Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jaja, elég jó volt :). Vágen kommandó. pálya az jócska volt...bár a tekerõs rész ami kb a 2negyede volt elég uncsi/fáraszót lett. na mind1. jóléreztük magunkat :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
no de akkor képekben:

Nõi dobogó

Senior dobogó

Elite dobogó

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jaja, nagyjából.
Lányoknál Kitti az elsõ, Kriszta(bocsi, vezetéknevet nem tudtam megjegyezni, Pézséék csapatából) második, Clio pedig a bronzérmes
Elit mezõnyben Pézsé az elsõ, KGÁdám a második, harmadik pedig egy oroszlányi srác, névvel bajban vagyok.
Junior meg hobbi mezõnyben ezer kategória volt, így sajna azzal nem szolgálhatok:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Eredményeket tudsz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
no akkor látszólag mint elsõ hazaérõ:) ez is megvolt!
maga a szervezés jó lenne, egyedül a korábban említett 9 órás dolog, mely úgysincs betartva, lévén 11 után volt az idõmérõ.
ki kéne jelenteni 2 fix idõpontot, melykor kezdõdik a verseny, ha már 1 napos csak.
ezt leszámítva a szervezés jó volt, felszállítás is, fel is lehetett tolni, igaz kimelegedett tõle az ember - de idõben azonos a felszállítással, így nempara.
ez az új pálya ütõs lett tényleg:) nem is gondoltam volna, hogy ilyet ki tudnak hozni a helybõl, a tavalyi után.. de sikerült. olyan jól, hogy minden 3-4ik embernek sikerült az elején elszállnia, elesnie, vagy akkorát repülnie, hogy majd' mentõk vitték el.. a tavalyihoz képest és hazai viszonylatban is sikerült egy igen bevállalós, köves sziklás, pályát létrehozni, mely a végén bõven tekerõs...
amit persze egy kis esõ fûszerezett...
jobbulást a sérülteknek, gratula a dobogósoknak, és a szervezõknek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amúgy ez a szombat hajnali idõmérõt ki ötölte ki? csak egy kérdés, hisz így nem egy ember(akik dolgoznak, és suliba járnak) legelõbb holnap reggel fogják látni a pályát, és max 1szer sztem..
még jó h korán kelhetünk:)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Nos a pálya
Nem attól a kerítéstõl indul, amire sokan gondoltunk. Felvitték a tulsó falra. Egybõl egy erõs lejtõvel indul (szexárdi meredekség, sauhi csúszósság), amiben van a két más által már említett 1,5 méter körüli kõröl leugrás. Aztán wallrideos balos. Után kis pihenõsebb, majd a tavalyról már ismert ugratók a "katlanban". Utána útátugrás, amit vagy röviden+pumpa, vagy hosszan. Síkra tétel esetén eldob. Utána egy lazább aljú jobbkanyar, majd egy újabb eldobó, amire Ádám azt mondta, hogy akárhogy szorította lefelé, marha messzire dob. Aztán egy a tokodihoz hasonló emelkedõ/wallride, aminek a lefelé ágában van 1,5 m laza köves rész. Innetõl a pálya kb uaz, mint tavaly. Végén tekerés ezerrel.
Minden kényes rész kerülhetõ. De a felsõ lejtõn a kerülés sem piskóta, mert ahogy fékezel csúszik is ;)

Mai nap termése:
Egy váztõrés az útátugrásnál, és némi vállfájlalás by Botond.
Elméletileg 8-tól van felszállítás. A felsõ résznél egy földúttal elõrébb kell bejönni az erdõbe, hogy a starthoz érj (helyi szervezõ mondá így). A start után lévõ lejtõn feltolni haláááálllll.
Állítólag lesz csúszás a programban, de azért nem erre alapozzátk a leérkezést.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Porpy

Porpy

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
sziasztok!

ha megy holnap vki Budapestrõl Tatabánya DH-ra és nem zavarná a társaságom, akkor legyen kedves szóljon!(lemondta haverom akivel mentem volna).

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Melóhelyen elintézték hogy szombati programjaimra ne legyen gondom, de aki majd még utána kimegy a pályára azzal szívesen kimennék. Q****a **** bekaphatja, azért is kimegyek!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
JAJ Saláta...hoztok húst? :D..mert akkor hozok grillet. (fontos!)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
óúkejs :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

mi is onnan indulunk Salabástrom. 6.45kor kb. :).Dunaház mögött lesz a tali.

tjah, ketállos lesz:D

viszont hozz szerszámokat mert elfelejtettem elvinni és nincs kedvem cipelni a ládikót:)
Autist Team:)

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Az egyszemélyes fehérvári különítmény is indul, ha nem lesz túl jó a parti ma este :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mi is onnan indulunk Salabástrom. 6.45kor kb. :).Dunaház mögött lesz a tali.

kszila

kszila

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Kapcsolodom LCs-hez..és KgÁdámhoz,mert a páyla tényleg brutál..egy 1,5m szikla leugró..utána egy 1,6m-es és utána még sok ugrató...Egyik kb 7méter dob:)Ugyh elég parás..szentem..igaz minden lehet kerülni..(én kis dirt cuccal voltam)Üdv:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
kössétek fel a gatyót, mert most hívott Ádám és azt mondta nagyon hárdkór a pálya.... na és nem a tekerés miatt :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Autist Team: találka fél7- 7 körül a Borárus téren.
onnan mehetnénk együtt de csak lassan

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Nagyon köszönöm a segítséget!
Jani

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ja, bocs, ti kocsiztok. Ha a régi úton jöttök, akkor a város túloldalán jobbra, át az M1 alatt és onnan ugyanaz, mint amit fent vázoltam.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az állomásról a fõúton induljatok el Tata felé (ez balra lesz), és haladjatok kifele a városból. Át kell mennetek az M1-es alatt a város szélén, majd utána a lámpa, meg a Meki elõtt egy kerítés mellett be jobbra - neki a hegynek. Szép lassan földút lesz belõle, ami egy villás keresztezõdéssel szétválik. Menjetek a bal ágon, és onnan már látjátok a célterületet.

A helyiek segítenek, ha a McDonnaldst keresitek!