Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyeregcsövek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3018 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
5centis szûkítõ az nagyon rövid. Inkább csináltass eszergályossal hosszabbat. Talán itt a fórumon is találsz segítséget.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Sziasztok. Régi gondom tört elõ bennem megint. Kis kedvencemtõl nem akarok megválni, viszont szegény ruckus csak 16 col, én meg 177 cm vagyok, így nem marad más mint a truvativ XR-nél hosszabb 31,8as csõ beszerzése. Csakhogy nincsen. Csekénél találtam 31,8-ról 28.6-ra szûkítõt, de csak 5cm hosszú az egész? Vajon elég annyi neki? Eddig az "eddug húzd jelzés" mindig a váz tetejétõl beljebb volt kb 2 centivel, így használtam. Viszont ezt se érzem életbiztosításnak.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Nekem a carbon nyeregcsövön a lakk alatt van a felirat,legalábbis úgy nézem.Nálad nem így van?

Marmint a clearcoat-ra gondolsz? Jon le az is szerintem :D Matt UD carbon vazam van, szoval meg jo is lenne

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Nekem a carbon nyeregcsövön a lakk alatt van a felirat,legalábbis úgy nézem.Nálad nem így van?
KROSS Level A2

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Én sajnálnám csiszolgatni. Nem félsz, hogy megsérül rajta a lakk?

Hat, vannak akik millio folotti vazakat csiszolgatnak tokeletes eredmennyel, nem hiszem, hogy egy nyeregcso miatt annyit kene aggodnom :D
Annyival jobban nezne ki a bringa ha nem lenne felirat a nyeregcsovon, hogy muszaj meglepnem :)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Van nekem egy Ritchey WCS Carbon nyeregcsovem 27.2 mm atmeroben, UD carbonbol van es el akarom tuntetni rola a feliratokat, azt mar tudom, hogy 800as majd 1500as vizes csiszoloval kell ramenni, utana meg mondjuk egy kis Farecla G10el, meg autohoz is hasznalt pasztaval ramenni..eddig oke, viszont ezekkel nem rendelkezem, szerintetek, ha egy auto szervizbe bemegyek, tudnak rajtam segiteni, vagy hova kene vinni, ahol ezekkel dolgoznak?

Én sajnálnám csiszolgatni. Nem félsz, hogy megsérül rajta a lakk?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Van nekem egy Ritchey WCS Carbon nyeregcsovem 27.2 mm atmeroben, UD carbonbol van es el akarom tuntetni rola a feliratokat, azt mar tudom, hogy 800as majd 1500as vizes csiszoloval kell ramenni, utana meg mondjuk egy kis Farecla G10el, meg autohoz is hasznalt pasztaval ramenni..eddig oke, viszont ezekkel nem rendelkezem, szerintetek, ha egy auto szervizbe bemegyek, tudnak rajtam segiteni, vagy hova kene vinni, ahol ezekkel dolgoznak?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

sziasztok,
BP-en hol vállalnak dörzsárazást?
27,00 > 27,20 kellene bõvíteni a nyeregvázcsövet, rémlett, mintha bringavilágban csináltak volna ilyet régebben, de telóban most tagadták keményen.
kösz, tg

csak a probike-ig néztem, ott egybõl van.
1200ft-tól megcsinálják.

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
sziasztok,
BP-en hol vállalnak dörzsárazást?
27,00 > 27,20 kellene bõvíteni a nyeregvázcsövet, rémlett, mintha bringavilágban csináltak volna ilyet régebben, de telóban most tagadták keményen.
kösz, tg

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Szétnéztem minõségi telós nyeregcsõ ügyben.A választásom a Cane Creek Thudbuster-re esett.Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Use-t keress!
http://www.chainreac...aspx?ModelID=77
Ilyenem volt.Sokat kibírt.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Szétnéztem minõségi telós nyeregcsõ ügyben.A választásom a Cane Creek Thudbuster-re esett.Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Szvsz ez rugós és nem teleszkópos mert ennek fix a magassága és nem állítható. mint pl: ennek Crank Brothers Joplin 3 Remote Seatpost | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
köszönöm.
megyek is tágítani... :D :D :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, s határozottan nem.

Tágítani mást lehet, de ha beírom, hamar kimoderálják. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Sziasztok!

Ha a régi 27,2-es nyeregcsövem helyett egy 30,9-est próbálnék venni belemenne a 2008-as Magellan Polaris vázamba szerintetek?
Lehet annyit "tágítani a vázon hogy belemennyen?

Köszi elõre is!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Specialized Command Post Review

poison

poison

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Olvass vissza és rájössz a válaszra! Legalábbis bízom benne... Ha valaki kritizál, elõtte legalább olvasson figyelmesen. SZÁNALOM.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de azert nezelodsz magadtol is?

google? ebike? bringabutik? xfaktornet? stb

legyen mar valami elkepzelesed, nem igaz hogy 3 het alatt SEMMIT nem sikerult egymagadtol talalni. szanalom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
26.4-es, könnyû, 400mm-es, hátrahajló nyeregcsövet tudtok mondani? Lehetõleg olyat, ami beszerezhetõ itthon...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

neked elképzelésed sincs dolgokról.
olvasgass itt kicsit a fórumon. (akár a bezárt "nagykerek árképzés" topic-ot is)

rob ,belinkeled ezt nekem?

Köszönöm a gyors választ.A Kind Shock-nak van magyarországi forgalmazója?

csekert.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.