Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Van 1 oval M-400-as nyeregcsövem és úgy néz ki mintha fakulna néhol a fekete színe, pedig alig fél éves .
Valaki tapasztalt már ilyet?

a rossz minõségû aluminium alapanyag eloxálása fakul.
ez van sajnos. (sok bike+ és hasonló olcsó cuccot láttam már fakulva)

Én is pont ilyet kerestem, és ezt rendeltem meg. Igaz ez 400 as, de elvágni könyebb, mint hozzárakni. Súlyba 248g a gyári adat 31,8-ra, a 27,2 gondolom könyebb. Viszonyításképp: Ritchey WCS 27,2/350 =235g, szerintem nem olyan rossz! :)

a karbon wcs-em 168 gramm ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Van 1 oval M-400-as nyeregcsövem és úgy néz ki mintha fakulna néhol a fekete színe, pedig alig fél éves .
Valaki tapasztalt már ilyet?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha valakit érdekel, azt írta a Butik, hogy holnapra lesz BSP-21...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én is pont ilyet kerestem, és ezt rendeltem meg. Igaz ez 400 as, de elvágni könyebb, mint hozzárakni. Súlyba 248g a gyári adat 31,8-ra, a 27,2 gondolom könyebb. Viszonyításképp: Ritchey WCS 27,2/350 =235g, szerintem nem olyan rossz! :)

Köszkösz :) hétvégén lehet megjátszom én is :)

Kela,jó volt :) Mindig volt BBB nyeregcsövem :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
1-2 hete, egy elsõ váltóval egyetemben. A váltót elhoztam, kérdeztem mi lesz a csõvel, hogy élõ marad-e a rendelés. Azt monták akkor, hogy nem valószínû hogy kapni fognak :( Pedig nem nehéz csõ, és így olcsó is lenne. A Pazzaz 1 cm-re rövidebb kb...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

TripleB (BBB) tette fel a kérdést. :)

Én is rendeltem ilyet. De nem volt, állítólag nincs a nagykerben. :(

:mybad: oké, Mikor rendeltél, én ma adtam le. Azt írta vissza, hogy hét közepe felé lesz meg, persze ez nem jelenti azt, hogy van is a nagykerben...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
TripleB (BBB) tette fel a kérdést. :)

Én is rendeltem ilyet. De nem volt, állítólag nincs a nagykerben. :(

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

és névreszóló nyeregcsövet kapsz..:)

Ezt most nem teljesen értem...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
és névreszóló nyeregcsövet kapsz..:)

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

27,2 mm-es,300 mm hosszú ,nem hátranyuló nyeregcsövet keresek a fitnessz meridába.Melyiket ajánlanátok?Ár/érték/súly szerint ha lehet :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
27,2 mm-es,300 mm hosszú ,nem hátranyuló nyeregcsövet keresek a fitnessz meridába.Melyiket ajánlanátok?Ár/érték/súly szerint ha lehet :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
kéne info, hogy hol vállalnak dörzsáraztatást, nyeregcsõ bilincs belsõ átmérõjén kellene növelni 1,4 mm-t (google nem segített ki igazán)

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

Köszi, de mégis mi ennek a hivatalos neve, hogy kérjem a kereskedõtõl?

KNÓBLI a becsületes neve....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
A B+ on olyan a rögzítés, hogy a két csavar nem elöl és hátul van, hanem hátul egymás mellett. Így ha megtéptem is elmozdult mondjuk egy lefelén ha ráestem a nyeregre. :(

Lacika: privi ment. ;)

X

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Köszi....de picit olcsóbbra gondoltam. :) Másrészt meg van egy B+ csövem ilyen fej-kialakítással (gratula a mérnököknek az egymás mellett elhelyezett rögzítõcsavarokhoz), de az folyton elmászott a helyérõl. Te nem tapasztaltál ilyet?

sztem sem lesz ennel olcsobb. nem egyszeru beallitani az teny (bar lehet en vagyok bena hozza), de maszni nem maszik.

azt az egymas mellett dolgot nem ertem, a cso ket oldalan van a ket csavar, a ket palcahoz kulon.
mod:
http://www.ovalconce...o.php?idProd=55
(az enyemen nem szines a logo :()

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Roox nyeregcsõ ügyben keress meg, ha gondolod...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Igen, rosszat, sorry. :)

Egyébként most is Pazzaz van (243g)...csak 1 cm-rel kellene hosszabbnak lennie. :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Szerintem rosszat idéztél be... :)
Egyébként nem hinném, hogy a 27,2/400/250g paramétereket 9E Ft alatt megúsznád...
pl roox belefér a paraméterekbe, de az is 12E körül mozog...
talán a pazzaz a legolcsóbb ilyesmi kategóriában, de az meg több mint 250g szerintem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás

Van értelme Mtb vagy országuti aluvázba karbon nyeregcsövet tenni?/olyan célból hogy kényelmesebb legyen a bringázás/.Vagy nincs értelme súlyos ezreket kiadni érte, inkább maradjon meg az alu, pl 27.2 , illetve 31.6 os nál érdekelne fõleg.
Irjon már olyan, akinek van/volt viszonyítási alapja, thx.

Köszi....de picit olcsóbbra gondoltam. :) Másrészt meg van egy B+ csövem ilyen fej-kialakítással (gratula a mérnököknek az egymás mellett elhelyezett rögzítõcsavarokhoz), de az folyton elmászott a helyérõl. Te nem tapasztaltál ilyet?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Van értelme Mtb vagy országuti aluvázba karbon nyeregcsövet tenni?/olyan célból hogy kényelmesebb legyen a bringázás/.Vagy nincs értelme súlyos ezreket kiadni érte, inkább maradjon meg az alu, pl 27.2 , illetve 31.6 os nál érdekelne fõleg.
Irjon már olyan, akinek van/volt viszonyítási alapja, thx.