Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2006. July 18. - 16:28

Posted 2006. July 18. - 15:55

Az SZMSZt átolvastam abban nem találtam, rákérdeztem a nálam okosabbaktól, de választ még nem kaptam.zsolo: elhangzott már a kérdés, és te bizti tudod rá a választ. VAn olyan passzusa a szabályzatnak, ami alalpján egyáltalán be lehet adni ilyen méltányossági kérelmet? És hogy ennek mik a formai, idõi vonzatai?
köszi.
Posted 2006. July 18. - 15:48

köszi.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. July 18. - 15:06

A Szövetség meg ezek után nem tudom, hogy vár el bármiféle szabálykövetõ magatartást tõlünk. Én is kiváltottam a licenszem, mert fontosnak érezetem ahhoz, hogy szeretett sportunk fejlõdhessen valamit, de ezek után majd kérvényezgetek, ha valamit el akarok érni, bár nem hiszem, hogy az én esetemben is így alakult volna a szavazati arány.
Ilyen alapon a Misit meg nyugodtan le lehetett volna engedni a döntõben. Bár az õ szülei meg nem tudtak ott az erdõben hirtelen kérvényezni... Semmi bajom a Zsófival, sõt nagyon is szimpatikus és mondhatom, hogy jóban vagyunk, de a szabály mindenkire - bajnokra, nem bajnokra, totál kezdõre, rutinos vén rókára - ugyanúgy kell, hogy vonatkozzon. Már csak a sportolói tisztesség miatt is.
Posted 2006. July 18. - 15:03

Halász Krisztián útban a bajnoki cím felé.ki van a Palmi kepen? jo kep amugy :spoko:
Mert gusztustalannak tartjuk ezt az ügyet :/bocsánat, csak tõletek nem láttamreagálást az ügyben...
Posted 2006. July 18. - 14:55

bocsánat, csak tõletek nem láttamreagálást az ügyben...Zavarta / zavarja / zavart / zavar...
(Mielõtt elkezdõdne a masszív anyázás: azért mert az elõzõ héten kb 15-20 mailre válaszoltam amiben elmagyaráztam, hogy pont nélkül nem lehet indulni, ez a szabály.)
A tisztán látás kedvért az elnökség szerdán kapta a kérvény E-mailben és telefonos szavazással 2 igen / 1 nem / 2 tartózkodás arányban elfogadta azt.
Tartózkodtam, mivel pro / kontra érintett vagyok (Dalma / Kona) és ennél kevesebbért is megkaptam már hogy "hazafújok".
A szabály az elite kategóriákban több éves, nem újdonság mint a hobbiban.
MMTBSZSZ SZMSZ: http://dalmamag.hu/c...06_07/szmsz.doc
Azért néha tényleg gáz, hogy megpróbálsz rendes lenni és így nem jó neked sem. De legalább a lekiismereted tiszta..
Posted 2006. July 18. - 14:50

Nem, minek?
nem az a szomoru, hogy nem tettetek meg, hanem az hogy tudjatok hogy nincs ertelme.
tobbek kozott ezert sincs kedvem abban az orszagban elni. eddig ilyen helyzetek csak az esti hiradoban voltak lathatoak/halhatoak, elszomorit, hogy mar itt is ilyeneket kell olvasnom. de ez mar off.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. July 18. - 14:04

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 18. - 13:44

Posted 2006. July 18. - 13:40

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. July 18. - 13:39

Ez meg lényegtelen mellébeszélés.
Nem azért mondtam, mert természetesnek érzem, hanem mert ezek szerint sehol nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne. szomorú és elkeseritõ...
Posted 2006. July 18. - 13:21

Azután, hogy az Tisztelt Elnökség megszavazta, és ismerve a fõszervezõ kilétét... Én nem igazán láttam volna sok értelmét egy esetleges óvásnak.
Posted 2006. July 18. - 13:20

Posted 2006. July 18. - 13:14

Verseny vége után 1/2 óráig van erre lehetõség.
.
És megtettétek?
evvagyokén,
Posted 2006. July 18. - 13:13

Clio: azért nem az, mert történik egy szabálytalanság, erre elkezd mindenki "ez magyarországozni", meg ejnyézni és szabálytalanságot emlegetni, pedig ugyanúgy megvan a szabályos eljárás erre az esetre is, amit követni kell.
Sztem ne egymásra koncentráljunk

evvagyokén,
Posted 2006. July 18. - 13:12

Mint Palmer leírta az MMTBSZSZ elnökségének vagyok az egyik tagja (az ötbõl).Dehát ha jól tudom Zsoló a nagy fejes a DH szakosztályban.
Zavarta / zavarja / zavart / zavar...Ha õt és a nõjét nem zavarja, akkor titeket miért?
(Mielõtt elkezdõdne a masszív anyázás: azért mert az elõzõ héten kb 15-20 mailre válaszoltam amiben elmagyaráztam, hogy pont nélkül nem lehet indulni, ez a szabály.)
Verseny vége után 1/2 óráig volt erre lehetõség.-Ha nem, akkor óvni kell
A tisztán látás kedvért az elnökség szerdán kapta a kérvény E-mailben és telefonos szavazással 2 igen / 1 nem / 2 tartózkodás arányban elfogadta azt.
Tartózkodtam, mivel pro / kontra érintett vagyok (Dalma / Kona) és ennél kevesebbért is megkaptam már hogy "hazafújok".
A szabály az elite kategóriákban több éves, nem újdonság mint a hobbiban.
MMTBSZSZ SZMSZ: http://dalmamag.hu/c...06_07/szmsz.doc
Posted 2006. July 18. - 13:08

És akkor nincsa z embernek az az érzése, hogy minden verseny egy elcseszett szerencsétlenség egy szar országban.
Aktuális civil
Posted 2006. July 18. - 13:05

egy pár amatõr kép a hétvégérõl..
http://www.freeweb.h...Sattaratta 2006
Posted 2006. July 18. - 13:04

Posted 2006. July 18. - 13:01

az XC OB-n is volt ilyen.....
Én úgysejtem zavarja, és nem zsolo volt az szövetség vezetésébõl, aki megszavazta a kérvényt
Ez meg lényegtelen mellébeszélés.
Aktuális civil