Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van már féked, vagy mivel hiányzik csak felfele mehetünk? A hosszú út nálad mennyi? 20-30-60-100? Az örfüi körre gondoltál?
Most éppen azt írja a met.hu, hogy szombat este lesz locsipocsi...
Péntek este lesz bent a városban valaki riogatni az ünneplö tömeget?
Azon gondolkodok, hogy a 20W-os sisaklámpával kéne megkeseríteni a mulatságukat ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Minek erolteted mar annyira a szombatot?
Latod, hogy mindenki felvonulni megy inkabb.
De fel a fejjel, legalabb nem lesz, aki lerangasson a binyiglidrol. :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Nem tudom!! Bonyolult a megoldás??? Áruld el.. Sinka, Sinka, nem tudom. Tényleg. ::) Biztos triviális... Most hirtelen Havas Henrik jutott eszembe, aki mindent megmagyaráz, de biztos nem ez...

Ki jön szombaton akár délelõttõl tekerni? Hosszút.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Wolf:
Vajon miert is?! Hmmm?!

Leslie:
Hat sajnlallak is, de ezek szerint megint delutan keltel, hogy csak most kapcsolodtal be. Vagy hogy is van ez?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Leslie:
Te aztan igazi Forum Fanatik vagy!!!
Ezzel fekszel (01:33) es ezzel is kelsz (06:45)?
Az nem rossz!

Neeem neeeeem :)
ugyanis már meguntam, hogy mindig délután ébredek, szal tegnap inkább nem aludtam...
(tessék sajnálni ::) ;D)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
És miért kis Havas? ???

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
A kis Havas a Sinka.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
vagy: http://www.bikedisco...e-fr-frames.gif

Ki az a Kis Havas?

dnl: http://www.bikedisco...ane-frames.html Drága mulatság...

De ha nem sárvédõ, akkor mi? Talán vmi, aminél fogva cipelheted? Vagy arra lehet rakni a sárvédõt?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ha uzentek valamit a Kis Havasnak, akkor irjatok ASAP, mert odamegyek 5 perc mulva.

Scott:
Igen sarvedo, de oda van hegesztve?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ha a fölsõt kérded, akkor gondolom oda rögzíted a rugóstagot, ha az alsót, akkor gondolom sárvédõ..

Check it here: http://www.bikemagic...e_fr_04_big.jpg

or here: http://extreme.com.ua/img/scott.jpg

Ezen nincs: http://downhillmtb.f...tane_rshock.jpg

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Melyik vazra?
Mar csak azt mondjatok meg, hogy mi a pekfasza az alsovazcso kozepen az a kiallo kis bizbasz!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Gyönyörû ez az önfeláldozás, akár egy novella témája is lehetne... ::)
Inkább vegyél bukót, a BAT-hoz nem kerülsz vissza, attól, hogy nem veszel semmit. De, hát te tudod. Most akkor egyébként bûntudatod van?

Ez a High Octane nem olyan, mint a Pánytáé, tényleg, õ nem gondolkodik új gép beszerzésén, látva Zap elõretörését bringafronton? Esetleg egy Bullit vagy V10 vagy Intense?

Lecsapnom a vázra kellett, le is csaptam, köszi!

A Zolinak nem véletlenül kell XL-es bukó... ;D Persze ezt is meg tudja magyarázni ;D ;D ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bandi:
Mit csaptal le es mi kell neked?
Dnl:
Nem volt meg rajtad? Nekem ugy remlik, hogy szoritotta a fejed. Vagy az a Zolie volt?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
bukot idaig azert nem vettem, mert szinte semmi mast se vettem: igy bnutetem magam amiatt hogy hagytam magam kirugni a BATtol. Na meg hideg is volt kisbukohoz. Tenyleg Mate, kiprobalhatom a te regi bukodat.? hatha "megteszi".

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hhuuu bandi akkor nyomuljal.! kene internet otthonra mindenkeppen.! dolby sorroundba jonnek majd a filmek nonstopp.!

multkot kiprobaltuk Panytya bringajat, ugyhogy uj szerelmem:
http://www.scottusa....ct.php?UID=4814

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Na, visszajön és egybõl beszól... ::)

Nekem kell, lecsaptam! Mettyú majd vesz magának Angliában :)

Bukótémáról miért is kell leszállni? Ja, mert csak fél éve mondod, hogy veszel egyet? Bocs... Igazán kár lenne egy ilyen haverért... Le kell gyõzni a hiúságot és fel kell pakolni egyet a búrádra, oszt kész. Majd ha veszel, akkor nem lesz basztatás :) Még én is vettem fullfacet, pedig SOKKAL lassabb vagyok! Igaz, meg az ügyességem se mérhetõ a ti csodálatos tudásotokhoz...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Igazad van, csak te vagy kisebbsegben, ugyhogy neked kene inkabb olyan munkat keresned, ahol van net es szabadido is irogatni.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Miert, a robogohoz fullface kell?
Tok mindegy, mert a bringas fullface sem hasznalhato robogohoz, meg a bilibuko sem. Es az azert sokkal olcsobb. Mondjuk a fejed takarna, es az nem hatrany. :D Bocs, ez durva volt, abba is hagyom.
Bukotema reszemrol lezarva.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
jaaj, es nem irjatok tele minent locsi-fecsivel, jovan'.!

nem jovok ket napig, aztan itt var 5 oldal arrol hogy unatkozomamunkhelyemenbazzegmialoszartcsinaljak...??

nyissatok uj topicot.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
na igen a Yetibe en is masfeles telot tennek. De most nezem, 130/170 mm, hat ez nem semmi, aszittem csak 150et tud. Tudjatok hogy Iljics a hatso kereket tolem vette.? bizony XT-321, ez volt a Haromon gyarilag.

Bukotemarol meg lehet szallni, meg a rendelesrol is. Bar most hogy itt ajo ido es robogozom, lehet hogy mingya fullfacet is veszek...

<kontakt> mindenkeppen megy, legkesobb szept veger itthon lesz. gyujcsetek a kis penzecsketeket, meg van egy hej, aki elobb lecsap raja az van benne a buliban. Mar csak a szakitas lesz az egyetlen problema, uh mindenki szuper-kedves legyen vele a kovetkezo honapokban...!!!

MArio, mi van az Porsche kodokkal.? cdn nincs semmi, nem vagyok ekkora láma ( ellenpelda: "héé tee, mi a faszomat adtal te köcsög, nem mukodik egyik Nero sem ezek közül, most ezé mer kertvárosi vagyok..")