Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

pepemovies

pepemovies

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
hello mindenki
Balaton Bike Fest elõzetes videóm elkészült -> Balaton Bike Fest - Dirt and Tihany DH Preview on Vimeo
A hosszabb verzió e hét péntek körül lesz kész és a Pepemovies oldalon nézhetitek meg.
köszönöm

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
polc megérdemelte:) liszabon dh-n 5 századdal kapott ki, most enynivel nyert:) TVben lesz, de csak összefoglaló

xmotlix

xmotlix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok pár képecske.....de egyre több lesz ahogy az idõm engedi :)
tihany:
milan hisarm's Tihany Downhill 2010 Photo Album - MySpace Photos
bp:
milan hisarm's BudapestDownHill2010 Photo Album - MySpace Photos
jó nézelõdést!
üdv:
m

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
A helyszínen sem volt kivetítõs közvetítés, mint tavaly, sejtem tv-ben sem volt sehol.
Polc megverte Blenkyt, azt gondoltam fordítva lesz...

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
én nemtom azér kérdem
de nagyon remélem h igen mer ideges leszek... :@
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
közvetítik?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
hol közvetítik Tihayn DH-t?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

xmotlix

xmotlix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Egyre több kép :)

itt:

milan hisarm's BudapestDownHill2010 Photo Album - MySpace Photos

BP DH!!

tigeragon

tigeragon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
video: Szlovak DH cup POLOMKÁN (2010.5.30)
YouTube - SP DH 2010 POLOMKA (mtb)

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
tavaly is hétköznapra esett.

xmotlix

xmotlix

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Dh-s képek itt:
kékes dh : milan hisarm's K
bp dh (még nem teljes ,folyamatosan töltöm õket föl) : milan hisarm's BudapestDownHill2010 Photo Album - MySpace Photos

illetve tavalyi dh-s képeket is láthattok az oldalon. Jó nézelõdést!
üdv: milan

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Jé tényleg hétköznapra esik. Most néztem csak meg. :D
FanatiX

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az most komoly, hogy a bikefesten a dh szerda-csüt-pénteken lesz?? mint magyar kupa...okos.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
A hangosbemondás az tényleg nem mûködött, így azért kevésbé (sehogy) lehetett követni a versenyt, és hogy a mentõ nem volt kint, azon én már tavaly is szörnyülködtem, mint ahogyan a szivacsozás hiányán is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
jakesz barátnõje írta fészbukra.

Jakesz üzeni mindenkinek, hogy már jól van...
Ez annyit jelent, hogy eltörött 8 bordája, 1 csigolyája megtekeredett, 5 csigolyája pedig megrepedt, hétfõn döntenek hogy meg kell-e mûteni. A doki szerint ha nem lett volna rajta gerincvédõ akkor valószínûleg lebénult volna, úgyhogy hordjatok protectort! Teljesen fel fo...g épülni, de most egyenlõre feküdnie kell jó sokáig...

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Még mindíg nem térek magamhoz hogy mi volt ez a verseny rendezésileg. 5.000Ft. nevezési díj az áthúzott nullára!
A hangosbemondás lent nem ment, 20méterrõl már semmit nem hallottunk belõle. Felszállítás csak a kevés induló miatt volt tûrhetõ,
célegyenesben ahol mindenki jól tudja hogy veszélyes szakasz és 5bõl 1-2en esnek, semmi szivacsozás. Idõmérés gyenge hisz aki idõmérõn megelõzött
valakit aki bukott, nem kapott érvényes idõeredményt hisz "elõztél és igy nemtudtuk lemérni". Döntõ ostobán kiírva fél5re, mikor tavaly is elõrekellett hozni 1,5 órát hisz az a csekély induló nem tölti ki a 4órás idõkülönbséget idõmérõ és döntõ között... Mentõ nem volt a helyszínen!!!!!! Ezt az egyesületet ezért azonnal 50évre eltiltanám a versenyrendezés jogától. Ha nem lenne a célegyenes egy ennyire rizikós és esés gyanús szakasz, kb 10nézõ lenne kint. Kritikán aluli volt a rendezés/szervezés csak úgy mint tavaly, nemhogy 5ezret, de 1et sem ért volna meg a nevezés.
Jani

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

értem én, hogy lehetnek csúszások de azért, hogy negyed5-kor a döntõre odaállítva már csak az eredményhirdetést láttuk az elég gáz... :) sebaj, majd jövõre.

tavaly ugyanez volt, akkor is elõrehozták vagy másfél órát a versenyt

egyébként nagyon jó kis verseny, a lépcsõsornál látványos, én kb. 10-11 esést láttam, volt benne kordon bontás, tömegbe érkezés, szaltó, és a végén sajnos Jakesz nagyon csúnya balesete, ami azért kicsit rossz szájízt hagyott :(

(nem értem miért nem párnázzák ki a vasoszlopokat, ott ahol minden évben sok a baleset és mennek vagy ötvenet)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
értem én, hogy lehetnek csúszások de azért, hogy negyed5-kor a döntõre odaállítva már csak az eredményhirdetést láttuk az elég gáz... :) sebaj, majd jövõre.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Hali!

Lezajlott a BP DH! Köszönjük a rendezõknek!
Aki tud képekrõl linkeket az ne tartsa vissza az infót:)

JAKESZ-nek jobbulást!!!!!!! Nagyot jött(1:18)
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

garage0racing

garage0racing

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Posted Image
RNR-hu
Idén is szervezésre kerûl a legnagyobb romániai DH verseny. A helyszin a régi, a név új, az idomérés digitális.
Helyszín: Mogosa csúcs, Felsobányától (Baia Sprie) 10km-re, Budapesttol 400 km-re
Budapest, Hungary to Baia Mare, Romania - Google Maps Szatmárnémetibõl (Satu Mare) Nagybányát (Baia Mare) jelzést kell figyelni, a google maps rovidebb de sokkal rosszabb uton hoz.
Szállitás: 1 személyes ülolifttel biztositjuk.
Nevezési dij: 120 romám lej (kb. 30 €), ebbe benne lessz a felvonó ára.
Rendezo: Garage Racing SK, Románia, Garage Racing - Directions for use: pedal, pump it, pin it, party. Repeat.
Szállás: vadkemping, panzió, szálloda lista hamarosan honlapunkon.
Rajt: Mogosa csúcs 1246 m
Cél:: Bódi tó 730 m
Szintkülömbség: >500m
Program:
Péntek (Július 30): szabadedzés
Szombat (Július 31): kvalifikáció és verseny, este buli és díjkiosztó
Kategoriák: elite, junior, master és hardtail
Elonevezés: Rocks 'n Roots
Fotók: Ride Down Mogosa 2009 - a set on Flickr, Mogosa DH 2009 - a set on Flickr.
Email: tomi@garageracing.ro
http://vimeo.com/5871133
http://www.youtube.com/watch?v=IbVcbslzWB4
http://www.pinkbike.com/video/40874/
http://www.pinkbike.com/video/89937/