Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Nem gáz amúgy egy jó merevvilla, az enyém is egész kényelmes...

nem is annyira a kényelem miatt vacillálok, hanem nem szeretném kinyírni a vázat.. :chin:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem gáz amúgy egy jó merevvilla, az enyém is egész kényelmes, egyáltalán nem gáz, sztem még egy mátrát is be lehetne vele vállalni.
Amúgy sztem a Szilváson, Bükkön, Zalaszentgróton, Gyenesdiáson tuti merevvel indulok.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
húú de ronda
kipróbálhatom?:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jaja azt csak ugy szemre lecsaptam. persze ezek az apróságok le lesznek szépítve mert amugy én is egyböl kiszurom az ilyeneket :)
habár multkor a hátsó fékcsövet azt direkt hosszabbra hagytam h esetlegesen firkánál az nehogy szakadjon....

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Te miért akarsz XTC-be merev villát?

mert "országútizni" lehet jobb lenne mint telóval. meg a sarazás amit idõnként elõadók mostanában, valszeg nem tesz túl jót a telónak... és mivel az xtc-t nyáron is inkább döngölt földútakon használom, nem hiszem hogy a komfort nagyon megszenvedné.
meg úgy egyáltalán érdekelne, hogy mégis milyen lenne. amiket nézegettem villák, elég vagányok. :) de majd meglátom még...

én meg már pár napja összepakoltam az xtc-met

szép, gratula. jó hosszú a h.váltó bovdenje.:)
fékmadzag ügyben nálam a szig.szalag segítet. :) persze nekem könnyû, mert a fekete vázon szinte észrevehetetlen. :)

Messze lakom a fõvárostól, és megvallom õszintén ennyit már sokallok érte.

nem a kedvenc boltom, de azért - ha még nem próbáltad - érdemes felhívnod a probike-ot is, talán tudnak segíteni. esetleg a zöld pontot is, hátha.

vottokar

vottokar

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

A türelem szép XTC-t terem :) Itt nem nézted, illetve kérdezted meg? XTC váz
A héten voltam bent, s mintha egy darab L-es logott volna ott, de ezt meg kell kérdezni telefonon, nem akarok hülyeségeket beszélni.

Messze lakom a fõvárostól, és megvallom õszintén ennyit már sokallok érte :(. (fõleg +kiszállítás) Azért is lett volna jó a szétszerelt bringából a váz, mert az ennél jóval olcsóbban jött volna ki.
Mindegy, futok még egypár kört, van egykét bringás ismerõsöm, hátha akad valamiféle megoldás. :)
De azért köszönöm szépen az ötletet.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
A Trance-en nekem is.De nem csattog,inkább finomam zizeg.Végig tapperáltam
mindent menet közbe,mire rájöttem mi az.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Ez a fékkábel "távtartó" engem is érdekel, mert a Trance-n az utóbbi idõben Nekem is "csattog" a kábel a felsõcsövön és picit idegesít. Érdekes, fél évig nem volt ilyen probléma. Az elsõ alkalommal nem tudtam mi a zörgés forrása, de aztán sikerült rájönnöm :)

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nincs mit, dobj egy privit ha esedékes..

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hát figyu.
majd hétfön lecsurgok egy boltba hátha ott lesz. ha nem akkor majd szólok és lehet h igényt tartok majd rá :)
köszi szépen addig is :prosze:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
küldjek egyet hétfõn?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
kössz srácok.
hamarosan csinálok majd róla több és szebb képeket. és akkor majd újra jelentkezek :)

ja még azt meg kell oldanom h a hátsó fékcsö a vázon ne "csattogjon".
ugye azt nem mehet nyíl egyenese feszesen a felsõcsö alján. és kis útrepedéseknél zörög, koppan a vázon. de még nem tudom hogy hogyan orvosoljam. olyan kis bizbaz kéne mint ami kela vázán van. vagy megfogom és középen teszek rá vmi gumidarabot, vagy még fingom sincs.
ti hogy oldanátok meg?
szorítóhúzóval nem fogom átbarmolni a vázon az biztos....

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Szép darab Koca! Gratulálok!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szép paripa;) grat!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
szevasztok.

én meg már pár napja összepakoltam az xtc-met :bananadan
kb 80 kilcsit mentem vele eddig, de tetszik! szerencsére a geoja a régi vázamtól csak nagyon picit tér el úgyhogy amit reméltem (h jó lesz) az be is jött. :)
egyenlöre persze még csak aszfalton slick gumival járok vele, de elég jó haladós masina.
képet most csak 1et mutatnék:
http://kepfeltolto.h...?t=img&id=31007
bocsi de egyenlöre még csak ilyen kép van róla. majd csinálok jobbat :)

ami még ideiglenes: pedál majd az SH 959 es kerül rá. meg most csak egy no name 100 as stucni van rajta amolyan méretpróbaképpen.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Szevasz Herceg!

Egyelõre anyagi csõd elõtt állok :) Lakásra kell költenem, s így vázcsere és az alkatrészek beszerzése is csúszik. A Trance-ra is akarok költeni és ez Giant Reign 2008 sem hagy hidegen :) Április-májusra eldöl, mennyi pénzt tudok költeni a bringákra.

Te miért akarsz XTC-be merev villát?

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
mi újság Grande? készülget az xtc?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Többetek elmondása, és több fórum átrágása után úgy éreztem, hogy hosszúsága ellenére a 20 collos vázméretnél maradok, mert nincs kedvem egy fullosan kihúzott 400-as nyeregcsövön kuksolni.
Meghoztam a döntést, és megrendeltem a vázat a helyi boltban. A héten voltak fenn a nagykerbe és csak 18-as vázú XtC van perpill. Sajna még bíztatni sem tudnak, hogy mikor jön az L-es méret. :( Igazán nem nagyon sürgõs a vásárlás, de nem szeretem ezt a kiszolgáltatottságot. Legalább annyit jó lenne tudni, hogy egy hónapon belül itt van az új szállítmány. A tavaszi bemelegítõ szériát már az új gépsárkányon kellene megkezdeni.

A türelem szép XTC-t terem :) Itt nem nézted, illetve kérdezted meg? XTC váz
A héten voltam bent, s mintha egy darab L-es logott volna ott, de ezt meg kell kérdezni telefonon, nem akarok hülyeségeket beszélni.

vottokar

vottokar

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Többetek elmondása, és több fórum átrágása után úgy éreztem, hogy hosszúsága ellenére a 20 collos vázméretnél maradok, mert nincs kedvem egy fullosan kihúzott 400-as nyeregcsövön kuksolni.
Meghoztam a döntést, és megrendeltem a vázat a helyi boltban. A héten voltak fenn a nagykerbe és csak 18-as vázú XtC van perpill. Sajna még bíztatni sem tudnak, hogy mikor jön az L-es méret. :( Igazán nem nagyon sürgõs a vásárlás, de nem szeretem ezt a kiszolgáltatottságot. Legalább annyit jó lenne tudni, hogy egy hónapon belül itt van az új szállítmány. A tavaszi bemelegítõ szériát már az új gépsárkányon kellene megkezdeni.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
szevasztok.

az én 07 es xtc vázam középcsöve: 444-445 mm. ez kb 17,5 colt jelent ez igaz. viszont ahogy irogattátok egy m-es giant xtc felsöcsöve hosszabb vmivel mint a többi 18 as vázé.
a kona vázam amiröl váltok annak 457 a középcsöve. felsöcsöve: 586,74. xtc nek ez meg 594,36.
jövö7 ilyenkor már össze lesz pakolva a gép.
eddig a konamba 350 es nycsövet használtam jelzésig kihuzva ezért xtc hez most 400 ast vettem. jonak kell majd lennie :)
és eddig a 100 as stucnit szerettem "megfeküdni" :D ugyhogy remélem továbbra is jó lesz ekkorával, söt...

üdv