Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Húúúú! Jó évünk lesz idén!!!

A Budapesti helyszín mi lesz?

Gellért hegyi Városi DH. ez nem pontszerzõ verseny, a többin lehet pontokat gyüjteni. Ez független a Magyar Kupa sorozattól.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ezt azért lökjétek keményebben! Egy hónap van az elsõ versenyig és most hallok róla elõször. Pedig, ha úgy alakul, akkor Bicske-Csabdi jelen!:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Húúúú! Jó évünk lesz idén!!!

A Budapesti helyszín mi lesz?

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Egy új kupasorozat is útjára indul idén:
Feltöltött kép
Remélem sikeres lesz!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja! Pont ezért szokták rám azt mondani, hogy közönségszórakoztató, ahogy bringázok. A különbség köztünk az, hogy nekem rohadtul mindegy, hogy milyen a talaj. Csak sárban legalább van mire fogni.:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én eddig csak tavaly voltam kint, és imádtam hogy csúszott, és a sors keze irányított. lehet hogy nem is lenne olyan izgi a verseny, ha nem lenne sár? nem dagonyára gondolok tengelyig, csak olyan vékony nyálkaréteg legyen ami elég ahoz, hogy bármikor kiugorhasson a bringa... a rider alól. nem utolsósorban a nézõk is azért jönnek hogy pereceléseket lássanak :D

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Ha a verseny elött 3 napig nem esik az esõ és napközben van 10-15 fok akkor a szombati edzésen már sárgumi sem kell, és vasárnapra már teljesen jó lesz a talaj. Ez tuti.
FanatiX

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
[quote name='bob29']xaxtok!
én még emlékszem az elsõ szekszárdi versenyre! a Lalival kint aludtunk oszt élyel minden volt ami kell!!! esõ jég fagy! annál szarabb úgy sem lessz.

Hát igen, avval elég nagy meglepetést okoztatok mindenkinek és nekünk is mikor odaértünk reggel és Ti kinnt sátraztatok mondjuk úgy -5 ben és 2000km/h s szélben!!!Feltöltött kép
www.outlawriders.fw.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
málna: valami biztos lesz alattam: Szilvi Ferlénje kisBoxxival, vagy Bighit III.
Az enyém még tuti nem lesz kész. ;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
az

lcs, addigra kész lesz a kerékpár? (vagy már kész is van, csak én nem vagyok naprakész?)
kíváncsi vagyok a váz-villa kombóra, hogy milyen élõben ;)

idén talán a nevezésig is eljutok.. :P :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és még messze is van pesttõl:) de azért sárosan is buli?:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Szexárd büszkélkedhet sztem az ország legcsúszósabb talajösszetételével, ha vizes.
Elég neki 5 perc intenzív esõ és gyalog se lehet menni rajta. :D

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Megnéztem a videót, nagyon nagy sár volt...
Azon sáros talajon hogy csuszkálnak az emberek.:bananadan
Remélem idén nem lessz ilyen, és lehet majd zúzni.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
xaxtok!
én még emlékszem az elsõ szekszárdi versenyre! a Lalival kint aludtunk oszt élyel minden volt ami kell!!! esõ jég fagy! annál szarabb úgy sem lessz. nem kell pánikolni sár az lessz! lassan száradnak a földek és még mond csapadékot.
Tokod Team szerves tagja!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

Hát nem tudom mi a hóhelyzet a pályán de az északi oldalak is feketék szekszárdon, annak ellenére hogy, itt mindig esik a hó csak soha sem marad meg. Ma reggel is szép fehér volt minden, de már megint elolvadt, én nem a hótól félek inkább a dagonyától.

Ez a szállás nem ott lenne, mert már foglaltak. De nem említették, hogy nem mehetünk oda.

Hi!!!

Szerintem nagyjából mindegy milyen az idõ ha nincs hideg v nagyon hideg!!(pl 5 celsius alatt már nem olyan yo)
Az esõ sem olyan gáz, mert sexin ha reggel v este esik az esõ de napközben nem akkor sárgumával elég jól lehet darálni a pályán!!hát akkor
yo idõt mindenkinek a hamarosan következõ idei elsõ versenyre!!
Addigis tréning..................Feltöltött kép
www.outlawriders.fw.hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
A már beígért szexárdi videó, a 2005-ös verseny, hálózattévében látható riportokkal, és a saját kamerással :) felvett események.
jó volt a verseny még mindig szívesen nézem vissza állat volt a buli elõtte, király a szurkolótábor meg minden!
íme: http://www.tsdfm.ext...My_Szexard2.mpg

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Remélem nem csak utópia, én a végletekig optimista vagyok.
FanatiX

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Komolyan mondom, valmelyik nap bevillant az az utópia, hogy jó idõ és "nem sár" lesz Szexárdon. De egyre biztosabb, hogy ez tényleg csak utópia... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hát nem tudom mi a hóhelyzet a pályán de az északi oldalak is feketék szekszárdon, annak ellenére hogy, itt mindig esik a hó csak soha sem marad meg. Ma reggel is szép fehér volt minden, de már megint elolvadt, én nem a hótól félek inkább a dagonyától.

Ez a szállás nem ott lenne, mert már foglaltak. De nem említették, hogy nem mehetünk oda.
FanatiX

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tényleg mi a hóhelyzet ott a pályánál Pupák?