Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

400-at ígértek, de kíváncsi leszek rá.. ill. arra is,hogy mennyiben befolyásolja majd a az elpusztíthatatlanfílingjét..

a régi majdnem olyan eszetlenûl túl volt építve mint a konák...nem kell vele 5m-es letöreseken ugrálni nem arra való. egy jól +tervezett, jó anyagból épített 5"-t mozgó váznak nem kéne 2600 g-nál nehezebbnek lenni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
400-at ígértek, de kíváncsi leszek rá.. ill. arra is,hogy mennyiben befolyásolja majd a az elpusztíthatatlanfílingjét..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az újabbak érdekelnek...(trance x, reign)

akkr türelem....vagy esetleg angol/amerikai forumok olvasgatása

vagy találgatsz a régi trance 3 kiló körül volt tag nélkül, abból igértek x(tán 400 nem emléxem) gramm súlycsökkentést.

vagy erre jár Zed kartárs és hátha tud pontos adatot :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Az újabbak érdekelnek...(trance x, reign)
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hol lehet megtalálni a vázak súlyát? Nem találom õket :(

régebbieket Weigtweeines
újakat meg ha tesztelik a fritzek a bike-ban...

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Hol lehet megtalálni a vázak súlyát? Nem találom õket :(
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ha felvetne a penz, akkor en is tuti, hogy reign vazat vennek, mondjuk nem a hajlitottat, mert nem tetszik meg horror arban is van.
mondjuk felfele tekerni nem lehet tul konnyu.

propedalos dhx-air-t bele, állítható utas telóval, súlya nem vészes. akkor már csak a magas középcsapágy zavarhat a mászásban de azt meg lehet szokni.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ha felvetne a penz, akkor en is tuti, hogy reign vazat vennek, mondjuk nem a hajlitottat, mert nem tetszik meg horror arban is van.
mondjuk felfele tekerni nem lehet tul konnyu.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ez a hajlított csõ szerintem is olyan mint valami megolvadt nyalókás pálcika.
Bár lehet,hogy tényleg csak szokni kell.Minden esetre ez a Reign tényleg nagyon állat!
Grande Te nagyon jól kitaláltad magadnak ezt bringaválasztós Photoshop-os dolgot!!Hihetetlen jó lett!!Jól néz ki mindegyik.Reign rulez!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Nekem a Hydroforming jol bejön. A merevség is jobb. Ez a meghatott alsó csö meg szerintem megszokás dolga. 2 év mulva normális lesz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Kezd tetszeni ez a hajlítgatós váz. Letisztultabb, modernebb...
Nekem a Reign kéne.. de nagyon :cool2:

nekem nem tetszik a hajlítgatás. a giantnál sem és a specializednél sem. szvsz randa. a trance/reign páros meg az s-works enduro kifejezetten csúnya.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!

Kicsit álmodoztam, milyen is lenne a mostani setup egy új, 2008-as vázzal. A fotoshop kicsit segített, hogy álmaimnak formát is öltsek. Szóval a mostani állapot szerint csak vázcsere esetén így nézne ki a bringám.

A mostani állapot:
http://pix.bikemag.h...202644&cat=3097

TranceX 2008
http://pix.bikemag.h...205818&cat=3097

és ilyen lenne egy Reign 2008 vázzal
http://pix.bikemag.h...205817&cat=3097
Na jó.. ebbe kéne egy 36os Talas, talán egy DeeMax kerék..stb..

Üdv.
Grande

tök felesleges lenne a deemax kerék, ha a vázhoz méretezve nagyon durvulsz vele akkor crossmax sx, de sztem tök elég lenne egy crossmax st (1700 g a szett, az átütõs tán 1750, de a kona azzal szereli a 08-as coiler supremet , és azért nem az a jellemzõ a cégre hogy alulméretez :) )

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Sziasztok!

Kicsit álmodoztam, milyen is lenne a mostani setup egy új, 2008-as vázzal. A fotoshop kicsit segített, hogy álmaimnak formát is öltsek. Szóval a mostani állapot szerint csak vázcsere esetén így nézne ki a bringám.

A mostani állapot:
http://pix.bikemag.h...202644&cat=3097

TranceX 2008
http://pix.bikemag.h...205818&cat=3097

és ilyen lenne egy Reign 2008 vázzal
http://pix.bikemag.h...205817&cat=3097
Na jó.. ebbe kéne egy 36os Talas, talán egy DeeMax kerék..stb..

Üdv.
Grande

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

grande:
mi lesz akkor a trance-el? meg az xtc-vel? hány bicajod lesz? a teljes giant palettát be akarod gyûjteni? :D

Én egy mohó állat vagyok, most pénzem sincs... Jövõ héten le kéne foglalóznom az XTC vázat, mert aztán drágább lesz.... A Reign volt mindig a szívem csücske, csak lebeszéltek. Persze igazuk van, mert nem használom ki.
Jelen helyzetben a Trance is csak hétvégén jár, de pl. két hétig most egyáltalán nem tekertem.

A Trance megvan, fehér Speckó Toupe Ti nyerget és végre valami SPD pedált kap valamikor, meg talán lesz idõm ünnepek alatt elvinni és a Talasba benyomni az Enduro simmeringet...

Szép ez a Reign, nem? Csak qrva drága...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
grande:
mi lesz akkor a trance-el? meg az xtc-vel? hány bicajod lesz? a teljes giant palettát be akarod gyûjteni? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

tegnap válaszoltak uis. tök normálisak voltak, igaz, segíteni nem segítettek sokat.

ja, ezt láttátok már? enté linkelte a hírek a nagyvilágból topicban, de asszem itt jobb helye van.
www.giantkerekpar.hu

Ejj.. na végre egy normális oldal nem két évvel ezelõtti modellekkel :)
Én már választottam is vázat :
http://www.giantkere...cifikacio&id=87

Csak azt nem értem.. a TranceX miért 340e...:confused: Drágább, mint a Reign, pedig fordítva kéne lennie. Azt kell mondjam, drága. Idén nem veszek vázat..:(

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Az idei 1570-1590g között van.

kössz jani ;)

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

"Zsebbenyúlós" a Fox, és Lyric-el szemezel? Nem gondolod, hogy sántít a dolog?:chin:

Fox kb 180-190e, a Lyriket tudnának 150ért, sztem a 30e ft nem mindegy, hogy a zsebemben marad, vagy elmegy telóra :P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"Zsebbenyúlós" a Fox, és Lyric-el szemezel? Nem gondolod, hogy sántít a dolog?:chin:

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

nekem elég a pike :)
inkább az ilyen kis singletrackeket szeretem. ha meg mégis ugrabugra van oda meg azér elég mert nem merek nagyot :)
annyira sziklás helyen meg nem naon járok hogy elfogyjon az útja egy sima száguldozástól.
talast vegyél szerintem :D

Eléggé zsebbenyúlós a fox:( Lyrik-el szemeztem, vagy egy marzo z1 eta-val, de a Lyrik felé húz a szívem, csak ugye egyik sem egy olcsó villa. Szerintem ez a vásárlás még várat magára :)