Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

BOGÁR!
Szerintem ne basszatok le a Mogyinak egyet se, mert elver titeket az álvánnyal!Posted Image

És ha leszarod az ilyen embereket akkor minek foglalkozol vele, és írkálsz a fórumra?!

Miért nem mentél oda hozzá a parkolóba és mondtad meg a szemébe hogy mi a problémad a kinyilvánulásával, talán nincs benned ennyi tartás odaálni, elmondani a problémád?
Én igazat adok a Mogyinak. Kiváncsi lettem volna ha ez veled esik meg hogy viselkedsz ilyen helyzetben!!!

Ott voltatok egy páran, akkor miért nem volt képes egyikõtõk sem szolni az éppen érkezõ versenyzõnek, hogy áljon meg mert akadály van a pályán és nem tud tovább menni!!! Akárki mással történt volna ez az eset, ugyan ez lett volna a reakciója.

Ami a féktárcsát illeti a Mogyinak nem megterhelõ, hisz HAYES Szponzorált, de technika problémát jelentett mert nem tudta folytatni az edzést!

lécci flémeljetek megint!!!! a múltkor is olyan jókat röhögtem :D
olyan jó mogyinak, hogy ennyi kis katonája vigyáz rá :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
jól látom, hogy a csajoknak és az elit ffi-nek esett le az esõ?

ja már közben megjött a válasz...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ne aggódj, nekem is minden ingyen van a népi hiedelem szerint.

Nem aggódom, van mikor röhögök, van mikor kibirom...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Oh, így már érhetõek az idõeredmények !

Ne aggódj, nekem is minden ingyen van a népi hiedelem szerint. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Az idõmérõ meg a döntõ más pályán volt ?

Gondolom az idõk miatt kérditek. A veteránok futama közben leszakadt az ég, páran a parkolóban rekedtek, mert a felvonót villám-veszély miatt leállították...
Elég kemény volt. Sok ember sérült meg sok bringa. Nálunk egy kormány meg egy felni kuka (bár mint azt mindenki tudja (vagy tudni véli) nekünk úgyis minden ingyé' van...).

A DSQ kizárást jelent.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

az DSQ mit jelent? kizárás?

Igen.

Az idõmérõ meg a döntõ más pályán volt ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kekekeke

kekekeke

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
BOGÁR!
Szerintem ne basszatok le a Mogyinak egyet se, mert elver titeket az álvánnyal!Posted Image

És ha leszarod az ilyen embereket akkor minek foglalkozol vele, és írkálsz a fórumra?!

Miért nem mentél oda hozzá a parkolóba és mondtad meg a szemébe hogy mi a problémad a kinyilvánulásával, talán nincs benned ennyi tartás odaálni, elmondani a problémád?
Én igazat adok a Mogyinak. Kiváncsi lettem volna ha ez veled esik meg hogy viselkedsz ilyen helyzetben!!!

Ott voltatok egy páran, akkor miért nem volt képes egyikõtõk sem szolni az éppen érkezõ versenyzõnek, hogy áljon meg mert akadály van a pályán és nem tud tovább menni!!! Akárki mással történt volna ez az eset, ugyan ez lett volna a reakciója.

Ami a féktárcsát illeti a Mogyinak nem megterhelõ, hisz HAYES Szponzorált, de technika problémát jelentett mert nem tudta folytatni az edzést!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi Everybody!

Én meg voltam a versennyel elégedve teljes mértékben.Elismerésem a rendezõknek,minden jól ment!
A pálya meg adottságainál fogva naon jó!Ha tehetnénk vagyis ha nem lenne 450 km-erre tõlünk ,többet is járnánk fel!
A REDBULL-os hostes lány élénkítõjének jobban örültem volna a verseny elõtt, nem pedig utána!!
Még egyszer elismerésem.
Ha valaki rakna fel verseny közben készült fotókat, azt megköszönném!

hali mindenki!
www.outlawriders.fw.hu

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
17. lettem
döntõben nagyon jó futamot mentem magamhoz képest, meg ahhoz képest hogy az edzést ki kellett hagynom kormánytörés miatt....csak az volt a baj hogy elestem, pedig akkor - 6mp, kb...
na mind1, én hibámm örülök ennek is, meg lényeg hogy nagyon jól éreztem magam...
kemény volt, ölük a libegõn szerelem be a kormányt, erre hallom hogy már megy a hobby elsõ az idõmérõn....kicsit paráltam hogy nem érek oda.... :D
geeb várom a képeket :), örülök h aliztam pár fórumossal
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
az elitek más pályán mentek?

az DSQ mit jelent? kizárás?
Van állásom...:bananadan

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Eredménylista a dalmaMagon...

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Mr DH még haza se ért :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Hi all!

fasza volt a DH a Sauh-on.
ez volt a legf_szább amin indultam :D
na végre most már tudom miért kinlódott mogyi a katlanban (már ha az a neve)

képek ma lesznek.
én is bejutottam a döntõbe 23. ként 4 bukással egy menetben :D idõ 3:19:45
a döntõbe meg már le se értem.... na jó vag 20 perc alatt...

Mr DH hogy nemt a pálya??? hagyadik lettél? stb

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
honnan tudod hogy én milyen vagyok?:D

tekintve hogy szerintem van köztem és közte minimum 4év:D

én nem szeretek verekedni
és azt sem szeretem aki verekedik

az ilyen embereket meg inkább leszarom,nem foglalkozok velük és sztem az lenne a legjobb ha mindenki ezt tenné:)

69.

==================================================

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nincs most géped Zsoló?!
ojaj...

pedig a Tiedidet szerettem...

most voltatok ebn vagy nem!?vagy hol voltatok?!
én értettem félre valamit nagyon?! :)

hát igen az is ogat hogy enm feltétlen jó ötet tömegverekedést kezdeni egyedül,de nem Te voltál az elsõ aki ilyen véleményel volt.
Velem normál volt amikor dumáltunk,de azóta enm beszéltem vele.
azért nem olyan erõs gyerek Õ hogy ne tudj indulni utána :)

hátjóvan csak gondoltam...

Zsolo,azok az crankB pedálok valmi álom szépek.lehet valmi közelebbi tudni róluk hogy lesz-e ilyen itthon és hányért?!

mien gépet kerítesz most!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
azért nem basztam be egyet neki mert ööö ha visszabasz egyet akkor lehet h nem tudtam volna indulni vasárnap:D

amúgy kurva jó volt a pálya legalábbis nekem nagyon bejött,a selejtezõn tovább jutottam,de nemtom hanyadik lettem,neten bizti fenn lesz :)

képeket énis szeretnék látni;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

verseny amugy jó volt??
beszámolót!
képeket muti!!

meg eredményt meg mindent...

Eredmény holnap reggel a dalmaMagon... Képeim továbbra sincsenek :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Mogyi?

ha igy zavart mért nem basztál le neki egyet!?
nem te lennél az elsõ...

verseny amugy jó volt??
beszámolót!
képeket muti!!

meg eredményt meg mindent...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
engem nem érdekel,hogy mennyire híres ha köcsög...

volt ott egy srác aki már tök fáradt volt és beesett a fák közé és egy másik srác meg segített neki

és ez zavarta a továbbhaladásban mogyit(?),és földhözvágta a bringáját és elkezdett ott ordibálni h mocskos kurv@ amatõrök meg minden és amikor a haver felállitotta a bringáját modta neki hogy hé figyelj elhajlott a tárcsád akkor még a havert is lebaszta majd lement a kocsihoz egy uj tárcsáért és ment tovább.
valahol mindenkinek el kell kezdeni
ja és ez a gyakorláson volt szal nem számitott az idõ

69.

==================================================

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
KI más lehetett volna. Ugy csinálsz mintha nem ismernéd milyen kedves, figyelmes, önzetlen srác

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/