milyen a kona hoss? tervezem, hogy nekem is inkább egy ilyesmi bicaj kéne a trance helyett, nem sajnálnám annyira a téli saras, havas terepen. tapasztalat? nagyon merev a hátulja? kb. mennyi a váz súlya? egy 115-130mm utas teló hogy állna benne? ez elvileg ilyesmire van tervezve, nem?
Nem hangzik tul biztatoan a rugostag para... en azert meg probalkoznek a gari ervenyesitessel, mar ha van meg ra....
A hoss erdekes tapasztalatokkal szolgalt. Mikor megvettem, akkor azert aggodtam hogy nehez lesz vele maszni (kb 13.5-14kg
), de meglepoen jol lehet vele felfele is haladni, a meredek, technikas reszeken meg egyenesen jobb, mint az elozo rebaval szerelt 11.7kg-os cc gepem, mert semennyire sem emelgeti az orrat (csak a villa 2,3 kg). A hatulja, meg ugy amugy az egesz vaz bitang merev (mondjuk 66kg vagyok), nagyon jol gyorsithato, sokkal merevebb, mint az elozo bringam, lefele nem igazan zavaro, mert 2.3-as gumival hasznalom 2.3 baron.
a vaz sulya asszem 2.3 kg, nagyjabol partiban van a villammal, es eleg jo arban van, en akciosan vettem 33 matyasert.
A villa pedig: en ugye 95-140 kozott allithato pike-al hasznalom, felfele 95 mmre allitva kiralysag, lefele 140re pedig szinten
sokan hoborognek,h semmi ertelme a 140/0 mm osszeallitasnak. na valoszinuleg meg soha nem probaltak ilyen bringat, szerintem van letjogosultsaga, haladni is lehet vele, de nagyontechnikas lejtokon jol jon a nagy rugout elol + ha megkivanok egy letorest attol sem kell paraznom.
Nagyjabol ennyi a tapasztalat a hoss-rol, tekerheto mindenes joszag. Epits ilyet batran!