Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. november 14. - 15:11

Írta 2007. november 14. - 14:58

Nem is kell magyarázni....
A Te esetedben én inkább arra akartam kulyukadni, hogy TI írjátok elvileg a versenybeszámolót, élményeket...... Ennek az alapja lenne szerintem, hogy el is indulsz rajta. Nem azt mondom, hogy a ti médiamegjelenítésetek fogja ezrével csábítani a versenyzõket, hanem, hogy alap dolga lenne egy alapjában mtb-s újságnak felkarolnia a dolgot. És akkor még csak el sem indultok....
Persze én befogom a pofámat, mert még dh gépem sincs, sõt már nem is bringázok.

A Te esetedben én inkább arra akartam kulyukadni, hogy TI írjátok elvileg a versenybeszámolót, élményeket...... Ennek az alapja lenne szerintem, hogy el is indulsz rajta. Nem azt mondom, hogy a ti médiamegjelenítésetek fogja ezrével csábítani a versenyzõket, hanem, hogy alap dolga lenne egy alapjában mtb-s újságnak felkarolnia a dolgot. És akkor még csak el sem indultok....
Persze én befogom a pofámat, mert még dh gépem sincs, sõt már nem is bringázok.

Írta 2007. november 14. - 14:44

LCS, a topik címe nem bringázzunk egyet, hanem DH versenyek.
És a sport fellendítése a közös cél, arról beszélgetünk. Már a Bikemag sem képviselteti magát.
Most tényleg mindenki arra vár, hogy egy angyal lejöjjön,...
én nem azt mondtam, hogy az a cél, hogy bringázzunk egyet. de mi más célja lehet egy versenynek? a két dolog hogy mûködhet külön? akikkel meg akarjuk szerettetni a sportot azoknál a "bringázzunk egyet" vezet oda, hogy "versenyezzünk"...
az a szomorú, hogy pl a mi esetünkben - hogy ott vagyunk vagy sem - az anyagiaknak fel kell, hogy merüljenek..... nem magyarázom...
Írta 2007. november 14. - 14:39

Abban indulsz, amiben tetszik, de az elithez kell sportorvosi és licensz (klubtagság).
Hobbyban nem kell semmi, de ha a hobby pontokért akarsz küzdeni, akkor oda is kellenek a fentiek. Ha meg ott netán dobogós leszel bármelyik futamon, akkor a következõ évben csak elitben mehetsz vagy kihagysz egy évet (lsd. lógósok Thez, Sala vagy bénák, azaz jómagam).
Hobbyban nem kell semmi, de ha a hobby pontokért akarsz küzdeni, akkor oda is kellenek a fentiek. Ha meg ott netán dobogós leszel bármelyik futamon, akkor a következõ évben csak elitben mehetsz vagy kihagysz egy évet (lsd. lógósok Thez, Sala vagy bénák, azaz jómagam).
Írta 2007. november 14. - 14:38

1. Átnéztem a versenyszabályzatot, de nem értettem eltudná vki magyarázni 4x részt?
2. 15 évesen hobbi vagy gyerek kategória az egnyém?
2. 15 évesen hobbi vagy gyerek kategória az egnyém?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Írta 2007. november 14. - 14:13

1. Csak a hobbi kategóriából lehet elitbe kerülni, vagy indulhatok kapásból azon
(nemmintha akarnék)
2. hobbi verenyekre is kell sportorvosi+csapattagság?
(nemmintha akarnék)
2. hobbi verenyekre is kell sportorvosi+csapattagság?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Írta 2007. november 14. - 13:53

LCS, a topik címe nem bringázzunk egyet, hanem DH versenyek.

És a sport fellendítése a közös cél, arról beszélgetünk. Már a Bikemag sem képviselteti magát.
Most tényleg mindenki arra vár, hogy egy angyal lejöjjön, szervezzen versenyeket a lurkóknak, szerezzen a papíron nem létezõ bringás tábornak támogatókat, legyen több tíz éves tapasztalata a rendezésben és ha ez mind meg van, pláne mûködik is, akkor majd ti elindultok a 70-80 éves korosztályban?

Most tényleg mindenki arra vár, hogy egy angyal lejöjjön, szervezzen versenyeket a lurkóknak, szerezzen a papíron nem létezõ bringás tábornak támogatókat, legyen több tíz éves tapasztalata a rendezésben és ha ez mind meg van, pláne mûködik is, akkor majd ti elindultok a 70-80 éves korosztályban?
Írta 2007. november 14. - 13:49

Olee: licensz kérdés: lehet hobbiban is menni vele, így számolják ott is a pontot, ott is regelt vesrenyzõ.
De ha dobogós helyet ér el, következõ évben elitbe kerül.
Idén pihi, jövõre megint regelt hobbi.
Szal erre nem lehet fogni
VV: pedig öreg miller vagy
De ha dobogós helyet ér el, következõ évben elitbe kerül.
Idén pihi, jövõre megint regelt hobbi.
Szal erre nem lehet fogni

VV: pedig öreg miller vagy

Írta 2007. november 14. - 13:33

A hobbistákat mindenki leszarja, õk nem tartoznak sehova.
és talán pont ez a jó benne (term. nem a sportág szempontjából)... eddig a hobbit olcsóbb-, így az ár/érték arány is kedvezõbb volt. na pont ez az ami 2007-ben pl totál nem állt arányban egymással. 7-8 ezerért napi 5 kört menni nem pálya, ha a _bringázás_! a cél.
Írta 2007. november 14. - 13:18

Olee: igazad van.
Annyit hozzátennék, hogy idén nekem sem volt licensz ezért Thez kollégával igazoltan voltunk távol
. Tavaly meg olyan apropóbol mentem profiban, hogy Õk is többen legyenek.
JÖvõre meg hobbi illetve elsõsorban külföldi versenyek, megmozdulások VV-vel
Igazából erõsen gondolkodom, hogy versenyt rendezzek.
Annyit hozzátennék, hogy idén nekem sem volt licensz ezért Thez kollégával igazoltan voltunk távol

JÖvõre meg hobbi illetve elsõsorban külföldi versenyek, megmozdulások VV-vel
Igazából erõsen gondolkodom, hogy versenyt rendezzek.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. november 14. - 12:37

Érdekes kívülállóként szemlélni az eseményeket és a véleményeket itt és más fórumokon is. Néha jó is, hogy nem vagyok érintett - például így nem kerülök bele az öreg millerek kategóriájába.

Írta 2007. november 14. - 12:32

És miért nem jó az nektek, ha regisztrálva vagytok, számon tartják az évközi eredményeiteket........ Csak pluszt kaptok a hobbihoz képest. Sõt! Eddig még a tokodi pálya is hosszabb volt nekik.
A hobbistákat mindenki leszarja, õk nem tartoznak sehova.
Tényleg nem értem a hátrányait az elitnek.

Tényleg nem értem a hátrányait az elitnek.
Írta 2007. november 14. - 10:11

Vole: azért mert én szeretném jelenleg eldönteni hogy hol indulhassak :-)
1 év csak.
Kezed meggyógyult már?
Ádám, Te se beszélj, sánta :-)
1 év csak.
Kezed meggyógyult már?

Ádám, Te se beszélj, sánta :-)
Írta 2007. november 14. - 09:35

Rosszul tudod. Egy év. Azért, mert idén már nagyon tápolt a srác és a pizzát csak a Sashegyre viszik ki, de a versenyekre már nem.

Írta 2007. november 14. - 01:47

"idén a kötelezõ elit miatt nem váltottam licenszet, emiatt nem is indulhattam szinte sehol.
Tavasztól remélem újra ott :-)"
En ugy tudom hogy ha felkerulsz hobbybol elitbe, akkor utana ket evig nem mehetsz ujra hobbyban, szoval a jovo evet is kihuzhatod a naptaradbol.
Amugy miert is baj ha elitben kell indulnod? Lenne egy kis kihivas is?
Tavasztól remélem újra ott :-)"
En ugy tudom hogy ha felkerulsz hobbybol elitbe, akkor utana ket evig nem mehetsz ujra hobbyban, szoval a jovo evet is kihuzhatod a naptaradbol.
Amugy miert is baj ha elitben kell indulnod? Lenne egy kis kihivas is?

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. november 14. - 00:00

Írta 2007. november 13. - 23:45

Nem, csak hozzátenne. Szerintem. Végülis egy verseny nektek (is).komolyan ezen múlna?
Írta 2007. november 13. - 23:41

Írta 2007. november 13. - 23:34

Akkor, hogy ON legyek: Mi a szent faszér nem tesztek legalább TI annyit a sportért, hogy kitoljátok a millás gépeiteket?

Írta 2007. november 13. - 23:29