Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:20
Posted 2001. August 02. - 22:59

Posted 2001. August 02. - 22:17

Posted 2001. August 02. - 05:00

vendég__*
Posted 2001. August 02. - 04:45

CSá! Mali Mamba vázon valami noname villa, 1/8-os kormány, (még!!!) gyéri hajtókarok. Caprine cheerokkeból építettem. V fék elõl-hátul. monoblokk, simano silent hátsó agy+Cowa Z2-es felni fekete DT küllõk, 235-ös külsõ. Elsõ felni alap, de hát triálgép...az csak gurul...
Most akarok hátulra Magurát. Van valakinek eladó HS 11-22-33???
Meg hajókar is kéne...
Most akarok hátulra Magurát. Van valakinek eladó HS 11-22-33???
Meg hajókar is kéne...
Posted 2001. July 23. - 02:38

Posted 2001. July 20. - 21:02

Yoshi
A Mambára 34.9-es elsQváltó kell, és 30.2-es nyeregcsQ való bele. A hátsó 3szög nem négyszögszelvény.
A Mambára 34.9-es elsQváltó kell, és 30.2-es nyeregcsQ való bele. A hátsó 3szög nem négyszögszelvény.
Posted 2001. July 20. - 03:14

Helló Mindenki
Én Kranked 3-mat szeretném letölteni teljes verzióban és tippeket szeretnék kapni hogy hol lehet ezt megtenni, vagy olyan valakit keresek akinek megvan Cd valamilyen videó formátomban. Ha valaki érdemleges információt birtokol azt ossza meg velem írjon e-mail-t a danix@freemail.hu-ra
Kösz
Én Kranked 3-mat szeretném letölteni teljes verzióban és tippeket szeretnék kapni hogy hol lehet ezt megtenni, vagy olyan valakit keresek akinek megvan Cd valamilyen videó formátomban. Ha valaki érdemleges információt birtokol azt ossza meg velem írjon e-mail-t a danix@freemail.hu-ra
Kösz
Posted 2001. July 20. - 02:35

Posted 2001. July 18. - 02:34

Posted 2001. July 18. - 02:33

Hali, elsõsorban Rob-tól kérdeném (neki mambája van/volt), vagy aki tudja: Mekkora elsõ váltó, és nyeregcsõ kell a Mali Mambába (átmérõ)? És a vázméretét a nyeregcsõ tetejétõl mérik? És a hátsó háromszög négyszögletes?
Remélem nem túl off.
Remélem nem túl off.
Posted 2001. July 13. - 23:23

White_Rabbit
Ezzel sokmindenki így van. Én is így kezdtem. Anno egy full Alivio-s Boomer 281-es RST-vel volt a vágyálmaim netovábbja. Aztán egy kicsit túlszaladtam rajta, és most is azt mondom, soha nem lesz kész. Mindíg lesz mit lecserélni rajta, és ha véletlenül készen lenne (mindkettõ), elkezdenék egy harmadikat
Ezzel sokmindenki így van. Én is így kezdtem. Anno egy full Alivio-s Boomer 281-es RST-vel volt a vágyálmaim netovábbja. Aztán egy kicsit túlszaladtam rajta, és most is azt mondom, soha nem lesz kész. Mindíg lesz mit lecserélni rajta, és ha véletlenül készen lenne (mindkettõ), elkezdenék egy harmadikat

Posted 2001. July 12. - 19:43

:oSzjasztok!
Idén kezdtem el építeni egy 17.5-ös JD vázra a gépemet nem csúcs, de imádom mert a szemem láttára gyarapodik. Ritchey fékek LX hátsó, Alivio elsó váltó, és agyak, Suntour URL teló, de még nem hiszem, hogy megált a fejlõdésben a kicsike, minden hónapban valamit vennem kell rá, mert ha nem akkor kellemetlen érzések halmozódnak föl bennem. (bár szerintem nem vagyok egyedül evvel az érzéssel).
Na építsetek szorgosan! Hajrá(f) "bájkerek"!
Idén kezdtem el építeni egy 17.5-ös JD vázra a gépemet nem csúcs, de imádom mert a szemem láttára gyarapodik. Ritchey fékek LX hátsó, Alivio elsó váltó, és agyak, Suntour URL teló, de még nem hiszem, hogy megált a fejlõdésben a kicsike, minden hónapban valamit vennem kell rá, mert ha nem akkor kellemetlen érzések halmozódnak föl bennem. (bár szerintem nem vagyok egyedül evvel az érzéssel).
Na építsetek szorgosan! Hajrá(f) "bájkerek"!
Posted 2001. July 10. - 23:57

Posted 2001. June 29. - 23:40

Posted 2001. June 26. - 04:38

mali_csere: ja szerintem add el a deore fékeket és vegyél egy 19" mambát azt szereld azt a kormányra!
Posted 2001. June 25. - 03:49

Íme az én kicsikém!
GT 14"-os cro-moli váz, Sr-Suntour MG-ULR teló, LX hátsó, Alivio elsõ váltó, alivio hajtómû, avid fékrendszer, Sram 9.0 agyak, Lookin nyereg, mach-610 felnik, GT pedál.
Apropó: A kerekeket kompletten vettem, de a felnimrõl nem találok semmi infót. Neten van valahol a MACH felnikrõl valami érdemleges?
GT 14"-os cro-moli váz, Sr-Suntour MG-ULR teló, LX hátsó, Alivio elsõ váltó, alivio hajtómû, avid fékrendszer, Sram 9.0 agyak, Lookin nyereg, mach-610 felnik, GT pedál.
Apropó: A kerekeket kompletten vettem, de a felnimrõl nem találok semmi infót. Neten van valahol a MACH felnikrõl valami érdemleges?
Posted 2001. June 24. - 20:12

na helósztok!
Én egy Ht (gyengébbek kedvéért Heavy tools) monky-val nyomulok már 4 napja full acera hátsó váltó alivio hátsó váltóval kegyetlen zoom stuncnival rst gamma el telóval schwable gumikkal. Szerintetek jó ez a gép deore fékekkel vagy vegyek egy 19" mali mamba vázat???
Én egy Ht (gyengébbek kedvéért Heavy tools) monky-val nyomulok már 4 napja full acera hátsó váltó alivio hátsó váltóval kegyetlen zoom stuncnival rst gamma el telóval schwable gumikkal. Szerintetek jó ez a gép deore fékekkel vagy vegyek egy 19" mali mamba vázat???
Posted 2001. June 21. - 18:52

Mondtam már, hogy építek az öcsémmel egy túra biciklit? Ezeréves Giant Sierra váz (4130 cromo) merev villa, de rugós stucni (ez se piskóta
), full STX, általában '94-'98 közöttiek, de a fék kanti, a fékkar meg DiaCompe, mert az STX-nek nem találtam csak fékváltókart, de a váltókar már megvan, és az STX fékkar, ami magában van, az V-hez való. Ha valaki tud STX kanti fékkart 2.5 ujjasat (létezett ilyen?), akkor szóljon. A felnik Alesa duplán szegecselt, de szinén ezer éves darabok, Kalloy, Ritchey, Wellgo platform, stb. Ahhoz képest, hogy milyen régi cucc némelyike, nagyon precízen müködnek, fõleg a fogaskeréksor. Az egész nincs összesen 30-ban, és szvsz sokkal jobb lesz, mint egy corabike ugyanennyiért....

Posted 2001. June 21. - 16:11

A gépem: Schwinn Adrenalin Master Cr-mo váz, Cr-mo villa, Alivio, STX-RC, GT platform pedál, Bike+ kormányszár, Ritchey Rizer kormány+Under Construction: teló (ajánljatok valamit), SPD.
Posted 2001. June 20. - 19:42

b
Tegnap belinkeltem, és akkor látszott, de tényleg a Freeweb szeerével van a hiba, mert ma már nem látom.
Ez a mostani se kutya...
Tegnap belinkeltem, és akkor látszott, de tényleg a Freeweb szeerével van a hiba, mert ma már nem látom.
Ez a mostani se kutya...