ja tényleg, akik csináltam képeket és videókat azok nyomjanak már be linket hogy hol lehet megnézni õket.
köszi: B
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2004. May 31. - 11:02

Posted 2004. May 31. - 10:37

jah, igen a zenét kihagytam...
hát az néha igencsak furcsa volt; az oldszkúl slágerek meg a furcsa szövegü muzsikák.. de jokat rohogtunk rajta ;D ;D
hát az néha igencsak furcsa volt; az oldszkúl slágerek meg a furcsa szövegü muzsikák.. de jokat rohogtunk rajta ;D ;D
Posted 2004. May 31. - 08:57

A tekerös részeket leszámítva nagyon állat volt a pálya de legalább kiderül ki bírja kondival. Igazi technikás dh-t raktak össze, letörések, sziklás hullámvasút, drop-ok, ugrók. Gratula mindenkinek aki indult, Kisvajdának meg külön gratula a nagy jumphoz amit csak páran nyomtak le!!!
Az idömérést leszámitva a szervezésre sem lehet panasz, ingyen kaja, üdítö, sör, gulyás, strandbelépö, jégkrém, felszállítás, egész nap nyomták a zenét ami néha elég gáz volt... 1000-ért megérte.
Aki csinált képeket esetleg az dobja be ide a linket!!!! Köszi JOda
Az idömérést leszámitva a szervezésre sem lehet panasz, ingyen kaja, üdítö, sör, gulyás, strandbelépö, jégkrém, felszállítás, egész nap nyomták a zenét ami néha elég gáz volt... 1000-ért megérte.
Aki csinált képeket esetleg az dobja be ide a linket!!!! Köszi JOda
Posted 2004. May 30. - 23:31

háj!
én is csatlakoznek az elöttem szolohoz.
sztem ez volt és lesz az ev legjobb versenye.
pici kis falucska, sok sok olcso (vagy tok ingyen) és jo szállással. a pálya nagyon jo volt, minden benne volt aminek benn kellett lennie, igaz a sok tekeros resz sokunknak nem tetszett ;D
felszallitas nagyon mega isten, ingyen jegkrem, kaja, pia meg minden... ehhez nincs mit hozzátenni.
isteni volt, es a hangulat is a tetofokára hágott, vagymi ;D
én is csatlakoznek az elöttem szolohoz.
sztem ez volt és lesz az ev legjobb versenye.
pici kis falucska, sok sok olcso (vagy tok ingyen) és jo szállással. a pálya nagyon jo volt, minden benne volt aminek benn kellett lennie, igaz a sok tekeros resz sokunknak nem tetszett ;D
felszallitas nagyon mega isten, ingyen jegkrem, kaja, pia meg minden... ehhez nincs mit hozzátenni.
isteni volt, es a hangulat is a tetofokára hágott, vagymi ;D
Posted 2004. May 30. - 22:56

sziasztok
nagyon jó volt a Bogácsi verseny, minden elismerésem a srácoké, nagyon faxa volt minden, még kaját és piát is kaptunk meg minden, tuti volt nagyon, remélem ez a bogácsi verseny mostmár hagyománnyá fog válni.
másik dolog: lesz felszállítás ezen a Magyarszék - Komló versenyen, milyen a pálya?
üdv: B
nagyon jó volt a Bogácsi verseny, minden elismerésem a srácoké, nagyon faxa volt minden, még kaját és piát is kaptunk meg minden, tuti volt nagyon, remélem ez a bogácsi verseny mostmár hagyománnyá fog válni.
másik dolog: lesz felszállítás ezen a Magyarszék - Komló versenyen, milyen a pálya?
üdv: B
Posted 2004. May 30. - 22:28

Ha valaki tudna infóval szolgálni a magyarszéki versennyel kapcsolatban azt zsívesen vennénk..hárman megyünk és érdekelne hogy a többség mikor mivel megy le és hol alszik:)
Posted 2004. May 29. - 16:56

Hosszabb távú külföldi utazás miatt eladom monden bicós cuccomat!!! Csak szemtemberben jövök haza és akkor majd veszek másikat, de mst kéne egy kocsi, amivel ki tudok jutni innen az EU-ból Svájcba!!!
Minden cucc külön is eladó, a biciklit viszont csak akkor bontom meg ha van vevõ a vázra és a talóra is!!!
Komolyabb autóra megygyezés alapján cserélném is a cuccot, esetleg rá is fizetnék!!!
A hirdetések:
http://www.bikemag.h...5&aprorovatid=1
http://www.bikemag.h...3&aprorovatid=8
HA valaki tud valakit akit érdekelhet a cucc az írányítjsa zozzám!!!
Elõre is köszi!!!
Minden cucc külön is eladó, a biciklit viszont csak akkor bontom meg ha van vevõ a vázra és a talóra is!!!
Komolyabb autóra megygyezés alapján cserélném is a cuccot, esetleg rá is fizetnék!!!
A hirdetések:
http://www.bikemag.h...5&aprorovatid=1
http://www.bikemag.h...3&aprorovatid=8
HA valaki tud valakit akit érdekelhet a cucc az írányítjsa zozzám!!!
Elõre is köszi!!!
Posted 2004. May 28. - 16:04

na szombat reggel én is megyek 8.15össel 
keleti föbejarat? macs, dobj egy privit, vagy SMS-t a szamoddal:
20-216-9843.
a tobbiek meg ne hivogassanak ;D

keleti föbejarat? macs, dobj egy privit, vagy SMS-t a szamoddal:
20-216-9843.
a tobbiek meg ne hivogassanak ;D
Posted 2004. May 28. - 11:45

hétvégére esõt jósolnak má' megint 
ha nem lesz vészes azért vasárnap én is ott leszek Bogácson..

ha nem lesz vészes azért vasárnap én is ott leszek Bogácson..

Posted 2004. May 28. - 11:18

Namindenesetre én szombaton 08.15 kor indulok a Keletibõl. Ha vki akar, csatlakozhat.
Csá!!
Bogácsra mész?
Lehet h csatlakozom én is. Hivj fel vagy valami
0630 53 44 253
BULI
Posted 2004. May 27. - 22:04

Robot már vki felvilágosította, hogy kicsit benézte a dolgokat? Vagy direkt adja a hülyét, hogy ne kelljen vmit kitalállnia miért nem jön??? :-* :-* :-* :-* :-*
Rob!!! Most vasárnap lesz, Gyereknapkor a verseny!!!
Rob!!! Most vasárnap lesz, Gyereknapkor a verseny!!!
Posted 2004. May 27. - 20:07

Jó serenyezgetést mindenkinek!!! Engem vár a vidám vizsgaidõszak... Mikroökonómia, statisztika, valószínûségszámítás... Fincsi lesz... 
Júliusban pedig irány Svjc!!! Jódlizgatok majd jókat!!! ;D
Ha tud valaki vevõt a cangámra, vagy elcsrélné kocsira, akár ráfietéssel is az írjon!!!

Júliusban pedig irány Svjc!!! Jódlizgatok majd jókat!!! ;D
Ha tud valaki vevõt a cangámra, vagy elcsrélné kocsira, akár ráfietéssel is az írjon!!!

Posted 2004. May 27. - 15:44

Posted 2004. May 27. - 14:25

Posted 2004. May 26. - 10:58

Posted 2004. May 25. - 23:46

Posted 2004. May 25. - 18:31

Kérdés: Eger illetve Kövesd felõl merre lejt az út? Csak mert mindegy merrõl megyek, de akkor már végig gurulni akarok ;D ;D
Posted 2004. May 25. - 17:57

Posted 2004. May 25. - 16:51

Posted 2004. May 25. - 14:45