Elvileg a www.mountainbikesport.hu oldalon. Az elsõ 4X április közepén lesz Magyarszéken. Rá két héttel lesz a HHH-i dh futam.
Ebben a topicban a versenyek mindig jó elõre említve lesznek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. február 12. - 16:43

Írta 2007. február 12. - 15:14

A DH, 4X versenyekrõl honnan lehet értesülni, mert sok nincs benne a versenynaptárban és szívesen elmennék megnézni 1et-2t.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 12. - 15:10

Licenszhez klubtagnak kell lenni, plusz még kell a sportorvosi igazolás, meg egy nyomtatvány kitöltése, amely az MMTBSZ (www.mountainbikesport.hu) oldaláról letölthetõ.
köszönöm szépen az infókat, azt hiszem eleinte a liszenc nélküli verziót próbálom meg aztán meglátjuk mi sül ki a dologból!
a következõ verseny a HHH lesz? közelebbi idõpontban nics?
Írta 2007. február 12. - 14:53

Írta 2007. február 12. - 12:27

Írta 2007. február 12. - 12:18

sajnálom, hogy nem lehettem ott. köcsög vámosok....
viszont tegnap kint voltam Magyarszéken, és bizony mondom néktek, szép dolgok vannak készülõben április idusára.
viszont tegnap kint voltam Magyarszéken, és bizony mondom néktek, szép dolgok vannak készülõben április idusára.
Írta 2007. február 12. - 10:19

Valóban nagyszerû volt a hétvégi verseny volt ez a hétvégi az Eged hegyen.
Remek pálya és társaság. Szép esések.
Az ugrató, és az utána következõ rész miatt a pálya is sokkal jobb lett az eddiginél. Szóval riszpekt és köszönet a rendezõknek, és mindenkinek, aki a verseny lebonyolításában részt vett.
És a pizsamás srác a merevvázal! Ááááááá. Nem nóóórmális!
Remek pálya és társaság. Szép esések.
Az ugrató, és az utána következõ rész miatt a pálya is sokkal jobb lett az eddiginél. Szóval riszpekt és köszönet a rendezõknek, és mindenkinek, aki a verseny lebonyolításában részt vett.
És a pizsamás srác a merevvázal! Ááááááá. Nem nóóórmális!
Írta 2007. február 12. - 09:59

jó kis verseny az egri!
teccõ volt a pálya, az elõzõ versenyhez képest javultam 5 másodpercet, talán az spd miatt, vagy mittomén; nem értek hozzá. a kisodródásokkal volt a gond akkor nem mindig akart kioldani a pedál de esésnél....
mintha platformmal mentem volna: hip-hopp kioldanak. én a felsõ szakaszon inogtam neki egy, vagy több fának mellel, ekkor elreppent a fékkarom. a döntõben élménybringázni akartam, de nem nekem jön be a lassan óvatosan fííling, valamiért nem érzem biztonságban magam. asszem tatabánya után itt is, enyém volt a pálma a célba beesésért, egy hölgy fel is vette kamerára!! a szervezés nagyon jó volt, az idõmérés, a gyors összesítés, jó volt sok ismerõs arcot látni, élõben kipróbálni a giant glory-t, és azt is, hogy szinte mindenkinek teccik a pálya. egy kissrác eltörte a lábát. tök jó hogy az idén még 3 versenyt csinálnak!! nagyon jóó volt!!!!
képek videók valahol megtekinthetõk?
teccõ volt a pálya, az elõzõ versenyhez képest javultam 5 másodpercet, talán az spd miatt, vagy mittomén; nem értek hozzá. a kisodródásokkal volt a gond akkor nem mindig akart kioldani a pedál de esésnél....

képek videók valahol megtekinthetõk?
Írta 2007. február 11. - 23:18

nem akartam falun maradni:D
Olee:
Leértek, teljesen jól elkerékpároztak mind3an!
Írta 2007. február 11. - 23:15

A nagykorúakról lemaradtam. De ahogy látom - mivel velünk jöttél haza -, te is.
Kb. 50 induló volt.

Kb. 50 induló volt.
Írta 2007. február 11. - 23:14

Sok induló volt?
Ákosék odaértek végül? Elvileg elindultak, de azóta semmit sem hallottam felõlük.
Ákosék odaértek végül? Elvileg elindultak, de azóta semmit sem hallottam felõlük.
Írta 2007. február 11. - 23:07

két nagykorút is találtam, akik nem kerékpárosok voltak, és azt se tudták mi merre van egy ilyen megmozduláson. szépen beavattam õket midnenbe:)
a kövek meg egyedül az alsó szakasz visszafordítóin voltak igazán izgalmasak, feljebb csak defektesélyesek voltak, de nagyon nagy kanyar híján inkább csak kis sodródás volt rajtuk.
Tuti a pálya amúgy, felszállítással tökéletes lesz!
Már már túl bevállalós is lehetett a hely ha valaki ész nélkül ment.
de amúgy igen, aranyosak voltak az indító lánykák is:D
Írta 2007. február 11. - 23:01

Szóval:
jó pálya volt, sok kõvel, amelyek hajlamosak voltak elgörögni a kerekek alatt. Leginkább ott, ahol a legtöbb nézõ ált. Hogy jól mulassanak, bemutattam egy "álvédõvel szántom a köveket" figurát, így idõmérõn csak negyedik lettem. A bal kézfejem, meg a térdem bánta a Volétól vett mozdulatsort.
A döntõben aztán volt három fa is egymás mellett, amelyek közt azt hittem elférek, de tévedtem. Ezt a jobb kézfejem bánta, meg az a kimaradt pár másodperc, amely talán elég lett volna. Szóval nem remekeltem.
Így hát Vizdi nyert, Obivan második, én meg harmadik lettem. Mindhármunkat megszégyenített azonban egy tatabánya környéki mereves harcos, akinek a pizsmájában volt az ereje. Új pályacsúcsot ment. Vizdivel csak pislogtunk, amikor láttuk lefelé menni.
Thez, meg Lcs az idõmérõ után már csak piknikeltek. Az idõmérõ lányok meg tényleg csinosak voltak, de életkoruknál fogva Thez érdeklõdött csak komolyabban.
jó pálya volt, sok kõvel, amelyek hajlamosak voltak elgörögni a kerekek alatt. Leginkább ott, ahol a legtöbb nézõ ált. Hogy jól mulassanak, bemutattam egy "álvédõvel szántom a köveket" figurát, így idõmérõn csak negyedik lettem. A bal kézfejem, meg a térdem bánta a Volétól vett mozdulatsort.
A döntõben aztán volt három fa is egymás mellett, amelyek közt azt hittem elférek, de tévedtem. Ezt a jobb kézfejem bánta, meg az a kimaradt pár másodperc, amely talán elég lett volna. Szóval nem remekeltem.
Így hát Vizdi nyert, Obivan második, én meg harmadik lettem. Mindhármunkat megszégyenített azonban egy tatabánya környéki mereves harcos, akinek a pizsmájában volt az ereje. Új pályacsúcsot ment. Vizdivel csak pislogtunk, amikor láttuk lefelé menni.
Thez, meg Lcs az idõmérõ után már csak piknikeltek. Az idõmérõ lányok meg tényleg csinosak voltak, de életkoruknál fogva Thez érdeklõdött csak komolyabban.
Írta 2007. február 11. - 22:27

Írta 2007. február 11. - 22:26

Írta 2007. február 11. - 22:24

á, én örömbicikliztem csak, tekerés nélkül, nagypapisan.
Egy kört mentem verseny alatt, a másodikon fotóztam inkább, sokkal jobb mint tekerni:) na meg rögtön le lehet spanolni a nézõ kishölgyekkel a pálya szélén...
Egy kört mentem verseny alatt, a másodikon fotóztam inkább, sokkal jobb mint tekerni:) na meg rögtön le lehet spanolni a nézõ kishölgyekkel a pálya szélén...

Írta 2007. február 11. - 22:22

Ezaz, ird meg cikkben!
fotókat lested?
Te is nagyon csöndben vagy!

Milyen képek?
Írta 2007. február 11. - 22:21

Írta 2007. február 11. - 22:20

Írta 2007. február 11. - 22:18

Október 8-9 körüli hétvégén lesz Tokod, mert a szeptember már telített.
Igen, hobbiban nem kell majd licensz, ha csak úgy versenyezni akarsz.
Az Eged DH meg tényleg szuper volt (csak most fáj szinte minden végtagom). Ilyen versenyek kellenének, bár persze az a tologatás nem a legkellemesebb, de engem annyira nem zavart. Erõsödtünk.
Igen, hobbiban nem kell majd licensz, ha csak úgy versenyezni akarsz.
Az Eged DH meg tényleg szuper volt (csak most fáj szinte minden végtagom). Ilyen versenyek kellenének, bár persze az a tologatás nem a legkellemesebb, de engem annyira nem zavart. Erõsödtünk.