nesze nekünk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. August 25. - 23:19
megint jól döntöttem? basszus idén profi vagyok ebben:) de ez maga után vonja hogy alig mentem le valamire. amire meg mentem volna, és jó is lett volna(tavalyiból kiindulva) az meg ELMARADT..

nesze nekünk.
nesze nekünk.
Posted 2006. August 25. - 23:19
Posted 2006. August 25. - 23:17
nem is!
menjen mindenki, mert az (elvileg) szombati pályát (gyakorlatilag nincs pálya) mindenkinek látnia kell, mert ilyet nem fogtok soha
nem tudok mit írni, mert szavakkal kifejezhetetlen.
ott tartunk, hogy már áldom a tavalyi "bogácsi DH versenyt", mert az még valami volt -
annak ellenére, hogy szakadékba estem és a vesémmel estem egy sziklára a 0 bálázás, ill. biztonság miatt.
idén, a maival együtt másodszor utaztunk feleslegesen 250 km-t Béla-versenyre.
ez érdekes érzés....de inkább szar
menjen mindenki, mert az (elvileg) szombati pályát (gyakorlatilag nincs pálya) mindenkinek látnia kell, mert ilyet nem fogtok soha
nem tudok mit írni, mert szavakkal kifejezhetetlen.
ott tartunk, hogy már áldom a tavalyi "bogácsi DH versenyt", mert az még valami volt -
annak ellenére, hogy szakadékba estem és a vesémmel estem egy sziklára a 0 bálázás, ill. biztonság miatt.
idén, a maival együtt másodszor utaztunk feleslegesen 250 km-t Béla-versenyre.
ez érdekes érzés....de inkább szar
Posted 2006. August 25. - 23:08
Beszeltem veluk telefonon, de rendithetetlenek, ugyhogy majd kivancsi leszek mit szolnak ha meglatjak a palyakat 
Rugostag holnap kiderul hogy lesz -e Vanilla, a villadat meg hetfon intezem
Rugostag holnap kiderul hogy lesz -e Vanilla, a villadat meg hetfon intezem
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. August 25. - 23:00
Posted 2006. August 25. - 22:59
"A nyugdíjaskülönítmény viszont holnap reggel megy Cserépre."
Csak nem te vagy az egyik?
Csak nem te vagy az egyik?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. August 25. - 22:56
Á, Komló biztos, hogy jó lesz!
A nyugdíjaskülönítmény viszont holnap reggel megy Cserépre.
A nyugdíjaskülönítmény viszont holnap reggel megy Cserépre.
Posted 2006. August 25. - 22:51
Kozben rajottem hogy csak a hatso sarkerek van nalad, ami ugysem jo, mert 135 -os. Az elsot vittem ma magammal, de hiaba 
Nembaj, jovo heten Komlo, ha az is rossz lesz, akkor eloszor tokonrugom a Rocsit, aztan soha tobbet magyar verseny
Nembaj, jovo heten Komlo, ha az is rossz lesz, akkor eloszor tokonrugom a Rocsit, aztan soha tobbet magyar verseny
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. August 25. - 22:48
Á! Szóval nyuszi vagy?
Pedig nagyon be volt harangozva ez a hétvége.
Nem baj! A sárkereked úgyis nálam van.
Pedig nagyon be volt harangozva ez a hétvége.
Nem baj! A sárkereked úgyis nálam van.
Posted 2006. August 25. - 22:42
Az eso egyaltalan nem volt problema, reg elallt mire odaertunk, es a talaj is pont jo volt, csak a palya kritikan aluli.
Egyreszt szinte vegig egy sziklas vizmosasban megy ( "Mint a Ram szkadek, csak nincsenek lancok" - mondta LCS
) masreszt van egy olyan rezsus resz, amin nem lehet atmenni, esh a megis atjutsz rajta, akkor a kovetkezo 90 -es balkanyarnal meghalsz mert nem lehet bevenni.
A masik palyanak csak a tetejen voltunk, az nagyon elhanyagolt, tavalyi verseny ota nem lett hasznalva, az aljat meg nem talaltuk meg, pedig a palyan setaltunk le
Jah, es mivel a palyan kene lefolynia az esoviznek, ezert ha lesz eso, akkor uszosapka kotelezo
Egyreszt szinte vegig egy sziklas vizmosasban megy ( "Mint a Ram szkadek, csak nincsenek lancok" - mondta LCS
A masik palyanak csak a tetejen voltunk, az nagyon elhanyagolt, tavalyi verseny ota nem lett hasznalva, az aljat meg nem talaltuk meg, pedig a palyan setaltunk le
Jah, es mivel a palyan kene lefolynia az esoviznek, ezert ha lesz eso, akkor uszosapka kotelezo
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. August 25. - 22:25
úgyovlastam hogy Lor kolegánk széjjelázott, már nemtom hol, talán wiw-en. és olyat is hallottam mintha ez a cserépkájha Miskolcmellett lenne..
szal összetettem a képet és voilá.
Vizdi örül,ma is reménykedett h sáros lesz:)
Poc: összedobunk egy NET utalványra Neked csak írd mááár leee!
szal összetettem a képet és voilá.
Vizdi örül,ma is reménykedett h sáros lesz:)
Poc: összedobunk egy NET utalványra Neked csak írd mááár leee!
Posted 2006. August 25. - 22:23
Vole! Ha már vetted a fáradtságot és elmentél internetezni, akkor meséld már el, hogy mi van! Különben nyakonrúglak!
:beer:
Posted 2006. August 25. - 22:06
Posted 2006. August 25. - 22:06
Posted 2006. August 25. - 22:04
Ha valaki meg nem indult el Cserepvaraljara, akkor az inkabb ne is induljon el 
Mi ma voltunk, megneztuk mindket palyat ( illetve a vasarnapit csak megneztuk volna, ha nem tunik el ugy az egyharmadanal a semmibe ) aztan ugy dontottunk hogy inkabb elmegyunk furdozni egyet, majd egy kiados vacsora utan szepen hazajottunk.
Szep volt Bela!
Mi ma voltunk, megneztuk mindket palyat ( illetve a vasarnapit csak megneztuk volna, ha nem tunik el ugy az egyharmadanal a semmibe ) aztan ugy dontottunk hogy inkabb elmegyunk furdozni egyet, majd egy kiados vacsora utan szepen hazajottunk.
Szep volt Bela!
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. August 25. - 14:02
hello!
Ha valaki még nem indult el Cserépváraljára és még van hely a kocsiba egy bringának meg egy személnyek és társasági ember az hívja a 06705203736-ot
köszönöm
ha nem jutnék le akkor pedig jó versenyzést kívánok
Ha valaki még nem indult el Cserépváraljára és még van hely a kocsiba egy bringának meg egy személnyek és társasági ember az hívja a 06705203736-ot
köszönöm
ha nem jutnék le akkor pedig jó versenyzést kívánok
Posted 2006. August 25. - 11:49
most esik, de a pályának kell is ez a kis esõ...
7végéra jobb idõt igérnek
7végéra jobb idõt igérnek
Posted 2006. August 25. - 11:28
jaki barátom: a kocsma jól hangzik, a szállást intézd, sõrt hûtsétek! Essõ esett nállatok?, mert nálunk 2 napja zuhog!
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2006. August 25. - 00:01
Jaki barátom: szombat reggel 6-kor indulunk 1000-rel Magyarszékrõl. Úgy dél magasságában találka a pályánál ok? Bár a kocsmák létszáma függõvé teszi az érkezésünket.
Nagy valószinüséggel a pályán leszek, ha mégse, akkor a kocsmában találkozunk
Ja és küldtem mailt a pályáról. olvasd el! Osztrák srácok tegnap teljesen meg voltak elégedve a placcal... azt mondták Bécsben sincs ilyen pálya
Posted 2006. August 24. - 22:13
Ugyan, semmiseg 
De cserebe legyen jo a palya
De cserebe legyen jo a palya
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!

Sign In
Create Account

Back to top