Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:20
Írta 2001. október 16. - 16:52

Sziasztok! :
Betérõ vendégként csak annyit, hogy van köztetek aki fekvõ géppel nyomul? Az enyém a kep.tar.hu/tom2 oldalon a Dragonfly albumban látható. Saját készítésû trike.

Írta 2001. október 14. - 23:55

építés alatt a kiciske:
Reflex EastonE9 ragasztott alu váz
stx-rc kormánycsapágy
kona elsõvilla
stx '95 váltókarok
stx-rc eváltó
suntour giga hátsóváltó
kúpraköszörült középcsapágy + trinity hajtókar
idei DX fékkarok
stx-rc V-fékek
DX elsõagy + alesa Xplorer + Pana Smoke Dirt
stx-rc hagy + mavic d521 + pana smoke
merida bõrnyereg
késõbb még egy olaj-levegõs teló és kész is leszünk ;D
Reflex EastonE9 ragasztott alu váz
stx-rc kormánycsapágy
kona elsõvilla
stx '95 váltókarok
stx-rc eváltó
suntour giga hátsóváltó
kúpraköszörült középcsapágy + trinity hajtókar
idei DX fékkarok
stx-rc V-fékek
DX elsõagy + alesa Xplorer + Pana Smoke Dirt
stx-rc hagy + mavic d521 + pana smoke
merida bõrnyereg
késõbb még egy olaj-levegõs teló és kész is leszünk ;D
Írta 2001. október 12. - 18:11

vendég__*
Írta 2001. október 12. - 17:39

Írta 2001. október 11. - 14:28

Hi all!
Nekem egy Kona CinderCone-om van, aranysárga színben. Elõl egy Manitou SX, + FSA Orbit XLII, + Zoom stucni, + Kona DB kormány, + Magura HS33, + LX váltókar, + LX elsõagy, + Mavic X221, + Contineltal Vertical Pro, + Ritchey küllõk.
F.U.N.N. Big Grab nyereg, Truvativ Hussefelt DH hajtókar, LX hátsó váltó, LX Silent Clutch hátsóagy, DT küllõk, Rigida DH30(az isten!!!) hátsó felni. Hát ennyi. Kösz, hogy végigolvastad.
Nekem egy Kona CinderCone-om van, aranysárga színben. Elõl egy Manitou SX, + FSA Orbit XLII, + Zoom stucni, + Kona DB kormány, + Magura HS33, + LX váltókar, + LX elsõagy, + Mavic X221, + Contineltal Vertical Pro, + Ritchey küllõk.
F.U.N.N. Big Grab nyereg, Truvativ Hussefelt DH hajtókar, LX hátsó váltó, LX Silent Clutch hátsóagy, DT küllõk, Rigida DH30(az isten!!!) hátsó felni. Hát ennyi. Kösz, hogy végigolvastad.
Írta 2001. október 10. - 19:00

Írta 2001. október 09. - 17:33

Írta 2001. október 09. - 16:44

Írta 2001. október 09. - 16:36

Greets to all!!
Itt lehet elregélni+dicsekedni a gépsárkányokkal?
EZT nem hagyhatom ki!
- Merida MATTS Speed 18" '00 váz.
- összes cucc Deore,kivéve a fogaskoszorút, mert az SRAM 9.0 (Jobban mûkszik vele a deore h.váltó, mint az eredeti símánjó deore fogaskoszorúval, na+ 4 ropival olcsóbb is a SRAM ;D ;D ;D)
- ja a lánc is SRAM PC59
- a kieg. (kormány, stucni, nyeregcsû, kormányvég, nyereg) Ricsi bácsi mûhelyébõl való darabok.
- a pedál is szintén Ricsi bácsi féle patentpedál...
-meg egy rokkshoxx juditka teló,
-meg Mavic X221-es felni + most Ricsi bácsi féle szpídmax külsõk.
- ja igen +1 nyeregtéska (szerszámokkal+ragasztóval+fótokkal+tartalékbelsõvel
)
- meg a legkirályabb a nyeregcsõ gyorszár, mert integrálták 5-ös, 6-os imbuszkulcsot na+ SÖRNYITÓt benne! Igazoltan mind mûködik, bár tesztelve fõleg az utóbbi volt belõle ;D)
Éto maja masina.
Jó tekerést a vénasszonyok nyarában!û
Laci
Itt lehet elregélni+dicsekedni a gépsárkányokkal?
EZT nem hagyhatom ki!
- Merida MATTS Speed 18" '00 váz.
- összes cucc Deore,kivéve a fogaskoszorút, mert az SRAM 9.0 (Jobban mûkszik vele a deore h.váltó, mint az eredeti símánjó deore fogaskoszorúval, na+ 4 ropival olcsóbb is a SRAM ;D ;D ;D)
- ja a lánc is SRAM PC59
- a kieg. (kormány, stucni, nyeregcsû, kormányvég, nyereg) Ricsi bácsi mûhelyébõl való darabok.
- a pedál is szintén Ricsi bácsi féle patentpedál...
-meg egy rokkshoxx juditka teló,
-meg Mavic X221-es felni + most Ricsi bácsi féle szpídmax külsõk.
- ja igen +1 nyeregtéska (szerszámokkal+ragasztóval+fótokkal+tartalékbelsõvel

- meg a legkirályabb a nyeregcsõ gyorszár, mert integrálták 5-ös, 6-os imbuszkulcsot na+ SÖRNYITÓt benne! Igazoltan mind mûködik, bár tesztelve fõleg az utóbbi volt belõle ;D)
Éto maja masina.
Jó tekerést a vénasszonyok nyarában!û
Laci
Írta 2001. október 09. - 15:40

Szeasztok!
Kinehagyjammárénse! ;D
Nekem egy Jamis Durangom van, 98-as, gyönyörû sötétzöld. RST Delta TL, RC elsõ váltó, váltókarok, XT h.v., 98-as lx fékek(rulez) RC fékkarok, Alesa Columbia felnik. Sugino hmû, deore kcs. Deazért király!
Kinehagyjammárénse! ;D
Nekem egy Jamis Durangom van, 98-as, gyönyörû sötétzöld. RST Delta TL, RC elsõ váltó, váltókarok, XT h.v., 98-as lx fékek(rulez) RC fékkarok, Alesa Columbia felnik. Sugino hmû, deore kcs. Deazért király!
Írta 2001. október 09. - 00:46

Nekem egy hónapja van meg a következõ bringám ami az én szintemhez bõven elég, alattam nem szoktak eltörni a dolgok, nem szoktam nagyon durván triálozni.
Mali Mamba 15"-os váz, Trinity kormány, Zoom stucni, Ritchey Logic Pro kormánycsapágy, fekete elsõ villa(ilyet raknak az összes bolti Mali Viperbe), Alesa Columbia felnik,Deore agyak, DT küllõk, Irc V-Claw 2.35-ös gumik, Deore LX fékek, LX monoblock, Sugino hajtómû, Acor fékkar, Suntour hátsó váltó, elsõ váltó nincs, sima pedál stb...
Mali Mamba 15"-os váz, Trinity kormány, Zoom stucni, Ritchey Logic Pro kormánycsapágy, fekete elsõ villa(ilyet raknak az összes bolti Mali Viperbe), Alesa Columbia felnik,Deore agyak, DT küllõk, Irc V-Claw 2.35-ös gumik, Deore LX fékek, LX monoblock, Sugino hajtómû, Acor fékkar, Suntour hátsó váltó, elsõ váltó nincs, sima pedál stb...
Írta 2001. október 08. - 18:29

Caprine Boomer (õ a leggyengébb lánccem) 19'-es (mondjuk nekem kicsi), de már gyûlik az utódja; Vuelta Airline 1-es felnik, 1.95-ös vajszínû Michelin Wildgripper gumók, Alivio váltószett, Deore V-fékek, Hungary:A Center X teló, Kalloy és Bike + csövek. Ja, és van egy csomó Isostaros kulacsom, de ezeket cserélgetem. ;D ;D ;D
Byez!
Byez!
Írta 2001. október 07. - 21:05

Én rendelkezem egy Merida MATTS Comp '00-val, hozzá egy Manitou SX LT /100mm,TPC Spot/ teló, házilag feketére festett koronával, Alivio V-fékek, ezer éves Altus váltókarok
;D

Írta 2001. október 05. - 02:20

Én mostanában egy Magellan Serpens vázra építgetek Deore, meg Sram 9.0 cuccokat. De ezeknél jobbak nekem nem is kellenek, mert úgyse tudnám kihasználni a mittudoménhányszázmilliós xtr-t meg társait.
Írta 2001. október 04. - 23:23

Hát mostanában (mivel jobbra nem telik... ;D) egy Tomac 204 Magnummal nyomulok. Elöl Manitou Dorado Dh, Mavic felnik, GustavM fékek, és valami Shimano Airlines hátsó váltó ;D.
Csak reagálnom kellett prodh-nak
. Szóval sajnos még csak egy Merida Speed, Deore, JudyC-m van. Majd azért lefényképezem, valami jó környezetben (digitális fényképezõ rulez 8) .
Csak reagálnom kellett prodh-nak

Írta 2001. október 04. - 23:03

Én egy TREK Pro Issue DH- val nyomulok éppen.
Race Factory Dragster elsõ, Fox Vanilla hátsó teló
Asszongya van még Race face tányér Roox hajtókarral,Mavic Disc 321 felni,xt váltó, Elöl-hátul Gustav M fék, magura agyakkal,Tioga Dh fotel, a többi kütyü Roox.
Egyébként megbízható társat keres, aki többször vinné a hegyekbe, mint én.
Race Factory Dragster elsõ, Fox Vanilla hátsó teló
Asszongya van még Race face tányér Roox hajtókarral,Mavic Disc 321 felni,xt váltó, Elöl-hátul Gustav M fék, magura agyakkal,Tioga Dh fotel, a többi kütyü Roox.
Egyébként megbízható társat keres, aki többször vinné a hegyekbe, mint én.
Írta 2001. október 04. - 19:55

no csak irok ide is .....
egy sajat epitesu bicaj ami pro tudas ellenere tenyleg osszejott..
egy jamis dakar 97 vaz ami cane creek ad- 8 al van meg ..
xt xtr kissebb bonyolult alkatreszekkel
raceface next lp hajtokar / aki venni akar jot ajanlom /elony jol muzsikal
hatrany XXszott draga 
marzocchi z2 x fly telocska ami ? sokak szerint nem rugozza ki a 80 MM tapasztalat megtesz ha nem tul kemenyre van allitva /KB 26psi kornyeke /
valami kulso epp ami olcso , de elol nekem a panaracer xc pro 2.1 bevalt amig nem talalok jobbat marad is AKINEK VALAMI TUTI TIPP KERETEBEN JOBBAT TUDNA SZOLJON LEGYSZI ..koszonom elore is
mi is van meg ..??...ehh es van ket niterider pilacsom estere hogy azok a szemet QU$#&%*$ autosok ha esetleg jonnek szembe velem vegre tudjak milyen is az ha valakit szembe vilagitanak ez 1x1x15Wegyik a sisakra telepitve a masik a kormanyon figyel.............. szal ebbol all az en istennom
egy sajat epitesu bicaj ami pro tudas ellenere tenyleg osszejott..
egy jamis dakar 97 vaz ami cane creek ad- 8 al van meg ..
xt xtr kissebb bonyolult alkatreszekkel
raceface next lp hajtokar / aki venni akar jot ajanlom /elony jol muzsikal

marzocchi z2 x fly telocska ami ? sokak szerint nem rugozza ki a 80 MM tapasztalat megtesz ha nem tul kemenyre van allitva /KB 26psi kornyeke /
valami kulso epp ami olcso , de elol nekem a panaracer xc pro 2.1 bevalt amig nem talalok jobbat marad is AKINEK VALAMI TUTI TIPP KERETEBEN JOBBAT TUDNA SZOLJON LEGYSZI ..koszonom elore is
mi is van meg ..??...ehh es van ket niterider pilacsom estere hogy azok a szemet QU$#&%*$ autosok ha esetleg jonnek szembe velem vegre tudjak milyen is az ha valakit szembe vilagitanak ez 1x1x15Wegyik a sisakra telepitve a masik a kormanyon figyel.............. szal ebbol all az en istennom
Írta 2001. október 04. - 01:24

Huh sracok.
Szivesen leirnam, de nekem allandoan valtoznak a cucok, igy csak azt mondom, hogy egy eleg egyedi DH gep, a vazbol 5 db van, es nagyon cool. Mindig valami duplavallas telo van benne, XT -vagy hasonlo tarcsafekek, XT -hajtokar, hatso valto, Roox kormany, Space gumik,stb..
Szoval valami ilyesmi altalaban.
Szivesen leirnam, de nekem allandoan valtoznak a cucok, igy csak azt mondom, hogy egy eleg egyedi DH gep, a vazbol 5 db van, es nagyon cool. Mindig valami duplavallas telo van benne, XT -vagy hasonlo tarcsafekek, XT -hajtokar, hatso valto, Roox kormany, Space gumik,stb..
Szoval valami ilyesmi altalaban.
Írta 2001. október 04. - 00:54

Írta 2001. október 04. - 00:51

Nos ez az eném!: ;D

Még hiányzik róla a [ROOX] DHS hajtómû FSA tányérokkal, megtácsafék meg ilyenek, szért pofás db! ;D
14,5 KG
Még hiányzik róla a [ROOX] DHS hajtómû FSA tányérokkal, megtácsafék meg ilyenek, szért pofás db! ;D
14,5 KG