Zsmacska: mi (2-3 ember) megyünk szombaton és vasárnap jövünk(99%)!
De hogy a pi*ba lehet oda eljutni Bp-rôl?
Ui.: egy GYP-s! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
vendég_norbert78_*
Posted 2004. May 25. - 14:22

Posted 2004. May 25. - 09:28

Posted 2004. May 25. - 00:10

Posted 2004. May 22. - 21:42

Hali Debreceniek! Debrecenböl Mezökövesdnek veszitek az iranyt veszitek az iranyt Tiszafüreden keresztül! --)) Kövesdöl bogacsra! Bogacson keressétek a borozokat v. az autosmozit es ott lesz a rendezveny! ha szallás kell akkor a 06302366339-es telefonszamon tudtok foglalni! Ha valakinek kerdése van akkor a 06204657976-os telefonszamon tud elérni !!!!
Posted 2004. May 22. - 20:25

Szerintem Hotchili bedobhatnád ide a számod, mert szerintem sokunkat érdekelne...
Palmival mi Bogácsra még mindig vasárnap megyünk. Még nem eldöntött, hogy autó vagy voncsi.
Magyarszékre is tervbe van a menet. Reméljük össze is jön és csak picit durva a pálya ;D
Palmival mi Bogácsra még mindig vasárnap megyünk. Még nem eldöntött, hogy autó vagy voncsi.
Magyarszékre is tervbe van a menet. Reméljük össze is jön és csak picit durva a pálya ;D
Posted 2004. May 21. - 18:53

Kõkerék BikePark Megnyitó : 2004. Június 5-6.
Triál magyar Kupa & Kõkerék Dirt.
www.kokerek.hu
Triál magyar Kupa & Kõkerék Dirt.
www.kokerek.hu
Posted 2004. May 21. - 15:14

sziasztok
mi Debrecenbõl mennénk BOGÁCSra szombaton,
kérdésem a következõ - Hogyan jutunk el a pályára? és a versenyszervezõktõl kérnék egy telefonszámot priviben ha esetleg eltévednénk.
szállás is kellene nekünk 3 vagy 4 személyre, ebben tudtok segiteni?
üdv : B
Debrecen
ja és ugye nem kell licensz meg ilyenek?
mi Debrecenbõl mennénk BOGÁCSra szombaton,
kérdésem a következõ - Hogyan jutunk el a pályára? és a versenyszervezõktõl kérnék egy telefonszámot priviben ha esetleg eltévednénk.
szállás is kellene nekünk 3 vagy 4 személyre, ebben tudtok segiteni?
üdv : B
Debrecen
ja és ugye nem kell licensz meg ilyenek?
Posted 2004. May 21. - 14:12

DH VERSENY LESZ KOMLÓ mellett MAGYARSZÉKEN JÚNIUS 13-án.
Mindenki tessék jönni, lesz benne minden amit jó DH-pályához kell:
Tempós száguldás, technikás letörés, útátugrás, North Shore leugrás stb.
Ui: Képek a magyarszéki Dualról: sinco.ingyenweb.hu
Mindenki tessék jönni, lesz benne minden amit jó DH-pályához kell:
Tempós száguldás, technikás letörés, útátugrás, North Shore leugrás stb.
Ui: Képek a magyarszéki Dualról: sinco.ingyenweb.hu
Posted 2004. May 18. - 22:46

Posted 2004. May 18. - 22:43

Örülök, hogy élveztétek a tokodi mókát ahhoz képest, hogy kicsit utálkozás volt az elején..
A 2. jány Orsi volt, a 3. Rita. Ne tessék megfeledkezni róluk!! >
Bogácsra én megyek, de csak vasárnap tudok menni, szombaton munka van... és azt tudjátok, hogy akkor van gyereknap!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó lesz nekünk.
A 2. jány Orsi volt, a 3. Rita. Ne tessék megfeledkezni róluk!! >

Bogácsra én megyek, de csak vasárnap tudok menni, szombaton munka van... és azt tudjátok, hogy akkor van gyereknap!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó lesz nekünk.
Posted 2004. May 18. - 20:18

plusz 2 video Dalma finisérõl, meg Prajcerpeti repkedésérõl
...azért a Küllõ kollega sem repül rövidet prájcer mögött...

Posted 2004. May 18. - 18:37

link=board=6;threadid=4389;start=855#msg184248 date=1084882766]
l.cs.: lehet, hogy tényleg találkozunk bogácson
ne bassz ;D

Posted 2004. May 18. - 15:55

Esetleg nem tudtok vmit a Budapesti (vagy Budapest körüli) versenyrõl???? Gondolok itt a tavlyi Dhra?? idén mikor lesz?
Posted 2004. May 18. - 15:47

Bogacsot Eger -Mezökövesd környékén talalod meg a térképen de azt nem tudom h. te hol laksz ---) igy azt neked kell tudnod hogy jutsz el oda!! lesz DH CC, terepduatlon miegymas itt a plakát ha erdekelvegadh.ingyenweb.hu JA ÉS AKINEK VAN NÉVSORA OLYANOK AKIK RENDEZTEK EBBEN AZ ÉVBEN VERSENYT KÜLDJÉK MAR EL A CIMEKET A VEGADH@FREEMAIL .HU-RA MERT SZERETNÉNK AZ EMBEREKET LEVÉLBEN V. TELEFONON ERTESITENI!! ELÖRE IS KÖSZÖNET!
Posted 2004. May 18. - 15:26

hotchili: mijen versenyek lesznek Bogácson? es nem vagyok ugyan gyp-s (asszem.. ???), de hogy lehet oda eljutni? es az 1500 penz az egy ejszaka vagy ha pl penteken mar mennenk akkor az is benne van? koszi...
R.
R.
Posted 2004. May 18. - 15:19

Posted 2004. May 18. - 15:14

Hali! mindenki aki jön Bogácsra és zseretne szallást!!! 1 maganhaznal 25fö kaphat szallást 1500Ft-ért! de akkor jelentkezzetek a következö telefonszamon!!: 06302366339 itt tudja lefoglalni helyét!!!! a pálya készen van + lehet nézni ,ki lehet probalni!! leszt felszállitas!!!!!!! minden nevezö kap kajat a verseny végén, verseny közben üditö miegymas! ugyhogy MINDENKIT VARUNK BOGACSRA 29-30-AN!!!!!!
Posted 2004. May 18. - 14:27

Hát srácok le a kalappal Tokod elõtt. Nekem ez volt az elsõ hazai dhversenyem, de nagyon meggyõzött. A szervezõk nagyon jó arcok voltak, és tényleg csak a sárga színt ismerik, de így legalább könnyû volt megtalálni õket.
A pálya szuper volt. Ahogy Lcs is írta minden volt benne. Mivel rövid volt és nem volt lánc, ezért nagyon jókat lehetett meccselni a szoros idõk miatt. Viszont a legkisebb hiba is megbosszulta magát. (Egy rossz fékezésem elég volt, hogy kapjak egy bõ másodpercet az elsõ helyezettõl.)
Lánc: nem tudom ki, hogy volt vele, de egyáltalán nem volt zavaró a hiánya, és ahogy elnéztem ezzel mindenki így volt. Persze a bmxeseknek, meg a merev(könnyû) gépeknek nagy elõnye volt, de a profiknál már ez sem számított.
Örülök, hogy ottlehettem és sok jó emberrrel dumálhattam!
Ja, és az ingyen üdítõ/sör/zsíroskenyér nagyon tuti volt (bár ez az 1000ft-ért elvárható volt)! Köszi tokodiak!
A pálya szuper volt. Ahogy Lcs is írta minden volt benne. Mivel rövid volt és nem volt lánc, ezért nagyon jókat lehetett meccselni a szoros idõk miatt. Viszont a legkisebb hiba is megbosszulta magát. (Egy rossz fékezésem elég volt, hogy kapjak egy bõ másodpercet az elsõ helyezettõl.)
Lánc: nem tudom ki, hogy volt vele, de egyáltalán nem volt zavaró a hiánya, és ahogy elnéztem ezzel mindenki így volt. Persze a bmxeseknek, meg a merev(könnyû) gépeknek nagy elõnye volt, de a profiknál már ez sem számított.
Örülök, hogy ottlehettem és sok jó emberrrel dumálhattam!
Ja, és az ingyen üdítõ/sör/zsíroskenyér nagyon tuti volt (bár ez az 1000ft-ért elvárható volt)! Köszi tokodiak!
Posted 2004. May 18. - 14:19

Posted 2004. May 18. - 09:58

Bogács:
A kemping területén van esetleg vmi fedett hely, ahova be lehet húzódni egy hálózsákkal?
Sátram nincs, haza menni meg ezért nem akarok (ugye, otthon van sátor). Mittomén vmi szalonnázó, esõbeálló, fáskamra, bárhol elalszok a hálózsákban, csak szeretnék befeküdni vmi fedett helyre és jó lenne tudni, mire számíthatok.
A kemping területén van esetleg vmi fedett hely, ahova be lehet húzódni egy hálózsákkal?
Sátram nincs, haza menni meg ezért nem akarok (ugye, otthon van sátor). Mittomén vmi szalonnázó, esõbeálló, fáskamra, bárhol elalszok a hálózsákban, csak szeretnék befeküdni vmi fedett helyre és jó lenne tudni, mire számíthatok.