Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

Tényleg elárulhatná valaki milyen lesz a köszegi pálya.

Másik téma: Mátra-i versenyre hol lehet szállást találni?

Üdv Dani

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Ezt is megéltük!
Két DH verseny egymástól 5 km-re ugyanazon napon!!!

Nah, ami biztos

1.
DH OB (Mátra):
Mátraszentrimre - Károlytáró 2004. augusztus 21-22.
Ezt mindenki tudja, ahogy láttam a pálya már majdnem kész.

2.
Aszfalt DH Jam:
Gyöngyöstarján - 2004. Augusztus 22.
Az aszfalt DH a gyöngyöstarjáni napok keretében kerül megrendezésre. A szervezõk tudtommal ugyan azok az arcok akik a RedBull Kékes Aszfalt DH-t rendezték az elmúlt években (Ács Péter & Co).

Hát nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? Az biztos, hogy így az aszfalt DH-n a MTBs kategóriát talán ki is lehet húzni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

HI!
Magyatszéki képek,nem jók nem sok!
de van!

Na de miért kell mégegyszer belinkelni azt, amit már egyszer 6 hozzászólással elõbb belinkeltem? Ráadásul rosszul is csináltad... Ejnye-bejnye... 8)

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
Helló!

Nem tudja valaki, hogy milyen a kõszegi DH pálya?
Akinek van valami infoja légyszi dobjon be valamit!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
HI!
Magyatszéki képek,nem jók nem sok!
de van!
http://d-eyes.pganet...0725_Magyarszek

halinorbi

halinorbi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Tokodiak!
Örülök, hogy tetszik az ötlet. Bár én nem internetes nevezésre gondoltam. -mivel a papiros nevezés kikerülhetetlen.
Csak egy FRISS adatbázisra, amit minden versenySZERVEZÕ letölthet és felhasználhat.

Jobb egy ilyen adatbázisból szemezgetni mint egy "internetes nevezés" adataiból, mivel a versenyzõk többségének nincs megadva emilcíme, így nem fognak értesülni az "E-NEVEZÉS" lehetõségérõl. Vagyis jó ha 30 emil befut.
A netes adatbázisban viszont 280 név szerepel. Ebbõl 110-nek a 2004.július 10.-i BpDH-n lettek frissítve az adatai.

Ráadásul egy-egy versenyszervezõ emilcímére elküldött adatokból a többi versenyszervezõ nem sokat profitálhat.

A netes adatbázisban viszont az emillel nem rendelkezõ (majdnem kétharmados) többség adatai is viszonylag frissek lennének, ha minden verseny(2-3hét) után megkapnám a nevezési adatokat és frissíthetném az adatbázist.

Késõbb talán az MMTBSZSZ átveszi ezt a feladatot.

írtam emilt is!!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Na erre vevõk vagyunk itt Tokodon! Internetes nevezés!!!!! Az már biztos igaz hogy némelyik kézírást csak kodfelytõk tudnak megfejteni,így eltart eg darabig míg az adatok gépre kerülnek! azt hiszem meg foglyuk probálni ezt ! Már csak azt kell megoldani hogy a nevezések a valos gazdihoz kerüljenek! A szeptember 11-12.-ei Tokodi DH.-ra Lehet Interneten is nevezni méghozzá /pataki@juropnet.hu/ email címren!
Ani kell!!!!
Név:
Club:
Lakcím:
Születési Év:
Email cím:
Kategoria:
A kategoriák Tokodon!!!
Elit
Hobby: Csajok
Junior-1 /14-évesig!/
Junior-2
Fenlõtt
Senior/Vének/
Na pátok!!!!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Hi! :D

Nam hülyeség amit kitaláltatok!!!
csak arra kell odafigyelni hogy az adatok pontosak legyenek...
Megjegyzem a Gergõnek az intense-e nem merev... ;)

Remélem mûködni fog a rendszer...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jah, persze, ez igy eleg esszeru, csak azt nem mondtad, hogy megmarad a papirfora, es utolag toltenetek ki. Ez igy teljesen jo lenne.

Megjegyzem az en adataim stimmelnek ;) :D

halinorbi

halinorbi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Az a baj, hogy papir formaban is meg kell lenni, irasban a versenyzo alairasaval, es ezt csak ugy lehetne, ha nevre szolo nevezesi lapot csinalnanak, vagy ok kitoltenek amikor odamesz nevezni, innentol pedig mar nincs ertelme a dolognak.
Azt kell alapul venni, hogy nem minden versenyzo megy el minden versenyre, ezaltal az elore kitoltott lapok karba vesznenek a munkaval egyutt, aki pedig eloszor megy versenyre, azoknak ugyis ott kene csinalni, es csak kavarodas lenne belole.

A NEVEZÉS LAP (amit a helyszínen, a versenyzõ tölt ki) megmaradna de elég lenne összevetni az adatbázissal. Nem kéne irogatni annyit a Nevezés és a Verseny közti pár órában. A Gellért hegyi BpDH-n nem tudtam a verseny elõtt mindenkinek beírni a csapatát meg a szponzorokat. Másnap estig -amikor el kellett küldeni az újságoknak az eredményt- próbáltam megfejteni egy-két írásjelet.

Én már eddig is úgy csináltam a versenyeket, hogy az elõzõ versenyen megadott adataitokból szemezgettem. Viszont nagyjából félévente volt verseny(amin én ott voltam) és addigra túl sok adat változott. Sokkal frissebb lenne az adatbázis ha a változásokról az aktuális verseny elõtt értesülnék. Példul most. Csak egy emil.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió képei Magyarszékrõl
Sajnos nem túl sok, mert a 15 képbõl csak 7et csináltak papírképre. >:(

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
halinorbi!Nevemet elírtad,e-mail ment.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az a baj, hogy papir formaban is meg kell lenni, irasban a versenyzo alairasaval, es ezt csak ugy lehetne, ha nevre szolo nevezesi lapot csinalnanak, vagy ok kitoltenek amikor odamesz nevezni, innentol pedig mar nincs ertelme a dolognak.
Azt kell alapul venni, hogy nem minden versenyzo megy el minden versenyre, ezaltal az elore kitoltott lapok karba vesznenek a munkaval egyutt, aki pedig eloszor megy versenyre, azoknak ugyis ott kene csinalni, es csak kavarodas lenne belole.

Egyelore ez igy jo, az lenne az igazi, ha mar csak az ilyen aprosagokban lenne a hiba...

halinorbi

halinorbi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Versenyzõk és versenyszervezõk!
Mit szólnátok egy NETes adatbázishoz, ahol letölthetõk lennének a versenyzõk adatai??
(kivéve: emilcím, levélcím, születési dátum)

Ha változnak az adataitok, írtok egy emilt, én meg frissítem az adatbázist.

Így nem kéne minden verseny elõtt pár órával beírkálni a szponzorokat, bicikli márkát, csapatnevet.
(kevesebb lenne az elírás, és nem lenne gond az olvashatatlan nevezési lap)

Na?? -vagy ez a többi versenyszervezõnek nem gond??

ilyesmire gondolok: http://free.x3.hu/hn...r/dh_adatok.htm

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hurra, akkor mehetek ;D ;D ;D

Beggel mi lett? Visszahoztak az UFO-k, hogy tud jonni?

Koszeggel kapcsolatban. Ki jeloli ki a palyat? Vagy ezt nem lehet tudni? Mert az X-Factoros csapatban nem nagyon bizom ilyen teren. Esetleg a helyiek vagy valami versenyzo segit nekik? Nem kene valamit alakitani a palyan? Vagy ez csak ilyen szedett-vedett arra jloljuk amerre lehet palya lesz?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
HA viszed az összes védõd és használod is, akkor természetesen :P :P

Ha esetleg nem mennétek várunk sok szeretettel a hegyen, Beg is jön.

Vigyázz magadra!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Meg nem 100%, ma derul ki. Amugy oda megyunk ahol a Gulyas van ( Schladming ??? ). Ha minden igaz, akkor kint gyakorol most a Kinda Geza is, legalabb tudunk egy jot bringazni vele. Vinnie kollega a het vegen ugy nez ki szinten kilatogat, ugyhogy egy lelkes magyar csapat lesz ott :D

De ugye elengedsz mami?? Megigerem hogy jo leszek ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Hová is mész Te pontosan szerdán? És kikkel? Anyukád tudni szeretné... :-*

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
:D :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Akkor vmelyik autóra ácsingózó nõcidnek szólhatnál... te biztosan elõbb megcsinálnád.