Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Ha van valakinek a múlt heti Tokodról képanyaga, eredménylistája, stb és megosztaná, tolja lécci ide fel.

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
A félnapos bérlet menyibe kerül?

Bucsi

Bucsi

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Bucsi, köszönöm! Ez az információ mikori? Mert gondolom folyamatosan építik át a terepet a sí VB miatt.

Múlt hét szombaton bringáztam ott.Nem fogja zavarni a si vb a dh pályát(az ugyanis télen lesz)!

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Bucsi, köszönöm! Ez az információ mikori? Mert gondolom folyamatosan építik át a terepet a sí VB miatt.

Bucsi

Bucsi

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Sziasztok, kérdésem, hogy valaki tud valamit Schladmingról? Van-e felvonó, mûködik-e, pálya járható? Valamint napi bérleten kívûl alkalmankénti felvonás lehetséges? Köszi!!

Igen,járható!A közép állomásig jár.A Hochwurzenrõl indul,golden jet névre hallgat a felvonó,ami a régi felvonótól kb. 500 méterre van a Billa és a Shell kút után,a kórházzal szemben .Van egyszeri felvonás ami 9 euro.Szerintem a fél napi vagy az egész napi bérlettel jobban jársz.A pálya rendbe lett rakva.

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sziasztok, kérdésem, hogy valaki tud valamit Schladmingról? Van-e felvonó, mûködik-e, pálya járható? Valamint napi bérleten kívûl alkalmankénti felvonás lehetséges? Köszi!!

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
a pálya kb 1perc 20 másodperc hosszú, ugratók döntött kanyarok meg egyéb technikás részek. valszeg 3 kategória lesz: hobby, elit illetve junior de ez még nem100% de a napokban ez is eldõl és akkor az is felkerül ide.

Nincs valami információ a Zalaegerszegi versenyrõl ami 15.-én lesz??? Pálya infó, kategóriák stb....
Köszi elõre is!!! :)

Tipcsi

Tipcsi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Info a Zegi versenyrõl itt: CrossFest 2010 | CrossFest 2010 Gyertek el! Remélem nemsokára lesz egy fejkamerás videó, majd belinkelem azt is.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nincs valami információ a Zalaegerszegi versenyrõl ami 15.-én lesz??? Pálya infó, kategóriák stb....
Köszi elõre is!!! :)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Pár kép a Tokod DH-ról:
Picasa Webalbumok - Exxpert - Tokod DH 2010

[highlight] The bike way of life [/highlight]

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Mogosa futam nagyon jól sikerült! 140-150 induló és legalább 100 nézõ, pálya tetején, közepén, alján mentõ, profi szervezés, brutális fárasztó pálya....Örültem, hogy ott lehettem!

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Király a video megint sikerült egy király pályát csinálni egy buckán, gratula!!!!

Goldie

Goldie

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
YouTube - Tatucik csatorn Tokod 2010 palya, az lenti szakasz az erdo utan mar nem a palya.

Goldie

Goldie

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Tokodi 2010 palya felso ket harmada: YouTube - Sony HDR FX7E Color Correction (Tokod dh)

Tkodi 2010 palya felso ket harmada: YouTube - Tatucik csatorn

YouTube - Tatucik csatorn ez csak az felso ket harmada, egy atkotes meg nem kesz igy mesfele kelett kijonnom az erdos reszbol.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
videó egy régebbi komlói városi dh-ról
http://www.pinkbike.com/video/77858/

Feltöltött kép

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Újra PutnokDH jövõhétvégén!! Gyertek el minél többen! Kiírás: PeterDH Team: RideCast DownHill Kupasorozat #3 2010 Putnok augusztus. 8

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
az a baj hogy Tokod giga messze van Pécstõl..szóval marad Tamási..
majd mesélek hogy mi volt
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Azon a hétvégén lesz Tokod, és szerintem sokan inkább oda mennek. Kár, hogy ezek is ütik egymást.

garage0racing

garage0racing

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
120-an feliratkoztak már a mogosai versenyre. Maradt még 30 hely. Ne hadjátok ki!
Feltöltött kép
Versenykiirás

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Tolnai versenyrõl most vasárnap, valami infó?

a sok rendezés után elnéznék egy másik versenyre is:)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra