, akkor DHX5.0air-t szeretnék.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi lett a swingerrel? :)
várom a tapasztalatokat az új taggal ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

2006-os:) Csak azt nem tudom, hogy ha foxot veszek, akkor 7,5x2,0 vagy 7,875x2,0 (egyik webáruházban így van) vagy melyik? :) Nem ismerem ezt a méretezést. Terveimben van egy 5.0air vagy RP23.

a 7,5-es az 190-es
a 7,875-ös a 200-as, és aból még létezik 7,875*2,25-ös, szal 57 mm-t mozgó is.

A +oldás kulcsa egyébként 25,4 mm :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

az aláírásodban az ott nem egy reign? 2005-ös? szvsz ua a méret lesz.

2006-os:) Csak azt nem tudom, hogy ha foxot veszek, akkor 7,5x2,0 vagy 7,875x2,0 (egyik webáruházban így van) vagy melyik? :) Nem ismerem ezt a méretezést. Terveimben van egy 5.0air vagy RP23.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerintem is.
200/50mm

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
az aláírásodban az ott nem egy reign? 2005-ös? szvsz ua a méret lesz.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Sziasztok

2006-os Reignbe mekkora tag van? szemtáv etc...?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
ja, de nem egészen világos, hogy a tagra mennyi gari van. egy vagy két év? :chin:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor neked szerintem a zp-ben kéne reklamálnod nem?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
zöld pont. õk a neuzertõl hozták.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De kitõl vetted a vázat?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
na, írtam a neuzer-nek. meglátjuk mit böknek. :hope:

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

milyen a kona hoss? tervezem, hogy nekem is inkább egy ilyesmi bicaj kéne a trance helyett, nem sajnálnám annyira a téli saras, havas terepen. tapasztalat? nagyon merev a hátulja? kb. mennyi a váz súlya? egy 115-130mm utas teló hogy állna benne? ez elvileg ilyesmire van tervezve, nem?

Nem hangzik tul biztatoan a rugostag para... en azert meg probalkoznek a gari ervenyesitessel, mar ha van meg ra....

A hoss erdekes tapasztalatokkal szolgalt. Mikor megvettem, akkor azert aggodtam hogy nehez lesz vele maszni (kb 13.5-14kg :D ), de meglepoen jol lehet vele felfele is haladni, a meredek, technikas reszeken meg egyenesen jobb, mint az elozo rebaval szerelt 11.7kg-os cc gepem, mert semennyire sem emelgeti az orrat (csak a villa 2,3 kg). A hatulja, meg ugy amugy az egesz vaz bitang merev (mondjuk 66kg vagyok), nagyon jol gyorsithato, sokkal merevebb, mint az elozo bringam, lefele nem igazan zavaro, mert 2.3-as gumival hasznalom 2.3 baron.
a vaz sulya asszem 2.3 kg, nagyjabol partiban van a villammal, es eleg jo arban van, en akciosan vettem 33 matyasert.
A villa pedig: en ugye 95-140 kozott allithato pike-al hasznalom, felfele 95 mmre allitva kiralysag, lefele 140re pedig szinten :) sokan hoborognek,h semmi ertelme a 140/0 mm osszeallitasnak. na valoszinuleg meg soha nem probaltak ilyen bringat, szerintem van letjogosultsaga, haladni is lehet vele, de nagyontechnikas lejtokon jol jon a nagy rugout elol + ha megkivanok egy letorest attol sem kell paraznom.
Nagyjabol ennyi a tapasztalat a hoss-rol, tekerheto mindenes joszag. Epits ilyet batran! :)