Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyeregcsövek

- - - - -

• Please log in to reply
3018 replies to this topic

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Köszi!

Amúgy vettem egy BBB BSP-20-at... 400-as, 27.2-es, és 283g!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

ha hazaérek lemérem mégegyszer.

tévedtem. vágtam le belõle :o

szóval most 350mm és 300g
a 335g-ot még valószínû a vágatlan 400mm-re mértem anno.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha hazaérek lemérem mégegyszer.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

335g a 350mm-es

:wtf: Mennyi??? Hát azért ennyire nem mondtam le a grammokról... Merthogy a katalógus 275g-ot ír a 400mm-esre. Hát a katalógusban csak a 400mm-es verziót írják... biztos, hogy Neked a Direct típus van? Mert ha igen, akkor nagyot csalódtam a B+-ban!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

meg nem beszélve arról hogy az extralite az k*rva élet h nem jön ki 15 bõl....

egyébként áruld már el Dante h a ritchey pro-ból hogy tudtál 2õt is elhajlítani? esésre tudok csak gondolni :chin:

Nem esés, mindkettõ hátracsoffadt. Az elsõnél garanciális igénnyel éltem, mivel túl nehéz sem vagyok, s nem is zúztam vele "annyira". Aztán a másik a Gödöllõi-dombságban 2 hét után elkezdett hátracsoffadni. Minimálisan, de kezdett, kivéve, üveglapon billegett (a nyeregbilincs felett lett egy töréspont). Azzal már nem próbálkoztam sokat. A forgalmazó a WCS-re próbált rábeszélni, de addigra nem bíztam már a márkában annyira, pedig, pl. gumiban nagyon is beváltak. Utána jött Pazzaz, majd IRD, ezek már beváltak.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
335g a 350mm-es
nincs vele semmi problémám.

van belõle egyébként 400as? én évekig abban a hitben voltam hogy 400ast vettem aztán minap méregettem és rájöttem hogy 350es .)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Sajna ezt félrenéztem... nincs BBB a BB-nek... de találtam ezt a B+ Direct nyeregcsövet! Valakinek véleménye? Tapasztalata? Ez ugye ragasztott fejû?! Egyébként a ragasztott fej elválik, a nem ragasztott meg eltörhet... nem?:D Mért tömeg is jöhet(27,2mm; 400mm)! Mondjuk 3890,-Ft-ért-nekem legalábbis- simán megéri...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

6 éve járok Syncros-al (én már használtan vettem) és anno nekem is egy 90 kilós srác ajánlotta, hogy õ már évek óta használt ilyet és no problemo vele. Haver Roox ny.csövének feje 1 hónap után eltört, WCS is tört már le az orrom elött. Kis szerencse is kell az élethez. Hibátlan dolog nem létezik, mindennel volt már gond, probléma.

csak aköztt a syncros meg a mostani syncros matrica között kb egy fényév a különbség
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
6 éve járok Syncros-al (én már használtan vettem) és anno nekem is egy 90 kilós srác ajánlotta, hogy õ már évek óta használt ilyet és no problemo vele. Haver Roox ny.csövének feje 1 hónap után eltört, WCS is tört már le az orrom elött. Kis szerencse is kell az élethez. Hibátlan dolog nem létezik, mindennel volt már gond, probléma.
Marci

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

nem minden kulfoldi rendeleshez kell dombornyomott cucc....

sokszor egyszeru utanvet....

azt hogy?itthon euróban fizetsz a csomagosnak?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ha jól látom, most is van a Bringa Butikban, de azért a biztonság kedvéért írtam Nekik egy mailt, hogy van-e... nehogy 3hetet várjak:D...

Nekem most egy Bike Positive 27.2mm, 350mm hosszú karbon nyeregcsövem van... már van vagy 4 éves. Jól bírja, de szerintem már amúgy is ideje lecserélni. Ha jól látom ez is ragasztott... eddig semmi baja.

Most néztem, milyen szép ennek a BBB-nek a feje! Meg ha 246g a 27.2-es, 400mm-es!!! akkor súlyban ugyanott vagyok, mint a 350mm-essel! Mostanában már amúgy sem vagyok valami nagy grammos:D, de azért ez megnyugtatott!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
meg nem beszélve arról hogy az extralite az k*rva élet h nem jön ki 15 bõl....

egyébként áruld már el Dante h a ritchey pro-ból hogy tudtál 2õt is elhajlítani? esésre tudok csak gondolni :chin:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
letezik ilyen?:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Extralite?

Ne viccelj! Danténak olyan cucc kell, ami az atomtámadást is túléli, egyébként lecsoffasztja.:D Ja, és ráadásul még azt akarja, hogy könnyû is legyen.:hahaha:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Extralite?

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

A 31.6-os ~300 gramm a mért értékek szerint. (weightweenies) BBB sajnos kifejezetten szeret "csalni". Ettõl függetlenül lehet, hogy a 27.2-es jó súlyban van.

A BBB BSP-21 27,2/400-as nyeregcsöve saját mérés szerint 246g. Kb. 1000km-t kapott már terepen, nincs baja. A bringabutikban volt pár hete.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Így valahogy!

ps.: de szerintem engem is :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Alattad mi nem esik szét? :D

Csodálatosképpen a váz. Ez persze nem Dantét dicséri, hanem a gyártóját.
Szerintem nyugodtan válthatna foglalkozást. Bármely kerékpár- vagy alkatrész gyártó alkalmazná tesztmérnökként.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Pl, hogy eddig mindegyik, ami ragasztva volt, elvált? :D És kicsit utánaolvastama Syncros-nak, csak hogy példánál maradjunk, s igen sok a panasz rá ezen a téren.

Alattad mi nem esik szét? :D Nekem eddig csak ragasztott nyeregcsövem volt és egyikkel sem volt probléma. Pont decemberben vettem egy Syncros-t, remélem ezzel sem lesz gond.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A 31.6-os ~300 gramm a mért értékek szerint. (weightweenies) BBB sajnos kifejezetten szeret "csalni". Ettõl függetlenül lehet, hogy a 27.2-es jó súlyban van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)