Némi nemû kis fetisizmus:
http://kep.tar.hu/en...ml?aid=27529485
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:20
Posted 2002. August 13. - 09:14

Posted 2002. August 12. - 16:50

Killer
fene a kérdéseim? Mindjárt megsértõdöm
Így már más amúgy, egybõl azzal kellett volna kezdened, hogy akciós volt a NextLP, a fene kérdezett volna tovább....
Ami a rugóstag/villa kérdésedet illeti: szét kell nézzek pontosan, de bármit válaszolnék is, ami könnyebb, egy Z1-nél semmi nem mozog jobban... szóval értelmetlen a keresés. Rugóstag dettó.
fene a kérdéseim? Mindjárt megsértõdöm

Így már más amúgy, egybõl azzal kellett volna kezdened, hogy akciós volt a NextLP, a fene kérdezett volna tovább....

Ami a rugóstag/villa kérdésedet illeti: szét kell nézzek pontosan, de bármit válaszolnék is, ami könnyebb, egy Z1-nél semmi nem mozog jobban... szóval értelmetlen a keresés. Rugóstag dettó.
Posted 2002. August 10. - 21:49

Posted 2002. August 10. - 21:39

;D
;D Rendben persze, de most sincs leharcolva. Sõt fogok is most egy olajcserét csinálni.

Posted 2002. August 10. - 21:32

Andix ! Drukkolni fogok, hogy minél hamarabb meg legyen az új telód ! ( vajon miért ? :-[ ) Mostanában nem kéne úgy zúznod ! Jó lenne ha mostanában lazítanál, pihentetnéd magadat , a gépedet ( na meg a telódat ), hogy amikor meg lesz azúj, friss erõvel, és beindult akarattal indulj neki a nyomatásnak
;D ;D

Posted 2002. August 10. - 19:37

OFF:
Szeretném, ha lenne ennek a topiknak egy "v3"-as változata, mert már kicsit sok a hozzászólás.
Legyen szíves egy Admin intézkedni, mert már nagy a modemem adatforgalma ;D
köszi
ON
Szerintetek milyen egy tökéletes freeride gép? Érdekelne a véleményetek.
Szeretném, ha lenne ennek a topiknak egy "v3"-as változata, mert már kicsit sok a hozzászólás.
Legyen szíves egy Admin intézkedni, mert már nagy a modemem adatforgalma ;D
köszi
ON
Szerintetek milyen egy tökéletes freeride gép? Érdekelne a véleményetek.
Posted 2002. August 10. - 19:20

Posted 2002. August 10. - 18:37

Cool kis vaz!! 8)
mennyi volt?? Hogy hoztad be? mert gondolom otthon nem forgalmazzak...
vad
mennyi volt?? Hogy hoztad be? mert gondolom otthon nem forgalmazzak...
vad
Posted 2002. August 10. - 16:30

Rob kérdésére válaszolva, villa ami benne lesz:
- 02/03. Rs Psylo XC/SL tullio oder
- Sherman Flick/Firefly fekete/camouflage átütõs oder
- 03 Marzo DJI.
Na ezek közül az lesz az, amelyik legjobban tetszik, legjobb konstrukcióban tudom megszerezni. Persze amíg összegyûlik a pénz, a Judy C lesz benne.
- 02/03. Rs Psylo XC/SL tullio oder
- Sherman Flick/Firefly fekete/camouflage átütõs oder
- 03 Marzo DJI.
Na ezek közül az lesz az, amelyik legjobban tetszik, legjobb konstrukcióban tudom megszerezni. Persze amíg összegyûlik a pénz, a Judy C lesz benne.
Posted 2002. August 10. - 16:28

ftp://195.38.103.139 digikepek mappa
Dinamikus IPm van, szal töltsetek de ne lepõdjetek meg ha eltünik vmi:)
Dinamikus IPm van, szal töltsetek de ne lepõdjetek meg ha eltünik vmi:)
Posted 2002. August 10. - 15:53

Posted 2002. August 10. - 15:22

Posted 2002. August 10. - 15:21

Posted 2002. August 10. - 15:18

Apdéjteltem a bringám. És közben rájöttem hogy nagyon hülyén néz ki. Röhögjetek velem!

további képek http://kep.tar.hu/zo...ml?aid=27528722

további képek http://kep.tar.hu/zo...ml?aid=27528722
Posted 2002. August 10. - 14:08

fincsi andix
latom van igeny a nagyobb gumira hatul ..
Rob na.. fene a kerdeseid..
suly csokkentes de nem bar mi aron .. szal az ar is szamit ..a RF next lp akciosan volt mondhatni jo aron annak idelyen , nem lehetett ott hagyni
.. de van nekem is kerdes mit tudsz a Fox vanila rc helyett ami konnyebb es belefer a vazba, ill a telora is lokhetsz valamit ami konnyebb FR ra valo..es kb ennyibol kijon + - 10%
amugy epp most megyek fel a www.plattekill.com ra leiras : http://www.mtbreview...llMountain.html es kiprobalom milyen egybe mert nagyobb bevetesen meg nem volt.. majd beszamolok hogy hogy birja az avid 180 ..remelem nem kell majd jegelni ..

Rob na.. fene a kerdeseid..

.. de van nekem is kerdes mit tudsz a Fox vanila rc helyett ami konnyebb es belefer a vazba, ill a telora is lokhetsz valamit ami konnyebb FR ra valo..es kb ennyibol kijon + - 10%
amugy epp most megyek fel a www.plattekill.com ra leiras : http://www.mtbreview...llMountain.html es kiprobalom milyen egybe mert nagyobb bevetesen meg nem volt.. majd beszamolok hogy hogy birja az avid 180 ..remelem nem kell majd jegelni ..
Posted 2002. August 10. - 10:52

Posted 2002. August 10. - 10:42

Posted 2002. August 10. - 10:38

Endroo
Szép a Kona nagyon! Gratula hozzá!
Killer
Én is szeretem a kanadai cuccokat (Rocky rulz), meg az amerikaiakat is, van egy haverom, csak a '96 elõtti felsõkategóriás cuccokat gyûjti, és Õ a nagy Amerika mániás, Tõle ragadt rám is egy kicsi. Valahogy én sem szeretem a taiwani Syncrost (pedig van), meg a Meridát...
Az élettartam garis duma pedig teljesen OK. Ott gondolom nem mondják rá, ha neadjisten eltörve viszed vissza, hogy nem rendeltetésszerûen használtad...
De ha már súlycsökkentés: azzal a 200-as 600 grammos Fox Vanilla RC-vel csökkented a súlyt? Vagy a 2,2 kilós Z1 Freeride-dal?
Jó, csak húzlak...
Milyen felnik/kerekek vannak benne? (ugye ha már súlyt csökkentünk, akkor legalább ott)
Más: Mali papucsot bárhol lehet venni, legfeljebb, ha nincs, megrendelik. A Málinál is van vagy 20 darab.
Szép a Kona nagyon! Gratula hozzá!
Killer
Én is szeretem a kanadai cuccokat (Rocky rulz), meg az amerikaiakat is, van egy haverom, csak a '96 elõtti felsõkategóriás cuccokat gyûjti, és Õ a nagy Amerika mániás, Tõle ragadt rám is egy kicsi. Valahogy én sem szeretem a taiwani Syncrost (pedig van), meg a Meridát...
Az élettartam garis duma pedig teljesen OK. Ott gondolom nem mondják rá, ha neadjisten eltörve viszed vissza, hogy nem rendeltetésszerûen használtad...
De ha már súlycsökkentés: azzal a 200-as 600 grammos Fox Vanilla RC-vel csökkented a súlyt? Vagy a 2,2 kilós Z1 Freeride-dal?

Jó, csak húzlak...
Milyen felnik/kerekek vannak benne? (ugye ha már súlyt csökkentünk, akkor legalább ott)
Más: Mali papucsot bárhol lehet venni, legfeljebb, ha nincs, megrendelik. A Málinál is van vagy 20 darab.
Posted 2002. August 10. - 10:34

Na ha már mindenki képet is rakott be a bicójáról, íme az enyém, bár ez nem illik be a tieitek közé.

A pedálok azóta már le vannak cserélve klipszesre.

A pedálok azóta már le vannak cserélve klipszesre.
Posted 2002. August 09. - 18:47

Segítsetek!
Ha van a birtokotokba fölösleges Mali Python váltópapucs, vagy tudjátok hol lehet ilyet szerezni, akkor légyszí segítsetek, mert az enyém eltörött, és nem tudok bringázni!
Ha van a birtokotokba fölösleges Mali Python váltópapucs, vagy tudjátok hol lehet ilyet szerezni, akkor légyszí segítsetek, mert az enyém eltörött, és nem tudok bringázni!