Most hetvegen elmentem Leysin-be a Svajci DH4. fordulojara!!! Koszonet Zsoltnak, aki kuldott egy itteni versenynaptarat!!!

Ha igen... A hegy, az idomero berendezes, a rendezes, a biztosatas, a palya, a biciklik... hat kicsit masmilyen mint otton!!!
DE esku ezen a palyan kuzuletek is mindenkile tudott volna menni es biztos vagyok benne hogy jo eredmennyel!!! Egyatalan nem volt horro nehez, inkabb csak nagyon hosszu!!! 2, azaz ketto darab ugrato volt benne ossz vissz egy max 5 technikes resz!!! A tobbi mind sima CC geppel is teljesitheto lett volna!!! Nekem kimondottan tetszett mert en szeretem a gyors es hosszu palyakat... Dehat a Smart-tal megsem akartam lemenni rajta, plne, hogy a siliftre sem akartak felengedni... pedig mondtam, hogy kezipoggyasz... na mindegy...
Kinn volt egy csapat UCI-s muki is, bar nem tudom minek... Az volt az egyetlen baj, hogy ez mar a francia resz es semmi mas nyelven nem is beszelnek... sajnos... pedig szoba akartam elegyedni egyesekkel, tobb, kvesesebb sikarral...
Zsoltnak tuti tetszett volna az az Turner tomeg ami ott volt!!! Sok volt meg a Kona meg a Giant! (Hol nem sok a Giant...)
Csinaltam is kepket de sajna nem tudom felrakni, de majd ha hazamegyek megmutatom!!!
Akit esetleg kicsit jobbanerdekel a dolog meglesheti itt hivatalos a kepeket: http://www.ixsdownhi..._01.php?album=4
MAS:
Kepzeljetek ahol dolgozm most onna 3 epulettel arrebb van aRolex ora gyara (nem kispalyas epulet) es a meik iranyban kb 5 epulettel arrebb van a DT Suiss gyara!!!

Legyetek jok!!! Majd jelentkezem!!!