Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Grande: remélem összejön majd azért a terved.

én pár hét múlva ezzel fogok nyomulni :)

http://img217.images...oldalrolcy4.jpg

vféktüske már kicsavarva. tárcsával lesz haszálva..

bocsi a gyenge képért. sötét is volt már meg az akksi is lemerült..

ez volt az aproban?
jó vétel. :ok2:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Nagyon szép Koca! Gyorsan építsd meg, mert a végén megelôzlek :) Most kaptam egy kis prémiumot, így jövô héten megrendelem az alkatrészek egy részét, de a vázat még nem döntöttem el, hogy ez vagy a fekete (ha van egyáltalán).

Nagyjából ezt tervezem
Váz: XTC, de még eldöntetlen melyik is
Kerék: Mavic Crossride centerlockos verzió. Épített kereket szeretnék, s mivel nem fogok durvulni, ezért szerintem megfelel ide. Nem mellékesen nekem tetszik.
Váltás, hajtás, fék: teljes XT '08 szett. Hajtókarból lehet, hogy a tavalyi, mert az idei nem tetszik annyira. Viszont DC karon gondolkodom nem külön fék- és váltókaron. Igazából a kiváncsiság miatt venném és próbálnám ki. Féktárcsa XTR '07.
Nyereg, nyeregcsô, stüzni, kormány: Specialized. Nyeregbôl lehet WTB lesz, átjönne a Trance-rôl. A Trance-re pedig fehér Speci Toupe-ot kapna.
Markolat: Nekem bejött a Ritchey WCS szivacsos dolog a Trance-n. Így ide is jöhet.
Gumi: Kishercegtôl kapott Continental Speed King

Ez lenne. Egyébként vívódom a váltás-fék dolgon, mert a Sram dolgokkal elégedett vagyok a Trance-n. Szóval ott még lehet Sram+Avid páros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

asszem 1570et mertem csapi cseszekkel es bilinccsel

jaja. ok mert akkor az én mérésem is kb helyes mert én cipöfüzövel a fejcsöhöz kötöttem az egész kormcsapit...

kössz savanyu ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
grat koca peceró

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
asszem 1570et mertem csapi cseszekkel es bilinccsel
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hagyd már maggi ezt a pinket :P

utiba még lehet is szép de montiba nem nagyon. (persze vannak kivételek)
meg ha lehet maradnék még a konzervatívabb szinü vázaknál. (eddig még csak 1szinü vázaim voltak :))

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ez fényes? hm kár...:)
aszittem szebb

de jófelé ;)

csak hát azér' mégsem rózsaszín

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szép gép..

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na csupaszon a váz kb annyi lehet amit elöbb mondtam.
FSA kormcsapival, nyeregcsöbilnccsel, kulcstartócsavarokkal a csicska mutatós mérlegem 1650 et mutat kb...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
M es.
és ha minden igaz 1500 g körül van.
majd lemérem addig is tamaska biztos tud pontosat is mondani ;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Szép :P Jóféle :) Hány gr? Mekkora méret?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
hozzátenném a tegnapihoz, hogy nem rég kezdtem a biciklizést, és nem gyûlt össze annyi tapasztalatom a trance-al, hogy kiismerjem minden körülmények között. pár hete visszaültem a trance-ra (apámé), és a reign-hez képest feltûnt (1) nem is olyan kevés az a 100mm rugó (2) szépen mozog (3) aszfalton kiállva felfelé azért elkezd hintázni (4) maradok a reign-nél... :D

én a pro pedalt egy hosszabb mászás elõtt szoktam csak aktiválni, egyébként nem szórakozok vele mert nem hintázik. nyáron többször bevállaltam egy elég meredek, elég köves emelkedõt (hárs-hegyen a sárga útvonal) - itt kísérleteztem a pro pedállal és nélküle. pro pedál nélkül tovább jutottam.

aurel

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

szia Rebell-78

szerintem sok függ a rugóút hosszától. a trance "relatíve" rövid rugóútja miatt nem hinném, hogy óriási jelentõsége lenne a pro pedalnak. én egy pro pedal nélküli fox-al használtam egy trance-ot egy ideig, és nem igazán éreztem a hiányát (utólagosan...). ellenben a mostani reign-nél (fox rp3) igen csak jól jön a pro pedal a felfeléknél, leszámítva a durván köves emelkedõket.

Na ilyen tapasztalatot is csak pénzért lehet szerezni. Szóval 2 Maistro VPP hátsó lett pro és nem propedal systémel hasonlitva. Köszi.

Az út hosszának nagy a szerepe, igazad van! A Vpp-t kitapasztalni nagyon sok teszt, meg tag "mix" kell mire kiderül, hogy segit e a propedal (felfele gyakran) vagy elcseszi aszt a kitünö tulajdonságot amire tervezve lett (legtöbszöt propedal lefele).

Ahogy itrad, lehet itt 100mm és 150mm között van a határ, amiben a 2 tulajdonság egy fontos szerepet játszik.

Feltétel, hogy az RP3 nem extra a reign tuljdonságaira lett a foxtol tervezve(sok nagy cég megengedheti magának).

Mit értesz a durván köves emelkedön? Tapasztalatom szerint a meredek techikás szakaszok voltak a trance erös oldalai. Absz. nem érezted a pedálon a terep tulajdonságait.

Thx aurel

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
szia Rebell-78

szerintem sok függ a rugóút hosszától. a trance "relatíve" rövid rugóútja miatt nem hinném, hogy óriási jelentõsége lenne a pro pedalnak. én egy pro pedal nélküli fox-al használtam egy trance-ot egy ideig, és nem igazán éreztem a hiányát (utólagosan...). ellenben a mostani reign-nél (fox rp3) igen csak jól jön a pro pedal a felfeléknél, leszámítva a durván köves emelkedõket.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Szia ex csapat :)

Valaki használt trancet Fox RP3 + valami más taggal? èrdekelne a külömbség egy pro pedal és egy nem pro közötti tulajdonság. Szóval irjatok, ki mit tapastzalt.

Miért? Egy szintén VPP ´s vázam van, és keresem a pozitiv és negativ tulajdonságokat, pro és nem propedálos tagokban egy VPP tipusú vázban.

Szóval irjatok....

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Grande: ha még mindig nem döntöttél az xtc-rõl, akkor megsúgom, hogy ma láttam a probike-ban egy "régi" xtc vázat, S méretben, piros színben 60 pénzért.

Piros nem jóóóóó.. Fekete kéne :), de köszönöm az infot! Egyelôre még mindig gondolataimban él a dolog. Pénz hiján most csöndben vagyok...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Grande: ha még mindig nem döntöttél az xtc-rõl, akkor megsúgom, hogy ma láttam a probike-ban egy "régi" xtc vázat, S méretben, piros színben 60 pénzért.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
:) :) :)

piréz

piréz