Köszi!
Azér elsõ versenyen nem nagy a valószínûsége, hogy valakit megelõzök.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. április 07. - 00:56

Írta 2006. április 07. - 00:15

Mindent lehet kerulni, siman le tudsz jonni egy full merev geppel is.
Azert nyerni ne akarj
Azert nyerni ne akarj

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 06. - 23:52

Srácok, utolsó lehetõség, hogy lebeszéljetek az indulásról!
Szekszárdon le lehet jönni merev villás Pyxissel? Ugratók mellett kerülõút, ilyesmik vannak-e?
Szekszárdon le lehet jönni merev villás Pyxissel? Ugratók mellett kerülõút, ilyesmik vannak-e?
Írta 2006. április 06. - 22:46

csak elithez kell a papír, szal bárki mehet a hobbiban. azért a licensz probléma itt, mert néhány versenyhez kell pont, amit meg csak licensszel lehet gyüjteni.
Lipitutty: reggel vagy bármikor csapódsz vkihez, és kimész velük a pályához. rengetegen leszünk szóval csak megtalálod/juk:)
Lcs: ééértem. kár azért a dögért.
Lipitutty: reggel vagy bármikor csapódsz vkihez, és kimész velük a pályához. rengetegen leszünk szóval csak megtalálod/juk:)
Lcs: ééértem. kár azért a dögért.
Írta 2006. április 06. - 22:42

Kösz thez!!!!
Amúgy onnan a kolesztõl vagy honnan onnan merrre van a pálya???? Nem tudtok küldeni vmi térképet vagy vmit??? Azt megköszönném!!
Tudom hülye kérdés lesz meg jól kiröhögtök de megkérdem: erre a versenyre nem kell licensz, mármint csak annak kell aki elitbe indul??!!!
Amúgy onnan a kolesztõl vagy honnan onnan merrre van a pálya???? Nem tudtok küldeni vmi térképet vagy vmit??? Azt megköszönném!!
Tudom hülye kérdés lesz meg jól kiröhögtök de megkérdem: erre a versenyre nem kell licensz, mármint csak annak kell aki elitbe indul??!!!
Lipitutty
Írta 2006. április 06. - 22:36

Írta 2006. április 06. - 22:24

ennyien befértek a corsába, vagy mégis életképes a nagydög?
mi szombat reggel támadunk, ja és csak ajánlani tudom mindenkinek hogy pest felõl felejtse el a 6os utat, m7, fehérvár, majd utána egyenesen szexire.

mi szombat reggel támadunk, ja és csak ajánlani tudom mindenkinek hogy pest felõl felejtse el a 6os utat, m7, fehérvár, majd utána egyenesen szexire.
Írta 2006. április 06. - 22:23

"otthon ne felejtsünk"
Nem mersz!
Nem mersz!

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 06. - 22:22

jaaajjj de nagy a száj....már majnem akkora, mint a bél...vagy mint a tudás
:D
otthon ne felejtsünk

otthon ne felejtsünk
Írta 2006. április 06. - 21:45

Most johetnek a nagyszaju falusiak, hogy nem csak Bp -en lehet szorakozni
auuu!

Írta 2006. április 06. - 21:38

Mi az hogy jottok?
Mi ott leszunk, max ti jottok velunk, ha megengedjuk

Tovabbra is fenntartom a kerdest, csocs-billiard szalon Szekszardon van -e, ha nincs, akkor a kozelben hol van? Valami normalis, nem olyan ahol a kocsmaba bedobtak egy lepusztult asztalt, es csupa mocsok minden.
Mi ott leszunk, max ti jottok velunk, ha megengedjuk

Tovabbra is fenntartom a kerdest, csocs-billiard szalon Szekszardon van -e, ha nincs, akkor a kozelben hol van? Valami normalis, nem olyan ahol a kocsmaba bedobtak egy lepusztult asztalt, es csupa mocsok minden.

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 06. - 21:24

Írta 2006. április 06. - 20:36

Nah, ugy nez ki hogy holnap delutan megyunk.
Legyen sar, akkor megjobbat rohogunk Olee -val a tehetsegtelen csuszo-maszo bandan
Van szekszardon valami jobb fajta billiard szalon, esetleg csocsoasztalok, darts vagy valami ertelmes szorakozasi lehetoseg? Lehetoleg ne tinidiszko, meg 8 -kor bezaro kocsma legyen. Minel kevesbe fustos annal jobb. Otletek?
Legyen sar, akkor megjobbat rohogunk Olee -val a tehetsegtelen csuszo-maszo bandan

Van szekszardon valami jobb fajta billiard szalon, esetleg csocsoasztalok, darts vagy valami ertelmes szorakozasi lehetoseg? Lehetoleg ne tinidiszko, meg 8 -kor bezaro kocsma legyen. Minel kevesbe fustos annal jobb. Otletek?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 06. - 17:59

odamenni, mondani hogy versenyre jöttél és keresni egy jó szobát:)
ja és megvan a licensz:p.
ja és megvan a licensz:p.
Írta 2006. április 06. - 16:45

császtok a szállást le kell foglalni elõre vagy simán csak belehet menni oda azt elfoglalni?????és mivan ha nem lessz annyi hely hogy elég legyen mindenkinek????
Lipitutty
Írta 2006. április 06. - 15:56

Ha lehet, akinek van még kérdése az telefonon tegye fel azt mert már nem igazán leszek gép közelbe az elkövetkezendõ napokban.
06 70 314 13 47
Üdv Nagy Dani
06 70 314 13 47
Üdv Nagy Dani
FanatiX
Írta 2006. április 06. - 15:52

Sala: Szóljatok hogy mikor jöttök mert lehet robival kinéznénk este hozzátok.
Bratwurst:Lehet jönni már pénteken is. küldök neked is térképet.
Bratwurst:Lehet jönni már pénteken is. küldök neked is térképet.
FanatiX
Írta 2006. április 06. - 15:40

Sziasztok!
Ha minden igaz akkor én is ott leszek SzeXárdon!!! Sajnos péntek-szombat sulim lesz Nagykanizsán, de vasárnap azért szeretnék indulni! Én NAGYON FOGOK SZORÍTANI ÉS FOHÁSZKODNI (Qky-val ellentétben), HOGY A LEHETÕ LEGSZÁRAZABB LEGYEN A PÁLYA! Beszéltem a szépen letakarított Giant-tel is, Õ sem sem szeretne sarazni!! Pupáknak viszem az adó-vevõket!
Elõre is jó versenyzést kívánok nektek!
Üdv: Chicken
Ui.:Jó, ha nedves és lucskos, de ne a dánhill pálya legyen az.......vazze!
Ha minden igaz akkor én is ott leszek SzeXárdon!!! Sajnos péntek-szombat sulim lesz Nagykanizsán, de vasárnap azért szeretnék indulni! Én NAGYON FOGOK SZORÍTANI ÉS FOHÁSZKODNI (Qky-val ellentétben), HOGY A LEHETÕ LEGSZÁRAZABB LEGYEN A PÁLYA! Beszéltem a szépen letakarított Giant-tel is, Õ sem sem szeretne sarazni!! Pupáknak viszem az adó-vevõket!
Elõre is jó versenyzést kívánok nektek!
Üdv: Chicken
Ui.:Jó, ha nedves és lucskos, de ne a dánhill pálya legyen az.......vazze!
vendég_BRATWURST_*
Írta 2006. április 06. - 15:04

hi
a koliba a szállást ellehet foglalni péntek este ( ugy megy a vonat h akkora érünk oda ...)
a koli messze van a vasút állomástol? és apálya messze van a kolitol ?
és a pálya konkrétan hol található ?
köszi
a koliba a szállást ellehet foglalni péntek este ( ugy megy a vonat h akkora érünk oda ...)
a koli messze van a vasút állomástol? és apálya messze van a kolitol ?
és a pálya konkrétan hol található ?
köszi
Írta 2006. április 06. - 15:01