Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Nyeregcsövek

- - - - -

• Please log in to reply
3018 replies to this topic

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
én láttam, sõt megmernék esküdni hogy nem rosszul láttam

ha nem zsír akkor mi van ott?

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Még senkit sem hallottam, hogy zsírral kenné a nyeregcsövet o.o

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Hali!

Bármilyen zsírt használhatok a nyeregcsõ vázban lévõ részének kenéséhez?
(valahol recsegõ hangok jönnek elõ, s szeretném ezt a lehetõséget kizárni)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Karbon vázba, alu szûkítõt, karbon nyeregcsõvel használhatok?

Schnitt

Schnitt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

A kerékpárbolt Bp XIII gömb u 44 (gyakorlatban gömb u csata u sarok ) kanapé kávézóval szemben a pincében

Köszönöm az infót, megnézem.
+ + +

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A kerékpárbolt Bp XIII gömb u 44 (gyakorlatban gömb u csata u sarok ) kanapé kávézóval szemben a pincében
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Schnitt

Schnitt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Szinte bármelyikben sajnos nem kaptam, de tovább keresem.
Azért ha valaki tud konkrét boltot Budapesten, ahol árulnak, vagy esetleg mostanában megy venni valamit, és rákérdezne erre, azt megköszönném.
Jöhet privátban, hogy ne legyen reklámszaga a dolognak.
+ + +

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A melóbajárós bicajomon szeretnék nyerget cserélni. A gond csak az, hogy a régi nyereg bilincssel ment rá a csõre (a felsõ 4 centi kisebb átmérõjû a nyeregcsõnél, mint a régi bicajokon) az új nyereg meg pálcás. Namost, nyeregcsõ csere nélkül meg lehet oldani a problémát?
A régi nyereg bilincsét nem tudom az újra átrakni, mert teljesen más felfogatású, így tulajdonképpen egy adatpter kellene, ami rámegy a mostani nyeregcsõre, és pálcás nyerget tud fogadni.
Bringaboltokban nagyon gyanakvóan néznek rám, mikor elmondom mi kell.
Hol lehet ilyet beszerezni?

Szinte bármelyik boltban, ahol nemcsak drága bringákkal foglalkoznak. Ilyen bilincs van a legtöbb alsó vagy az alatti kategóriás bringán, ami neked kell. Pár száz forintos alkatrész.

A sebesség mindent megold.

Schnitt

Schnitt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
A melóbajárós bicajomon szeretnék nyerget cserélni. A gond csak az, hogy a régi nyereg bilincssel ment rá a csõre (a felsõ 4 centi kisebb átmérõjû a nyeregcsõnél, mint a régi bicajokon) az új nyereg meg pálcás. Namost, nyeregcsõ csere nélkül meg lehet oldani a problémát?
A régi nyereg bilincsét nem tudom az újra átrakni, mert teljesen más felfogatású, így tulajdonképpen egy adatpter kellene, ami rámegy a mostani nyeregcsõre, és pálcás nyerget tud fogadni.
Bringaboltokban nagyon gyanakvóan néznek rám, mikor elmondom mi kell.
Hol lehet ilyet beszerezni?
+ + +

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy probat meger vegulis, lehet hogy mukodni fog. garancia nincs ra. helyi bringaboltban kellene talalni egyet, ha ossze vagy haverkodva az eladokkal, akkor lehet hogy megengedik hogy beleprobalj egy 30.9-est.

elsore nem fogtam fel hogy mire vonatkozik a kerdes, azt hittem valahogy az atmerovel akarod osszefuggesbe hozni a hosszt. bocsi :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
jól van csak abból elég keveset láttam, gondoltam a 30,9 is belemegy még mert abból több van.
MKSE
:kissmyass

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha a vazadba 30.8as nyeregcso kell, akkor akkorat vegyel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Jelenleg egy 30,8mm 35cm nyeregcsövem van amit 40cm hátranyúlósra szeretnék cserélni. Mekkora átmérõjût nézzek bele ami még belemehet?
MKSE
:kissmyass

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts

ezt használom 3-4 hete
Fun Works N-Light Sattelst
eddig hibátlan :)

köszi! közben - minden elõzetes elképzelésem ellenére - vettem egy thomson elite csövet az apróból. nem igazán könnyû, de a 27x gr még éppen belefért. :) meg ugye a sznobi szörp. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
köszi a tippeket...

a méret tuti jó.
egy jó nyeregcsõbilincs nem árt :)
a ragasztást még meggondolom -ha minden kötél(csavar) szakad- :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Értekezz Dantéval, akinek hasonló nyûgje volt még anno az NRS-el!

Egyébként meg az én Konám nem szereti a Thomson nyeregcsövet, és valószínûleg alappal feltételezem, hogy ez a felületi kialakítás miatt van, így más márkájú, és hasonló felülettel rendelkezõ nyeregcsövekkel is hasonlóan járnék.

Én azóta minden vázba beleragasztom. 3M kék fújós spray - az kis erõre oldható, ideiglenes ragsztás, s nem kell izomból megtépni, mászás kizárva.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

én viszont 400*27,2-es, fekete, hátranyúlás néllküli csövet keresek. legyen könnyû és max 15(-20)eFt
sajnos a kinézett syncross a méretemben a forgalmazó szerint nem jön most. :(

ezt használom 3-4 hete
Fun Works N-Light Sattelst
eddig hibátlan :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Próbáld meg, hogy 2 tizeddel nagyobb nyeregcsõ belemegy-e. Lehet, hogy nem jó a méret.
Marci

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Értekezz Dantéval, akinek hasonló nyûgje volt még anno az NRS-el!

Egyébként meg az én Konám nem szereti a Thomson nyeregcsövet, és valószínûleg alappal feltételezem, hogy ez a felületi kialakítás miatt van, így más márkájú, és hasonló felülettel rendelkezõ nyeregcsövekkel is hasonlóan járnék.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hello!

van egy problémám...

adott egy váz(trek8000) amihez van egy gyári nyeregcsõbilincs.van egy jófajta syncros microadjust nyeregcsövem. sehogy sem tudom úgy meghúzni a bilincset( már attól félek, hogy elpattan a csavar), hogy a nyeregcsõ ne csússzon beljebb.
mit lehet tenni szerintetek?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"