Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Ezaz Qky!!! NÕK!! Tudtam hogy mindent megteszel a jó verseny érdekében:)
Ja még annyi, hogy esetleg majd a MÁV-nak lehetne szólni hogy az átlagosnál több bringás fog utazni április 9 körül. Esetleg, véletlen, ha akadna egy szabad bringaszálító kocsijuk összetenném a mancsom ha végre utazhatnék egyen!!! Hírbõl halottam róluk valamit: Nagyok és sok bringa + rider elfér benne ugy hogy nem mennek egymás agyára a kallerral!!! Pacccsi!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
no mit 5-én egerben?

Sajna, nem értem rá-meló- nézelõdni...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Na idefigyelj JAKESZ! A Németh Kornél tényleg lent járt 2 szer is egymás után minálunk, mert ugyanis Magyarszéktõl 2 km-re van egy motocross pálya. Olyat mutatot, hogy csak na. Állt a ..... .A múltidõs fõnököm is motorozik, gyerek kora óta ismerik egymást, tartják a kapcsolatot= nekem + jó cimbim a múltidõs, és talán + tudom vele tárgyalni, hogy csalogassa le a Kornélt.A NASA ok. A zsebembe vannak, így meg tudták már most mondani, hogy ha nem esik, akkor majd süt a nap, ha sütni fog a nap, attol még eshet. Meg különben is ki az a NASA? Nem is ismerem. A jó ISTENNEL tárgyalok, az talán többet tud az idõjárásról. A termál dolog még függõben van, eggyesztetni kel. Nõk? Nemtudom mit tehetek érted (tek). +próbálok minden kurvát +mozgatni. Na csá tudod Szeretkezz ne háboruzzzzzzzz!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

És, hogy mennek a vizsgáid? Ezek most már az utolsók nem?

Egyébként én is punnyadok, ugyanis eltiltott a doki a tekeréstõl.

Azért remélem a versenyeken ott lehetek áprilisban!

Csata megnyerve, de a háborúnak még nincs vége :). Jobbulást neked, nekem sem 100-as még a csípõm, talán meg kéne nézetnem orvossal :D. Látod, ezért jó késõn kezdeni, én még tekerhetk 13 évet, mire megsínyli a térdem. Amúgy nekem annó azt modta térd doki, hogy bicózzak. A lovaglástól akart eltilani, de lehet-e levegõ nélkül ... ?

Jobbulást, versenyenlét, csak benzin kérdése :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
na hogy meg ne unjatok! Qky kolega!és a többiek...
Halvány kilátás van arra hogy Gyõrújbaráton (Gyõrtõl 7-8km) rendezzünk egy 4x vagy ds versenyt!
A helyzet még erõsen elméleti síkon fut illetve elkezdtük felgöngyölni az ügyet. Ha lenne valami jó tanácsotok hogy hogyan merre kihez stb. szívesen vennénk a segítséget. Még nem csináltam ilyesmit. Elõre is kösz!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Jut eszembe kedves Árpád! Jársz néha errefele?

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Kedves Qky! Ahogy téged ismerlek a pálya minõségével nem lesz gond... Hogy mik lesznek a pályán az legyen meglepetés hisz az a szép ezekben a versenyekben hogy ki hogyan bírja átvergõdni magát az akadájokon. Egy illetve két kérésem mégis lenne: 1. Nagy-nagy ugratók!!!!! 2. és legfontosabb!!!!!!!!!!!! Beszél a kib*szott NASAval hogy normális idõ legyen! Ez alatt 20 celsiusfokos hõmérséklet, száraz napsütéses idõ értendõ:) Ja és ha lehetne egy bónuszkérésem (csak mert ilyen protekcióval rendelkezem:)) Sok nõt a pályára akik a testük bevetésével biztatják a versenyzõket:) más:Az a termálos dolog hogy mûködik? Oda este az edzés után is lehet majd menni? Mit értesz azon hogy még... javult a pálya minõsége! Regéltek valami olyasmirõl is hogy Németh Kornél járt azon az égtájon... Mi igaz ebbõl???Szeretkezz!! csak nehogy lefagyjon a himbi-limbid:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
És, hogy mennek a vizsgáid? Ezek most már az utolsók nem?

Egyébként én is punnyadok, ugyanis eltiltott a doki a tekeréstõl. Az utóbbi 13 év tekerései kissé kinyírták a térdem. A doki azzal fenyeget, hogy ha nem hagyom most min. nyárig abba a futást, tekerést, túrázást, táncházat, akkor nem nagyon fogok tudni járni késõbb. Lehet benne valami, mert a hétvégi csángóbálról alig tudtam hazamenni, és két napig nem tudtam lépcsõn közlekedni, annyira fájt a térdem. Még jó hogy nem vettem meg az új vázat!

Szóval úgy fest, hogy a 4x karrieremnek lõttek. Ha minden jól megy, akkor azért jövõre szeretnék egy dh gépet venni, és tényleg hobby szinten nyomulni, élvezve a száguldást tekerés nélkül.

Azért remélem a versenyeken ott lehetek áprilisban!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Aki bújt, aki nem, mi megnézzük szombaton Eger városát, vagy valamit biztos megnézünk :D, mert én már nem bírom tovább a vizsgaidõszak miatti kényszer kimozdulatlanságot. És egyébként is ki akarom próbálni az új agyam :D :D és a pedálom.

evvagyokén

TÉGY!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

És a hosszú lompos farkú farkasokat szereted? Palminak pici van :D
Na de komolyra fordítva édesemmel lehet megyünk szurkolni sõt õ még lehet indul is.

valszeg én is kinézek, de csak nézelõdni, meg taposni a sarat. azé' irjatok mailt elõtte az arcoknak, sose lehessen tudni.

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá minden tökös és töknélküli RIDERNEK. És csá JAKESZ! Hallod,Jaki neked szólok, nem értem miért nem felelsz? Lesz nagy durrrrrrrranás, de akkora, hogy még Gyõrbe is emlegetik majd. És ez nem vicccccccccc.Mit szeretnél, mit akarsz? Csak szólj és az lesz.Tényleg mások, ti nagy riderek. Mit szeretnétek változtatni a Magyarszéki 4X pályán. Minden hozzászólást +halgatunk, de csak a jókat bíráljuk el. Hülyeségektõl kiméljetek, mert tele vagyok hülyékkel így is. Köztük itt vagyok én is, na + a JAKESZ is. Ja a nagy durrrranás a pályák minõségében van, ha még nem mondtam , írtam, stb vólna JAKESZZZZZZ! Na csá tudja mindenki: Szeretkezz ne Háboruzzzzzz még ebben a ki.b.a.s.z.o.t.t hidegben is.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Azért ezt az indulás dolgot ne kajabáljuk el :)
3 hónapja csak nézem a bicót.

evvagyokén

TÉGY!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Helyes! Sala neked is követned kellene a példáját!

Hóbordolni télleg nagyon jó!!!!!!!!!! Ajánlom én is mindenkinek!
az észmentes nõnemû...

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Hejj mindenkinek!

Ismét esik a hó!!! Qky barétom! Találd fel magad ebben a hóhelyzetben! én pl. kipróbáltam milyen snowbordozni! Coool!!! Fáj mindenem:) De megéri!
Hazafelé bringával mentem a csúszkálásból és egy szánkópályán keresztül rövidítettem az utat. Aláztam a szánkózó népet:))) Csúnyán is néztek rám:)
más: Lesz valami a Magyarszéki nagy durranásból???

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
És a hosszú lompos farkú farkasokat szereted? Palminak pici van :D
Na de komolyra fordítva édesemmel lehet megyünk szurkolni sõt õ még lehet indul is.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Kell ezt magyaráznom?? :) :)

Sajna nem tudok menni riogatni, mert dolgoznom kék...
az észmentes nõnemû...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Hát még Én!
Ezt hogy is gondoltad Kicsim?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Jól hangzik az Egri móka, még nem tudom ráérek-e aznap... beöltöznék Piroskának és várnám a bátor farkasokat :D

noddekérrem... :clap:

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Jól hangzik az Egri móka, még nem tudom ráérek-e aznap... beöltöznék Piroskának és várnám a bátor farkasokat :D
az észmentes nõnemû...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá tökös és tök nélküli riderek! Baranyába ( Pécs,Komló,Magyarszék ) tökig,vagy talán még feljebb ér a kiba..... hó. Valószinü ismét elvonási tüneteim lesznek,vagy pánikba esek,ledobálom a 4X pályáról a havat,és összetöröm magam+mást.Vagy +hagyom a havat letaposva és rendezek magamnak 1 személyes versenyt.De az is lehet,hogy kitelelek valamelyik kocsmában.Elméletben felkészülök az idei +mérettetésre,végiggondolom mit és hol basz.t.a.m el tavaly.De az a szerencsém-nk,hogy azért van nálunk 1-2 megmászhatatlan havas csúcs,amin jót tudunk azé ám ékelni+esni+egymáson vigyorogni.Na+szerencse,hogy közel van a temetõ,mert a mai világban azé sokat kõ dellázni,hogy vigyenek egy uccsó kört.Mert tudjátok az a +mászhatatlan csúcs ott van ám,jó meredeken,visszafele+jó lejtõs. Na ezt azé írtam mert unatkoztam+most jöttem a temetõtül+vót tentike+jó beb.a.s.z.t.a.m a kuglimat.Most befelyezem,mert megyek elmélkedni,hogy mit b.......el ma.Szerintem semmit.Na csá ebben a hóesésben is Szeretkezz ne háboruzz.