Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

ez lenne?

Feltöltött kép

Fanatikus rider:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ez lenne?

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
bocs h ide írok, de kicsit kapcsolódik a hd hoz is :)

tavaj az ob-n láttam egy srácot akinek az egyik felkarján volt egy tetoválás amin egy dhs csávó zúzozz lefelé a hegyrõl.

ha vki esetleg ismerné vagy vmi akk egy fényképet küldjön már a tetkóról nekem lécci!
greg20@citromail.hu
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Nálunk mikor várható versenynaptár?! (ha készül egyáltalán)
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
az angoloknál már megvan a versenynaptár

http://www.npsdh.com/

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
megyek építek egy ilyen hegyoldalt :D:D:D
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Azért télen is lehet bringázni:
http://nofear-x.blogspot.com/

nagyon durva! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fasza! ;)

Mi a zene, ami alatta megy?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Azért télen is lehet bringázni:
http://nofear-x.blogspot.com/

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

pontos idõmérés, pörgõs versenyszervezés, sár estén bicómosási lehetõség, és jól megszervezett felszállítás, na meg az elengedhetetlen jó hangulat :D
(kupafutamra és OBra értem)

Errõl van szó. A több ezer ft-os nevezési díjért enyit adhatnának...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
azt csiripelik a madarak a peterdh-n, hogy február 15-én farsangi egeddh.
Ha lesz hiteles infó szólok.

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Akkor feldobom a minden évben vitatémát képezõ kérdést! Ki mit vár egy versenytõl? Legyen az hazai vagy külföldi... Hátha ezzel segítünk hazai versenyszervezõknek, hogy merre mozduljanak, mire figyeljenek...

Ami szerintem fontos egy DH kupasorozatban megrendezett verseny megrendezésekor.
Fontossági sorrendben:
1. pontos idõmérés (ettõl lesz verseny a verseny)
2. a pálya rendes, két oldalt történõ kiszalagozása (megadja az íveket és erõsen csökkenti a csalás-levágás lehetõségét)
3. szabályok betartása (mentõ, szivacsozás, pályabírók, nevezés, rajtoltatás, stb. )
4. pálya minõsége (ne egy szûz nyomvonal legyen amin még senki sem gurult, és élvezhetõ legyen)
5. felszállítás (gördülékenyen legyen lebonyolítva)
6. kényelmi funkciók (wc-kézmosási lehetõség, bringamosás biztosítása, stb.)

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
http://www.pinkbike....s-rip-2009.html

:(

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Azért ne általánosítsunk! Voltam én már itthon is jó versenyen. Persze egy kupafutamtól vagy OB-tól ne várjunk világkupa színvonalat!
Akkor feldobom a minden évben vitatémát képezõ kérdést! Ki mit vár egy versenytõl? Legyen az hazai vagy külföldi... Hátha ezzel segítünk hazai versenyszervezõknek, hogy merre mozduljanak, mire figyeljenek...

pontos idõmérés, pörgõs versenyszervezés, sár estén bicómosási lehetõség, és jól megszervezett felszállítás, na meg az elengedhetetlen jó hangulat :D
(kupafutamra és OBra értem)

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
sztem is simán jó, még közel is vagytok, megéri kimenni gyakorolni: gyors kabinos felvonó, normális személyzet, mindenki folyékonyan beszél angolul, pálya: kemény gyökeres, sziklás részek, baromi sok nyom. szóval lehet fejlõdni;)
az egyik "freeride" nyom :

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

nekem nyárról 22 euro rémlik per nap

Kössz a válaszokat! nézegettem adamkg által adott linket, sajnos nem találtam "hivatalos" árakat meg, bár lehet én voltam csak vak Feltöltött kép

de ez a 22 euro környéke jól hangzik
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Valaki esetleg megtudná mondani, hogy Mariborban mennyi a felvonó napijegy kábé...? vagy valami linket esetleg ? Mert keresgéltem de nem találtam sajna..

nekem nyárról 22 euro rémlik per nap

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Nyilván, hát nem lehet fasz nélkül baszni:D de ha nem foglalkoznak a kérdéssel, akkor minek törjem magam...itthon nem érdemes versenyezni, itthon kizárólag hobbi bicózás van:) Aki komolyan akarja csinálni verseny szinten, annak külföldön a helye, ott vannak színvonalas versenyek. Itthon sohasem lesz.

Azért ne általánosítsunk! Voltam én már itthon is jó versenyen. Persze egy kupafutamtól vagy OB-tól ne várjunk világkupa színvonalat!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Elvileg a www.pohorje.org a hivatalos oldal. Onnan tovább tudsz navigálni.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy Mariborban mennyi a felvonó napijegy kábé...? vagy valami linket esetleg ? Mert keresgéltem de nem találtam sajna..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.