Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Meg, mert õ igazi vágatlan sárgumit használt, kockáztatva bizonyos szakaszokon, meg más nyomokon ment lent, és látszólag is gyorsabb volt. Fõleg, amikor melletted tép el 50 felett. Nagyon megérdemelte.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

lemaradtam milett velük?

Peat hibázott - nem esett el - majd ledefektelt, Gee az utolsó ugrató elõtt esett, Hill pedig minimális különbséggel lett második. A pálya második részén nyerte meg Barel a versenyt, mindenki más ott vesztegetett el súlyos másodperceket. Nem véletlenül kétszeres világbajnok a francia.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
lemaradtam milett velük?

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Nyert Barell, térdproblémái ellenére is...
Peatet meg Geet sajnálom : S

én Hillt

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Nyert Barell, térdproblémái ellenére is...
Peatet meg Geet sajnálom : S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
van valakinek ötlete, hogy a világkupa pálya környékén lehet valahol sátrazni? elsõsorban vadkempingre gondolok

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

donovalyba van lehetõség valahogy kocsi nélkül(busz vonat stb) kijutni? persze bicóval..

Télen volt síbusz járat bestrõl, nyáron nemhinném hogy van túrázók számára... Vonatot se hinném, szlovákoknál a hegyvidéken nincs nagyon vasút...

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts

Elõször azért hallgattassék meg a másik fél is, mielõtt az abszolút "outsiderek" komoly, velõs véleményt mondanának.

Egyetértek.

A Szövetség álláspontját tudná valaki kommentálni?
Nagyon kíváncsi vagyok mi van ennek a hátterében!!! Valaminek lennie kell, mert ez így szerintem nem indok. A szakágvezetõ miért nincs meghívva?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
donovalyba van lehetõség valahogy kocsi nélkül(busz vonat stb) kijutni? persze bicóval..

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Hali!
Polomka, Podkonice,és Donovaly ezek a versenyek már voltak? Lesz esetleg még valamelyik amire lehetne menni?

Donovaly jul 04-05 Ride Kupa Elérhetõség www.ride.sk Stefan Cemán(Cemán István

Ákos88

Ákos88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Kösz!

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts

Hali!
Polomka, Podkonice,és Donovaly ezek a versenyek már voltak? Lesz esetleg még valamelyik amire lehetne menni?

Hy
polomka és podkonice már volt.... donovaly esedékes a kövi hónapban!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Ákos88

Ákos88

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hali!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Elõször azért hallgattassék meg a másik fél is, mielõtt az abszolút "outsiderek" komoly, velõs véleményt mondanának.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Barcikadh: válaszolva a kérdésedre.... válasz a megfelelõ topikban(bikefest)

MÁS:
DOWNHILL EDZÉS Galyatetõ térségében!!!!
JÚNIUS 20. SZOMBAT 09:00
*Találkozó*:
szombat: 09:00
Mátrafüred (patakparti parkoló)

*információ és jelentkezés:*
jelentkezes@mexse.hu | +36-20/542-67-67

a program minimum 10 fõ esetén esedékes | rossz idõ esetén is megtartjuk
*Jelentkezni elõzetesen szükséges!*
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Egyszerûen nem lehet az egészre mit mondani!

Sztem meg lehet nézni az idei szezont, sok és ami fontosabb jó verseny. Minden értelemben jó, mert a szervezéssekkel eddig nem volt gond, lényegében a pályákkal sem és ezek a dolgok azok, amivel egy versenyzõ jó szájízzel megy haza.

Reménykedem, h ezeket látva csak megjön a szövetség esze...
The best part of racing: the adrenalin rush...

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Sziasztok
Rég voltam itt és szeretnék nektek magyarázatot adni az idei év történéseirõl
Sajnos a dolgok eléggé rosszra fordultak. Megszerveztem a 2009-es Magyar Kupasorozatot, amelynek 3 állomása lett volna Szlovákiában. Polomka, Podkonice,és Donovaly lett volna+ Cserépváralja. Az ottani szervezõkkel mindent leegyeztettem, és semmi plussz költségünkbe nem került volna.Külön megkaptuk volna a Magyar résztvevõkrõl a helyezési listákat+még az összesített listákat is.Meghatároztam az EB-VB válogatási elveket, kidolgoztam a 2099-es versenynaptárat. És aztán jött az Szövetség elnökségi ülése, ahová meg sem hívtak, és ahol döntöttek arról, hogy nem engedélyezik a Kupafutamok megrendezését.Hivatkozva arra, hogy mi van ha valaki megsérül ott, és mi lesz az eredménylistákkal, lesz -e lista? Ezt döntötték el úgy, hogy meg sem kérdeztek, és ott sem voltam.
Ekkor döntöttem úgy, hogy lemondom a szövetség szakágvezetõi feladatait. Most nincs Magyar Kupa, nincs versenynaptár, és nincsenek válogatási elvek. De nem adom fel, mert jövõre szeretném az új szakágvezetõvel közösen megrendezni ezeken a helyszíneken a versenyeket.Az,hogy most az országot Szlovákiának hívják ahol a versenyeket rendeztük volna, szerintem nem jelent semmit, és mivel Uniós , és Magyar föld annál inkább nem kell tõle idegenkedni. A pályák színvonala,a felszállítás, a helyszínek közelsége mind-mind az mellett szól, hogy ezeken lehet fejlõdni, és még azok is élvezettel használhatják, akik nem annyira technikásak,erõsek még.
Ezek a versenyek a Szövetségnek semmilyen külön kiadásába nem kerültek volna, ingyen kaptak volna egy egész kupasorozatot,de nem kellett nekik
Várom hozzászólásaitokat, véleményeiteket.

Egy szó a véleményem a szövetségnek a döntésérõl: SZÁNALMAS!

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Utazunk Mariborba a Világ Kupára van még a kocsiban 2-3 szabad helyünk, ha valakit érdekel, beszállhat hozzánk, az útiköltséget elosztjuk arányosan az utasok létszámával.
Csütörtök este, vagy pénteken hajnalban indulunk.
Lehet telefonon érdeklõdni:30 944 8152 Tóth Béla

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Sziasztok
Rég voltam itt és szeretnék nektek magyarázatot adni az idei év történéseirõl
Sajnos a dolgok eléggé rosszra fordultak. Megszerveztem a 2009-es Magyar Kupasorozatot, amelynek 3 állomása lett volna Szlovákiában. Polomka, Podkonice,és Donovaly lett volna+ Cserépváralja. Az ottani szervezõkkel mindent leegyeztettem, és semmi plussz költségünkbe nem került volna.Külön megkaptuk volna a Magyar résztvevõkrõl a helyezési listákat+még az összesített listákat is.Meghatároztam az EB-VB válogatási elveket, kidolgoztam a 2099-es versenynaptárat. És aztán jött az Szövetség elnökségi ülése, ahová meg sem hívtak, és ahol döntöttek arról, hogy nem engedélyezik a Kupafutamok megrendezését.Hivatkozva arra, hogy mi van ha valaki megsérül ott, és mi lesz az eredménylistákkal, lesz -e lista? Ezt döntötték el úgy, hogy meg sem kérdeztek, és ott sem voltam.
Ekkor döntöttem úgy, hogy lemondom a szövetség szakágvezetõi feladatait. Most nincs Magyar Kupa, nincs versenynaptár, és nincsenek válogatási elvek. De nem adom fel, mert jövõre szeretném az új szakágvezetõvel közösen megrendezni ezeken a helyszíneken a versenyeket.Az,hogy most az országot Szlovákiának hívják ahol a versenyeket rendeztük volna, szerintem nem jelent semmit, és mivel Uniós , és Magyar föld annál inkább nem kell tõle idegenkedni. A pályák színvonala,a felszállítás, a helyszínek közelsége mind-mind az mellett szól, hogy ezeken lehet fejlõdni, és még azok is élvezettel használhatják, akik nem annyira technikásak,erõsek még.
Ezek a versenyek a Szövetségnek semmilyen külön kiadásába nem kerültek volna, ingyen kaptak volna egy egész kupasorozatot,de nem kellett nekik
Várom hozzászólásaitokat, véleményeiteket.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Balaton Bike Fest-nek van saját topicja. Kéretik a témát ott tárgyalni!

http://forum.bikemag...read.php?t=3385