Sziasztok DéHások!
Még egyszer nagyon köszi, hogy ennyien 115-en!!! elindultatok a két versenyen! Gratula minden helyezettnek!
Köszönjük a dicséreteket és a bíztatást! Tök jó buli volt és végre az idõjárás is megkegyelmezett. Képzelhetitek, amikor csütörtökön még a zuhogó esõben és bokáig érõ sárban küzdöttünk a pályák használhatóvá tételén (pl. megcsúszott domboldal, vagy a derékig érõ fû). Ahogy közeledett a versenyek idõpontja, már nem nagyon tudtam aludni éjjel, csak pörgött az agyam, hogy még mennyi mindent nem intéztem el pl.: orvos, aggregátor, szalagok, táblák, kordonok, nyomtatványok, rajtszámok, ugrórámpa stb-stb. Ilyenkor MINDIG megfogadom, hogy soha többé nem szervezek versenyt és mindenkit utálok és hasonlók…(ideggyogyó)....
DE EZ NEM IGAZ!!! ÖSSZEJÖTT MINDEN! Tiszta eufória még most is! Mindenki segítõ felelõsségteljesen tette és TUDTA a dolgát! A program is zökkenõmentes volt. EZ NAGYON JÓ! Az idõmérés hihetetlen precíz és gyors, mindenkinek ajánlom, aki rendezõ! Legközelebb kell hangosítás! (esetleg megkaparintjuk a nagyszínpadot)
Jó, hogy a városin tudtam indulni és a harmadik hellyel elégedett vagyok, klassz versenyzõktõl „kaptam ki”. Õszintén megmondva senkinek sem volt ez túlságosan hazai pálya, hisz végül is aznap reggel lett kész. A vasútátugrós-rámpa péntek este lett teljesen kész (köszi: Petya és Endre +TEGAVILL Kft.), akkor tettük fel tíz percre, hogy egyáltalán jó-e?! Bringával szombat délelõtt a Qky és Janó avatta fel. Basszus a hideg rázott, mikor elsõre ugratták és OKÉ-t mondtak!!
A pálya nekem is tetszett. Igencsak régóta foglalkoztatott minket az a gondolat, hogy a sok-sok Komló környéki dombon megrendezett verseny után végre a városba is behozhassunk egy igazi downhill versenyt. Fontos szempont volt, hogy lehetõleg ne keresztezzünk forgalmas utat és a város szívében legyen a cél. Sok tervezgetés és kommandózás után maradt ez az útvonal. Az engedélyek beszerzése komoly meccs volt a csapatnak okozott is némi széthúzást, de érdekes, hogy a MÁV-tól egyszerûen megkaptuk, sõt még egy embert is küldtek a lebonyolítást segítendõ!!! Probléma volt az is, hogy mivel szombaton közel 20-22 segítõ volt, nem tudtam Zobákra (a pontszerzõ vasárnapi verseny pályájára) embert küldeni. Azért végül akadt valaki…
Szombaton sokáig pakoltuk a szemetet és a kellékeket, de a tüzijátékra (21-óra) már odaértünk. Aztán buli, kicsit szétszórva a több helyszínen hajnalig.
Vasárnap még mindig jó idõ, ez hihetetlen…?! A városi után ez a verseny rutin feladat!!! Közös megegyezéssel elõre hoztuk a döntõt: ez azt jelentette, hogy 12-órai kezdéssel, kb. negyed 4-re vége volt a döntõnek is!!! 62 versenyzõ!! A Kvad-disznó Tarr Árpinak köszi a eredménylista-futárkodást!
A legeslegfontosabb, hogy súlyos baleset nem történt és talán mindenki elégedetten utazott haza…
Jövõre ugyanígy…!
Üdvözlettel:
Chicken
Akik nélkül nem ment volna: Komló Város Önkormányzatának Ifjúsági- és Sportbizottsága, Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány, Páva Zoltán polgármester úr, TeGaVill Kft. gabonatechnika, Baranyai János fuvarozó, V2 Sörözõ, Art-Innova Kft., Avex Kft (a Maxxis gumik forgalmazója), Bike Kerékpárszaküzlet és Szerviz, GodaMAX Kft. fémalkatrészgyártás, MecseXtrém Park, Dunántúli Napló, Bama.hu internetes portál, Tempo az apróhirdetési újság, Garden-R kertgondozás felsõfokon, MOM Faktor Gépipari Kft., Port.hu internetes portál, Komlói Kirakat, Komló és Térsége TV, Rádió 1