Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hali

Nagykanizsán nincs 4x pálya és nem i épül. Tóth Béla szerint a bmx cross pályán lenne.
FanatiX

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
áhoj!

ulmerákos!

itt mindent megtalálsz a forumban

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
uhy tûnik megoldódott a problémám, de majd lehet még felteszem, köszönöm szépen a segítségeket
Honlapom -> www.pepemovies.hu

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
eged dh?
valaki pontosat?
róla
meg képek az pályárol valami?
iron horse sunday

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
csak mondjuk ne a versenyes topicban;)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Kérdezz csak nyugodtan sztem itt a big hittel kapcsolatban sokan tudnak segíteni....

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
egyik barátomnak volt big hitje lehet h tudok segiteni
The best part of racing: the adrenalin rush...

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
hello mindenki

lenne egy olyan kérdésem hogy kinek van itt specialized - big hit I,II,III vázú biciklije?? akinek van az jelezze mert lenne egy két kérdésem, lehet én vagyok parás vagy nemtom de nekem 2 dolog furcsa a big hitemben. Eddig merev vázú bringám volt és lehet csak képzelõdök hogy baj van de megnyugvás képpen szeretnék konzultálni egy két bigessel :D
elõre is kösy
Honlapom -> www.pepemovies.hu

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Lehet......
Én még nem hallottam róla.Pedig nincs tõlem olyan messze Nagykanizsa.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts

Ismeri vki a Nagykanizsán lévõ 4x pályát???
Mert lemennénk megnézni hogy mien???
soha nem hallottam róla hogy ott van 4x pálya és elvileg lesz ott kupafutam.

lehet hogy most készül
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Ismeri vki a Nagykanizsán lévõ 4x pályát???
Mert lemennénk megnézni hogy mien???
soha nem hallottam róla hogy ott van 4x pálya és elvileg lesz ott kupafutam.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

2007 õszén volt egy kezdeményezés, ami sajnos részben érdektelenségbe fulladt. Le lesz írva rövidesen az egész sztori.

Jó kíváncsi vagyok rá!!
És kösz!

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Jó rendben köszi sajnos még nem kezdtem el, csak gyûjtöm a pénzt, de akkor beleszámolom ezeknek a költségét is.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

2007 õszén volt egy kezdeményezés, ami sajnos részben érdektelenségbe fulladt. Le lesz írva rövidesen az egész sztori.

Kiváncsi leszek ki mit szól hozzá....:scratchhe

Sziasztok, leírnátok nekem, hogy mi kell ahoz, hogy valaki elindúljon egy versenyen csak, hogy így tervezgessek dolgokat :D

Tehát gondolom bukó az alap, de ilyen testpáncél meg hasonlók kellenek ahoz, hogy valaki elindúljon egy versenyen?
Egy versenyre hogy történik a nevezés? Elõtte nevezni kell 1 héttel? Vagy esetleg odamegyek kitõltöm és ennyi? Esetleg valami orvosi engedély?

Hello LiLZs!
Jól tudod, bukó az alap. Kupak nélkül nem indulhatsz versenyen.Nem kötelezõ, de én erõsen ajánlanám a lábszárvédõt és a gerincvédõt.
A versenyre a nevezés úgy zajlik, hogy a versenykiírásban szerepel, hogy mettõl meddig lehet nevezni a helyszínen.Ez általában az edzésnapon és a verseny napján délelõtt történik. Tavaly elvétve elõfordult hogy volt elõnevezés, de az általában ide be volt linkelve. Ha figyeled a fórumot, akkor (talán) nem maradsz le róla.
Az orvosi papír a licenszhez kell. Mivel te most kezded, gondolom hobbi kategóriában fogod nyomni. Oda nem kötelezõ a licensz. A licensz viszont ahoz kell hogy a pontszerzõ versenyeken elért helyezéseidért a pontokat megkapd. Az orvosit magad miatt is érdemes megcsinálni, nehogy valami galiba legyen. Jó készülõdést!

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Sziasztok, leírnátok nekem, hogy mi kell ahoz, hogy valaki elindúljon egy versenyen csak, hogy így tervezgessek dolgokat :D

Tehát gondolom bukó az alap, de ilyen testpáncél meg hasonlók kellenek ahoz, hogy valaki elindúljon egy versenyen?
Egy versenyre hogy történik a nevezés? Elõtte nevezni kell 1 héttel? Vagy esetleg odamegyek kitõltöm és ennyi? Esetleg valami orvosi engedély?
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ezt most rossz értelembe gondoljam???
:-(

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Már voltam 2éve is versenyen.Nem most kezdtem.....

értem.. köszönöm a tájékoztatást :)
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
hát azért jó lenne, ha akadna itthon verseny...
The best part of racing: the adrenalin rush...

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Meg fogsz lepõdni...

Ezt most rossz értelembe gondoljam???
:-(

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

lehet hogy kérdeztem de neked ez lesz az elsö éved nem? vagyis tavaly is tevékenykedtél versenyeken, ebben arra céloznék hogy nevezés és "rájd" vagy csak hallotad meik helyszinen mi volt?

Már voltam 2éve is versenyen.Nem most kezdtem.....