Badacsonytomaj DH
honlapommal még gubancok vannak de a képeket feltettem erre a cimre:
www.pepemovies.hu/dh/Btomaj.rar 35 mega és kb 50 képet tartalmaz a pálya alsó része kb 200méterrõl nincsenek képek elfelejetettem fotózni

de ezen a 200 méteren semmi kül nincs.
Megint szólok hogy telefonos képek és nem mindegyik kép lett világos. A semminél többet érnek, de nagyon nem jönnek le a pálya részletei pl. kövek, gyökér stb.
be vannak számozva a képek, az egyes kép a pálya alján készült és így haladunk felfelé, mintha tolnánk fel a bicót, nem is tudom miért nem fentrõl lefelé számoztam be ezért bocsánatot kérek:)
ja és még annyit, hogyegy két képnél van olyan hogy pl 10, 10a, 10aa nos ezek azért vannak "a" betûvel ellátva mert ugyan azon a helyen készült több szögbõl a kép, vagy pedig az egyik kép a pálya menetirányával azonos a másik kép pedig a pálya haladásával ellenkezõ irányú, tehát csináltam egy képet lefele és megfordultam 180 fokba és a pályával ellentétes irányba is csináltam mégegyet és ezeket a képeket láttam el "a" jelzéssel.
remélem érthetõ volt

kicsit már fáradt vok hosszú volt ez a nap.
bye mindenki remélem egy pici betekintést nyertek ezekkel a képekkel.
ui: köszönet mégegyszer a helyieknek, hogy elkalauzoltak minket és, hogy lesz verseny mert nagyon hangulatos a pálya nekem tetszett-