Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Hali mindenkinek!
Idén Tokodon lesznek az OB-k (4x és DH)augusztus 20-23ig lesz a móka :D Megkaptunk a visszajelzést a szövetségtöl,verseny idõpontja 90% ban biztos.
21.én lesz a 4x verseny. A dh pedig 22.-23.án.Bõvebb infók hamarosan várhatóak.üdv.:TOKOD TEAM

ez jó hír :D remélem ott tudok lenni... 2keréken vagy kamerával:)

Ákos88

Ákos88

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Nem a megszokott nyomvonal lesz hanem a faluba lesz a cél a templom környékén, teljesen új pálya lesz csinálva.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Hali mindenkinek!
Idén Tokodon lesznek az OB-k (4x és DH)augusztus 20-23ig lesz a móka :D Megkaptunk a visszajelzést a szövetségtöl,verseny idõpontja 90% ban biztos.
21.én lesz a 4x verseny. A dh pedig 22.-23.án.Bõvebb infók hamarosan várhatóak.üdv.:TOKOD TEAM

De gondolom más pályán lesz az OB?.....nem a megszokott Tokodin..

Ákos88

Ákos88

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hali mindenkinek!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Gyertek, gyertek, gyertek!!!
Hétvégén jót bicóztunk a tomaji pályán, nagyon szupi, nagyon változatos, és a hegy tetején van kilátó is (Balaton, stb.). Persze nem egy HC pálya, de el lehet fáradni.
Expón én is ott leszek, utána megyek le versenyre.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kedves versenyzök/nézök !

A tomaj DH 29. én lesz megtartva! (ezt má tudtátok:)
Program: 28. án szabadedzés a pályán közösen 11-gyülekezünk a templomnál (azt mindenki megtalálja de kirakjuk a nyilakat ugyhogy aki késöbb ér azis odatalál de figyeljetek oda a lefele jövökre is!!!)
Szalagozást sötétedéskor csináljuk! Aki szeretne segiteni szivesen várjuk!
29.-e: 8 órátol fogadjuk a versenyzöket! Nevezés 10óráig de a késöi érkezöket is szivesen fogadjuk Elsö kör 10:15 kor ( Bemelegitö) felszállitás köfojosóig oldható meg mivel onnan nincs autó ut ! Inditás: 1 ösztelós 1 mereves szituáció elegendö idöt adunk mindenkinek hogy nelegyen elözgetés! Leérkezés után rövid pihenõ kaja pia .... 2. kör: idömérö inditás ugyanaz 3. kör: Idõjavitó! Ez má nem lesz kötelezö mivel má 2 kör is fárasztó! 3. kör után nagy pihenö tracsparti majd Eredményhirdetés! ....

Elmondanám mindenkinek hogy engedéjt nem kaptuk meg csak szóban de a versenyt megrendezzük mivel a célunk:
-egy szezonnyitó öszejövetel!
-A pálya megismerése mindenkinek!
- És a magyar downhill sereg öszetartásának kovácsolása !
Az idõpont tudom hogy kllemetlen az expó miatt de higyétek el érdemes eljönni és kijelentem 2. versenyünket rendezzük igy van még mit tanulnunk de mindent beleadunk hogy az igényeiteket kelégitsük!! Bármi kérdésetek van szivesen állok a rendelkezésetekre:

dom16@freemail.hu vagy 06/ 30 642 68 63

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
szívesen mindenkinek!! azt gyertek minél többen :D
Honlapom -> www.pepemovies.hu

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
köszi szépen holló koma:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Erre a pályára gondoltam én is, amikor mondtátok, hogy lesz verseny. Tényleg nem a legtechnikásabb, de nagyon élvezetes, suhanós. A végén még én is lemegyek.:-)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Badacsonytomaj DH

honlapommal még gubancok vannak de a képeket feltettem erre a cimre:

www.pepemovies.hu/dh/Btomaj.rar

köszi, szerintem már így is nagyon sokat tettél érte. :)

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Badacsonytomaj DH

honlapommal még gubancok vannak de a képeket feltettem erre a cimre:

www.pepemovies.hu/dh/Btomaj.rar

35 mega és kb 50 képet tartalmaz a pálya alsó része kb 200méterrõl nincsenek képek elfelejetettem fotózni :D de ezen a 200 méteren semmi kül nincs.
Megint szólok hogy telefonos képek és nem mindegyik kép lett világos. A semminél többet érnek, de nagyon nem jönnek le a pálya részletei pl. kövek, gyökér stb.
be vannak számozva a képek, az egyes kép a pálya alján készült és így haladunk felfelé, mintha tolnánk fel a bicót, nem is tudom miért nem fentrõl lefelé számoztam be ezért bocsánatot kérek:)

ja és még annyit, hogyegy két képnél van olyan hogy pl 10, 10a, 10aa nos ezek azért vannak "a" betûvel ellátva mert ugyan azon a helyen készült több szögbõl a kép, vagy pedig az egyik kép a pálya menetirányával azonos a másik kép pedig a pálya haladásával ellenkezõ irányú, tehát csináltam egy képet lefele és megfordultam 180 fokba és a pályával ellentétes irányba is csináltam mégegyet és ezeket a képeket láttam el "a" jelzéssel.

remélem érthetõ volt :D kicsit már fáradt vok hosszú volt ez a nap.

bye mindenki remélem egy pici betekintést nyertek ezekkel a képekkel.

ui: köszönet mégegyszer a helyieknek, hogy elkalauzoltak minket és, hogy lesz verseny mert nagyon hangulatos a pálya nekem tetszett-

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

amint felraktam írom ide a honlapom linkjét vagy azt a helyet ahonnan le lehet tölteni a képeket. Még nem volt idõm feltenni de már kiválogattam õket.

izgatottan várom:D;)

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
amint felraktam írom ide a honlapom linkjét vagy azt a helyet ahonnan le lehet tölteni a képeket. Még nem volt idõm feltenni de már kiválogattam õket.

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

hello mindenki

ami 29. lesz Badacsonytomajon dh verseny arról csináltam pár képet holnap max hétfõn töltöm fel a honlapomra, részletesen lefotóztam a pályát mert ma voltunk mi is megnézni, igaz telefonnal és már kezdett lemenni a nap de azért felteszem akit érdekel megnézheti

Szia, mi a honlapod címe?

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

hello mindenki

ami 29. lesz Badacsonytomajon dh verseny arról csináltam pár képet holnap max hétfõn töltöm fel a honlapomra, részletesen lefotóztam a pályát mert ma voltunk mi is megnézni, igaz telefonnal és már kezdett lemenni a nap de azért felteszem akit érdekel megnézheti

Na, akkor mûködik már a honlapod. Remélem jók lettek a fotók!
Jó kis pálya, bár nem a legdurvább, de legalább változatos.

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
hello mindenki

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

ha jól tudom még full havas ott minden nem?
legalábbis a kékestetõi webkamera szerint..

szal emiatt részemrõl ejtve a dolog.

Jaj Daci,hiszen az csak hó:P
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ha jól tudom még full havas ott minden nem?
legalábbis a kékestetõi webkamera szerint..

szal emiatt részemrõl ejtve a dolog.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Meglesz tartva.

Március 15
Mátrafüred alsó parkoló reggel 10 óra.
Felszállitás lesz.

ettõl egy kicsit több infó kellene a hatékony terjesztéshez, a honlapotokon semmi sincs róla...
ha egyszer szépen le van írva minden, akkor nem kell elismételni ugyan azt X embernek.

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

mi újság a hétvégi mártai versennyel?

Meglesz tartva.

Március 15
Mátrafüred alsó parkoló reggel 10 óra.
Felszállitás lesz.
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/