Nem gáz amúgy egy jó merevvilla, az enyém is egész kényelmes...
nem is annyira a kényelem miatt vacillálok, hanem nem szeretném kinyírni a vázat.. :chin:
Te miért akarsz XTC-be merev villát?
én meg már pár napja összepakoltam az xtc-met
nem a kedvenc boltom, de azért - ha még nem próbáltad - érdemes felhívnod a probike-ot is, talán tudnak segíteni. esetleg a zöld pontot is, hátha.Messze lakom a fõvárostól, és megvallom õszintén ennyit már sokallok érte.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Messze lakom a fõvárostól, és megvallom õszintén ennyit már sokallok érte . (fõleg +kiszállítás) Azért is lett volna jó a szétszerelt bringából a váz, mert az ennél jóval olcsóbban jött volna ki.A türelem szép XTC-t terem Itt nem nézted, illetve kérdezted meg? XTC váz
A héten voltam bent, s mintha egy darab L-es logott volna ott, de ezt meg kell kérdezni telefonon, nem akarok hülyeségeket beszélni.
Többetek elmondása, és több fórum átrágása után úgy éreztem, hogy hosszúsága ellenére a 20 collos vázméretnél maradok, mert nincs kedvem egy fullosan kihúzott 400-as nyeregcsövön kuksolni.
Meghoztam a döntést, és megrendeltem a vázat a helyi boltban. A héten voltak fenn a nagykerbe és csak 18-as vázú XtC van perpill. Sajna még bíztatni sem tudnak, hogy mikor jön az L-es méret. Igazán nem nagyon sürgõs a vásárlás, de nem szeretem ezt a kiszolgáltatottságot. Legalább annyit jó lenne tudni, hogy egy hónapon belül itt van az új szállítmány. A tavaszi bemelegítõ szériát már az új gépsárkányon kellene megkezdeni.