Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Most hogy így témába került a dolog, rádöbbentem hogy ennyi erõvel minek volt 3ride kategória??? Vagy egy név mindenki felett??? Azért kiváncsi lettem volna ha a hobbysok beadnak egy "petíciót" akkor vajon ennyire "pozitív" döntés született volna ???? Ajaj, hova tartunk kérdem én?
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

zsolo: elhangzott már a kérdés, és te bizti tudod rá a választ. VAn olyan passzusa a szabályzatnak, ami alalpján egyáltalán be lehet adni ilyen méltányossági kérelmet? És hogy ennek mik a formai, idõi vonzatai?

köszi.

Az SZMSZt átolvastam abban nem találtam, rákérdeztem a nálam okosabbaktól, de választ még nem kaptam.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
zsolo: elhangzott már a kérdés, és te bizti tudod rá a választ. VAn olyan passzusa a szabályzatnak, ami alalpján egyáltalán be lehet adni ilyen méltányossági kérelmet? És hogy ennek mik a formai, idõi vonzatai?

köszi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az abszolút gyõztes Halász Krisztián van a Palmi féle képen.
A Szövetség meg ezek után nem tudom, hogy vár el bármiféle szabálykövetõ magatartást tõlünk. Én is kiváltottam a licenszem, mert fontosnak érezetem ahhoz, hogy szeretett sportunk fejlõdhessen valamit, de ezek után majd kérvényezgetek, ha valamit el akarok érni, bár nem hiszem, hogy az én esetemben is így alakult volna a szavazati arány.

Ilyen alapon a Misit meg nyugodtan le lehetett volna engedni a döntõben. Bár az õ szülei meg nem tudtak ott az erdõben hirtelen kérvényezni... Semmi bajom a Zsófival, sõt nagyon is szimpatikus és mondhatom, hogy jóban vagyunk, de a szabály mindenkire - bajnokra, nem bajnokra, totál kezdõre, rutinos vén rókára - ugyanúgy kell, hogy vonatkozzon. Már csak a sportolói tisztesség miatt is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ki van a Palmi kepen? jo kep amugy :spoko:

Halász Krisztián útban a bajnoki cím felé.

bocsánat, csak tõletek nem láttamreagálást az ügyben...

Mert gusztustalannak tartjuk ezt az ügyet :/

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Zavarta / zavarja / zavart / zavar...
(Mielõtt elkezdõdne a masszív anyázás: azért mert az elõzõ héten kb 15-20 mailre válaszoltam amiben elmagyaráztam, hogy pont nélkül nem lehet indulni, ez a szabály.)

A tisztán látás kedvért az elnökség szerdán kapta a kérvény E-mailben és telefonos szavazással 2 igen / 1 nem / 2 tartózkodás arányban elfogadta azt.
Tartózkodtam, mivel pro / kontra érintett vagyok (Dalma / Kona) és ennél kevesebbért is megkaptam már hogy "hazafújok".
A szabály az elite kategóriákban több éves, nem újdonság mint a hobbiban.

MMTBSZSZ SZMSZ: http://dalmamag.hu/c...06_07/szmsz.doc

bocsánat, csak tõletek nem láttamreagálást az ügyben...
Azért néha tényleg gáz, hogy megpróbálsz rendes lenni és így nem jó neked sem. De legalább a lekiismereted tiszta..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ki van a Palmi kepen? jo kep amugy :spoko:

Nem, minek?

nem az a szomoru, hogy nem tettetek meg, hanem az hogy tudjatok hogy nincs ertelme.

tobbek kozott ezert sincs kedvem abban az orszagban elni. eddig ilyen helyzetek csak az esti hiradoban voltak lathatoak/halhatoak, elszomorit, hogy mar itt is ilyeneket kell olvasnom. de ez mar off.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jut eszembe... Most miért nem fellebbezhetek?! Az, hogy verseny után fél óráig lehet, az is csak egy szabály... Amit ugye nem feltétlenül kell figyelembe venni... Ezt azért még megfontolom.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Megyek dologra, addigis:
http://fotozz.hu/tel...?Foto_ID=112935
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az a legnagyobb gáz, hogy én sem... De most komolyan! Ha legközelebb majd valaki "földi halandó" is beadja hasoló igényeire a kérvényt, mi lesz?! Csak mert akkor TÖK ÉRTELMETLENEK a szabályok, amiért pedig tényleg sokan, köztük Zsolo is nem kis energiát belefektetve harcoltank/nak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Ez meg lényegtelen mellébeszélés.

Nem azért mondtam, mert természetesnek érzem, hanem mert ezek szerint sehol nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne. szomorú és elkeseritõ...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Az óvás pénzbe kerül, igaz az OB cím nagyobb érdem.
Azután, hogy az Tisztelt Elnökség megszavazta, és ismerve a fõszervezõ kilétét... Én nem igazán láttam volna sok értelmét egy esetleges óvásnak.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És megtettétek?

Nem, minek?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Verseny vége után 1/2 óráig van erre lehetõség.

.

És megtettétek?

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio: azért nem az, mert történik egy szabálytalanság, erre elkezd mindenki "ez magyarországozni", meg ejnyézni és szabálytalanságot emlegetni, pedig ugyanúgy megvan a szabályos eljárás erre az esetre is, amit követni kell.

Sztem ne egymásra koncentráljunk ;). Én egy szóvel nem mondtam, hogy "ez magyarország". Én csak közöltem valamit, amit hallottam, de mivel nem saját véleméynem, ezért nem akartam 100%-os biztonsággal kijelenteni.

evvagyokén

TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Dehát ha jól tudom Zsoló a nagy fejes a DH szakosztályban.

Mint Palmer leírta az MMTBSZSZ elnökségének vagyok az egyik tagja (az ötbõl).

Ha õt és a nõjét nem zavarja, akkor titeket miért?

Zavarta / zavarja / zavart / zavar...
(Mielõtt elkezdõdne a masszív anyázás: azért mert az elõzõ héten kb 15-20 mailre válaszoltam amiben elmagyaráztam, hogy pont nélkül nem lehet indulni, ez a szabály.)

-Ha nem, akkor óvni kell

Verseny vége után 1/2 óráig volt erre lehetõség.

A tisztán látás kedvért az elnökség szerdán kapta a kérvény E-mailben és telefonos szavazással 2 igen / 1 nem / 2 tartózkodás arányban elfogadta azt.
Tartózkodtam, mivel pro / kontra érintett vagyok (Dalma / Kona) és ennél kevesebbért is megkaptam már hogy "hazafújok".
A szabály az elite kategóriákban több éves, nem újdonság mint a hobbiban.

MMTBSZSZ SZMSZ: http://dalmamag.hu/c...06_07/szmsz.doc

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Clio: azért nem az, mert történik egy szabálytalanság, erre elkezd mindenki "ez magyarországozni", meg ejnyézni és szabálytalanságot emlegetni, pedig ugyanúgy megvan a szabályos eljárás erre az esetre is, amit követni kell.
És akkor nincsa z embernek az az érzése, hogy minden verseny egy elcseszett szerencsétlenség egy szar országban.

Aktuális civil

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
nekem se tetszik a történet. így egy csomó ember kisírhatta volna, hogy indulhasson, ha más megküzd azért a pontért úgy lenne korrekt ha betartanánk a szabályokat.

egy pár amatõr kép a hétvégérõl..
http://www.freeweb.h...Sattaratta 2006

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

de ez is :P ;)

evvagyokén

TÉGY!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

az XC OB-n is volt ilyen.....

Én úgysejtem zavarja, és nem zsolo volt az szövetség vezetésébõl, aki megszavazta a kérvényt ;)

Aktuális civil