Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

----

FÁJVÓ

----

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Milyen volt már a kiscsávó bmx-el??? volt vagy 8 éves és végigugrálta szépen.... mi lesz belõle késõbb?? :D

RIDE OR DIE! :scared:

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
volt kint vagy 30 fotós, mindig vakuzott valaki... valaki belinkelhetné majd õket tényleg....

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
ja.Szar lett. Jõvöre nemtudom indulok-e. CSak bicógyilkolás.

Képeket ha talált/csinált valaki akkor pls linkelje, vagy ha megtenné küldje el nekem a balint92@freemail(pont)hu-ra. 51es rajtszám

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Nemtudom miért nem voltak képesek 1percet lehúzni az idõmérõdbõl, ha másnakis megtették. Nevetséges. És a döntõs idõdhöz meg csak gratulálni tudok, de az természetes, hogy ha ilyen körülmény miatt nem tud a teljes mezõny döntõ futamot teljesíteni, akkor az idõmérõ a mérvadó. Mindenesetre rendesen félresikerült számodra ez a verseny ebbõl a szempontból. (jó oldal: semmi nemsérült a bicón, nem estél, és jövõre bevagy biztosítva egy 1:11es idõvel, ne csüggedj!!! 29.én slopestyle:P )
Jani

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

azt nem lehetett hoyg 1 percet levonnak az idõmérõs idodbol?
ha jol tom az is dobogós lett volna, vagy nem?

nemtudom h dobógós lett-e volna. de a defós srác miatt utánna 2en kaptunk 1perc pluszt. Érdekes a másik srácnak letutták vonni belõle, de nálam arra se képesek h a másik idõmet nézzék(amit nem is mértek el)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
azt nem lehetett hoyg 1 percet levonnak az idõmérõs idodbol?
ha jol tom az is dobogós lett volna, vagy nem?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Na hát nekem megvan a véleményem errõl a versenyrõl:

Idõmérõn egy gyerek elõttem defektet kapott vagy mittomén mi és nem ment be a célba. Tehát az õ ideje nem zárult le.Mivel 1 percenként inditottak ezért az õ iedjét én fejeztem be tehát az én idõm+1perc, igy lett 2:18mp.
Kicsit ideges voltam de ez csak idõmérõ, majd a döntõbe nem mérik el, gondoltam. Hát igy is lett a döntõbe 1:11:akármennyit mentem, amivel azért dobogós lehettem volna a hobbiba(ha azt nézzük hogy az idõmérõn a leges legjobb(elit férfi, asszem krizsák)ideje volt 1:08mp). Erre nem elkezd esni az essõ?Mivel rajtam kivûl kb 5 ember jött döntõs futamot, a többi esõ miatt nem tudott ezért azt lefújták. Ezek után többen is próbáltak segiteni ismerõsök közül, hogy mivel az idõmérõmet elmérték, de a döntõ jól sikerült, ezért az számitson. Hát kb tettek az egészre.Pedig nem lett volna nagy munka vagy sok idõ.

De a hangulat BpDH hoz szokottan jó volt.
csak ezért most "kicsit" ideges vagyok

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
aha...thx...akkor nagyjából tom hol végeztem :)

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Az idõmérõ eredmények számítanak döntõnek. Volt eredményhirdetés és díjkiosztás, ezen már nem lesz módosítva...
Jani

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
én úgy tom nem lesz döntõ.. kár mert elbasztam az idõmérõmet amennyire csak lehetett, de ugyis mind1 már.
ha vkinek van képe rolam szóljon! 24es rajtszám hobbi

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
ez elég durva volt én voltam az utolsó akit leengedtek.... ki is csúsztam...
de idõmérõn 18-at kielõztem XD ...az idõmérõ végéig minden tökéletes volt, csak ez a szarakodás a döntõnél csak kivárták a vihart.....
de most mi lesz, én nem maradtam ott ..megtartják máskor vagy ennyi volt??

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Háhhh! Akkor elsõként mondhatok véleményt! :)
Szerintem nagyon jó volt a verseny, a hobby nevezési díjhoz képest nagyon korrekt ellátás (felszállítás, póló, energiaital...)
Igaz a döntõt elmosta az esõ, de ezen a versenyen senkinek sem fog múlni a karrierje:)
Egyszóval királyvolt!!!
Jani

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
oké köszi.... majd holnap zúzás :)

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
A pálya felsõ része végig lépcsõ, a 2. felében csak 2szer van lépcsõ. Ebbõl az 1ik a célegyenes. Nehézség maximum 1-2 szûk kanyar miatt lehet... Felszállítás lesz, de elképzelhetõ, hogy túl lesz terhelve. És hogy érdemes-e merevvel indulni, azt neked kell eldöntened.
Jani

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Szeretnék indulni BPDH-n mit kell a versenyrõl tudni... lépcsõkön megy az egész? vannak nehéz részek? milyen hosszú a pálya? lesz kocsi ami felvisz?
:D jah és hogy merevvel érdemes e kimenni XD

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

OFF ON:
svenkhez nem kell vaku, csak kisebb záridõ (1/125 már jó). Fényügyileg is jobban jössz ki, mint 1/500zal, és ISO lemehet így 100ra.

OFF OFF

Tapasztalatból írtam, mert kölcsön már kaptam rendes vakut, és sokkal jobban lehet azzal.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Igenis:D mihelyt lesz egy erõteljes vakum, nem elég erõs a beépített...

OFF ON:
svenkhez nem kell vaku, csak kisebb záridõ (1/125 már jó). Fényügyileg is jobban jössz ki, mint 1/500zal, és ISO lemehet így 100ra.

OFF OFF

Aktuális civil

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ahha értem már!
Pont ezért kérdeztem, hogy a BPDH meg lesz-e tartva? merthogy ugyanaz a gárda szervezi.
Szóval akkor van kilátás még bagolyi versenyre. Az jó. Azért jövõre jó lenne egy normális egyesület akik meg kapnák a jogot és persze meg is csinálnák.

a mostanit is normális egyesület rendezte volna... nem velük volt a baj.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Ahha értem már!
Pont ezért kérdeztem, hogy a BPDH meg lesz-e tartva? merthogy ugyanaz a gárda szervezi.

Nem, nem ugyanaz a gárda szervezi, de ezt már elõbb Ádám is leírta. ;) Jó versenyzést mindenkinek! Találkozunk a rajtnál! ;)