Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Nyilván, hát nem lehet fasz nélkül baszni:D de ha nem foglalkoznak a kérdéssel, akkor minek törjem magam...itthon nem érdemes versenyezni, itthon kizárólag hobbi bicózás van:) Aki komolyan akarja csinálni verseny szinten, annak külföldön a helye, ott vannak színvonalas versenyek. Itthon sohasem lesz.

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Véleményem szerint licensz tök felesleges, ha csak vki nem akar külföldön, teszem azt VK-n indulni..ha tud. Magyar versenyekre totálisan felesleges, én éltem a lehetõséggel 1 évig elit kategóriában, de tavaly már megsem érkezett nemhogy idõben, de egyáltalán al icensz:) de azért hajrá, hátha változnak pozitívan a dolgok.

nekem sem érkezett meg tavaly a licenszem de olyan szinten h beadtam a papírt azt még a szövetségnél elkeverték....

ettõl függetlenül a licensz kell ha azt akarod h az ob-n vagy mk-n az eredményed hivatalosnak tekintsék

aki hobbibiciklizni akar annak ott van a hobbi kategória!
The best part of racing: the adrenalin rush...

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Véleményem szerint licensz tök felesleges, ha csak vki nem akar külföldön, teszem azt VK-n indulni..ha tud. Magyar versenyekre totálisan felesleges, én éltem a lehetõséggel 1 évig elit kategóriában, de tavaly már megsem érkezett nemhogy idõben, de egyáltalán al icensz:) de azért hajrá, hátha változnak pozitívan a dolgok.

szedrikbence

szedrikbence

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Ha juniorban, azaz bármilyen elit kategóriában szeretnél indulni, akkor kell licensz.

de ha nemlesz magyar kupa akkor feleslegesen nemakarok licencet váltani..szóval értitek.. szar ez a bizonytalanság, hogy nemtudom , mik lesznek, vagy mik nem. de tudom , hogy ti se tudtok többet mint én.
SEDERJEN A FARA !!! :lol1:

NYOMJAD RÓZSI !!! :matrix::matrix:

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Versenyek lesznek, legfeljebb nem magyar kupasorozat, hanem csak ranglista futamok, plusz OB, ha a tokodiak találnak jó nyomot a közelükben lévõ hegyek valamelyikén.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Ha juniorban, azaz bármilyen elit kategóriában szeretnél indulni, akkor kell licensz.

Mégiscsak lesznek versenyek?? Mármint "hivatalos". Nem úgy volt, hogy nem lesz kupasorozat, csak OB, meg egy külhoni kvalifikáló?

Mikorra lehet errõl valami biztosan tudni? Lassan össze kéne állítanom a nyári programot :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

hát akkor ha pont ez a téma merült fel, nekem is lenne ehez kapcsolódó kérdésem. nemtudom hogy idén milyen versenyek lesznek.szerintetek érdemes licencet váltani?
juniorba szeretnék indulni.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Idén mindent érdemes csak azt nem...szóval inkább NEM :)

szedrikbence

szedrikbence

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
hát akkor ha pont ez a téma merült fel, nekem is lenne ehez kapcsolódó kérdésem. nemtudom hogy idén milyen versenyek lesznek.szerintetek érdemes licencet váltani?
juniorba szeretnék indulni.
SEDERJEN A FARA !!! :lol1:

NYOMJAD RÓZSI !!! :matrix::matrix:

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Lehet,hogy hülye kérdés ,de a licence kártya kivátálsához mindenképp valamilyen egyesületi tagnak kell lennem?

ugytudom igen

smithy

smithy

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Lehet,hogy hülye kérdés ,de a licence kártya kivátálsához mindenképp valamilyen egyesületi tagnak kell lennem?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
A legújabb az a 2010es. És azt majd csak valamikor áprilistól lehet kapni (külföldön...). A 2009es az még a régi konstrukció 32es becsúszóval. Hogy a színen kívül van e különbség a 2008as és a 2009es között azt nem tudom. De ezt szerintem a teló topicban kellene megbeszélni.
http://www.pinkbike....-2010-2008.html

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Asszem a legszembetûnõbb, hogy a becsúszón kezdõdik a Boxxer felirat ;)

meg még nem lehet kapni,2009 második felétõl lesz majd kapható elvileg

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
a amire te gondolsz az 2009_2010
de van vár_kerékpár biringa boltba egy 2009 es race legalábis azt írták rá és nem tudom hogy mire véljem hogy az még 2008 as model és azért irták 2009 re mert 2009 ben adják el vagy ....
nem tudom
bonyolult vagyok mi?
iron horse sunday

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Asszem a legszembetûnõbb, hogy a becsúszón kezdõdik a Boxxer felirat ;)
Például
vagymondjuk
De nem tudom, hogy hol lehet ilyet venni, mert a CRC-n sem így néz ki, amire azt írják, hogy 2009-es...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
hy mindenkienk
segitségeteket szeretném kérni!
tud e valaki abba segiteni nekem?
HOGY TUDOM MEGKÜLÖNBÖZTETNI A 2008 ÉS A 2009 ES BOXXERT EGY MÁSTÓL?
iron horse sunday

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Helló!
A kurta jelentkezési szám miatt kitoltuk a mönichwaldi hószlalom nevezési határidejét január 9. péntek 20-óráig.
adatok: név, születési év, egyesület, elérhetõség
jelentkezni:
Tóth Árpinál: bringa@siklub-szombathely.hu
vagy Jakesznál: andras.jako@gmail.com címen lehet.

pepe10.10

pepe10.10

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
hello mindenkinek!
segitséget kérnék:
nemtudja e valaki hogy ausztriában murau közelében van e valami downhill pálya felvonos cucc!
aki tudja hogy van e lécci irjon, elöre is kösz
hello

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Már csak egy nap a nevezési határidõig!!!
Félpanziós ellátással szállás 2 és 3 ágyas szobákban 30 EURO/fõ/éj korlátozott számban!!!
Félpanziós ellátással szállás tömegszállás jellegû szõnyeges helyiségben 25 EURO/fõ/éj
(szivacsok korlátozott számban, matracot, hálozsákot hozz magaddal)
Szállás helye: www.schwengerer.at

Aki szombaton dolgozik annak is érdemes kijönni az éjszakai versenyre, amivel kezdetét veszi egy egész éjszakát betöltõ szabadtéri buli a sípályán!

http://www.siklub-sz.../sihetvege.aspx

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Ami nem öl meg, az megerõsít. Szép ugrás(ok) :D letörést még mtbvel is belehet adni XD