Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fõleg, hogy ált. vasárnap bármikor tudsz +egy órát aludni...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De. Ez at egyetlen elõnye a dolognak. De van 1000 más, ami hátrány. :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kicsit lehet, hogy hanyagolni fogom a munkát, itt is meg otthon is, és csak csajozok meg bringázok a hosszú hétvégén...
Ja és a kormánycsapágyom szinte pont ugyanolyan színû, mint a váz. Ja meg a DHX 5.0 tagnak is olyan színûek a kis bizgentyûi...
Eh, csak azon is van sok tekerõs lófasz, aztán még azokat is jól be kell állítanom majd.

Tényleg, most nem úgy van, hogy többet lehet aludni az átállítás miatt?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vazze, ez az óraállítás minden évben elkeserít...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: király,király!!!!
Aztán vége a "jajj, ma szüretelek, jajj, ma házatépítek, jajj, ma csajoméknál gereblyézek" dumáknak!

Szombat, 13:00, Szcsitér->Jakabhegy->Tecasör! Mer megtekerik éjjel az órát, azt nem lesz már hosszúmulatság!

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Épül a Boiler! :D :D
És a színe is tényleg sokkal jobb, mint képen...
Délutánra meg is lesz :D

jujj
jujj
de akkor azzal jössz pénteken? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, túl vagyok a wellness órán... :D Még hajbalzsamot is használtam. Ez a nem mindegy. :D LEnne csomó dolgom asszem. Meg majd mennem kell suliba. Bööö... NA de sebaj. Este party! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Épül a Boiler! :D :D :D
És a színe is tényleg sokkal jobb, mint képen...
Délutánra meg is lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, mentünk 4 kört, gyorsat, újat, kanyargósat, beelõzõset, nagy ugrálósat. Jó volt! :D És atom fáradt vagyok... ;)

Shoshi: tegnap sokat söröztem és jó volt. Ma még többet fogok és még jobb lesz... :D Nagyon remélem, hogy örül, mert tegnap húzta a száját. De minnyá fölk is hívom boldogítani... Hehehe... Aztán nagy party! Vááááá...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A héten még biztosan nem kell... Majd a jövõ héten ;) ...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De a jobb oldala van ám letörve! Csak a képen fordítva van :D
Pénteken a mozihoz vigyem, vagy még elõtte adjam oda?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A jobb.. Azt még tudom használni a hegyen is. A balra nincs szükségem :D !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És melyik oldala kell?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szasztok amigok!

Kilyukadt a seggem! Feltörte a nyereg! Ilyen sem volt még pályafutáson során... Peig egy lik mán vót rajt'!

Lesz 10 éves érettségi találkozónk. Hehehheehe. Az mekkora lesz. Sztem mindenki elmondja majd, hogy hány gyereke van, émmeg hogy hány bringám...

Kokka:
Öcsém nagyon örül, hogy mentek ma Sörházba :D !

Tomy:
Pont ilyen kell a félkarúnak :afro: !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, az egyik videón rajtavagytok :D
Képek majd valamikor.
Ma már nem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha geci jó volta koncert!!
kokkancsot rákapattam a pogozásra!!
eléggé veszett hangulat volt a második sorban a lépscön harcolva...

Tomi,képeket holnap hadd nézzek,van rajta rég nem láott ismerõs is!!!

Harkányba valki jó és ocso szállást nem tud?!
egy éccaka kéne most hétévégn,szombatrol vasárnapra

voltunk a Két Kálmannal +a fehér bulital(bálint) tekerni,aki most sex(h)ardon esett a döntön a cél elõtt,eléggé kamikáze figurák...
jót mentünk,nagy tubes rádijó torony,nyil egyenesen le remetére,onnan meg nem vártam tovább rájuk,szerpeninen lejöttem mert nagon gorombán kezdett sötétedni,tecánál Moszkicsslusszkulcsal is öszefutottam...

nah pá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
bakancs téma: nekem 2003 óta megvan az asolom, ne kérdezzétek melyik, mert nem is találtam már neten, de mountex-ben bent van a 2005-ös változata.
nem mondhatni, hogy csak divatból vettem, hogy játszam a városban, a menõ kemény túrázós gyereket. használtam rendesen tényleg, tavaszi portya, õszi portya, téli portya, nagytáborok, balaton-felvidék bejárós táborok, patakásó tábor stb., tehát kapott rendesen.
nekem is elsõ bakancsom. az enyém nem ázott be semmiben (a cipõ magasságáig persze :)) talpa is teljesen oks volt, még most is elég nagy épségben rajta van mindenfée mintázat. ennyi idõ alatt sem vettem észre nagy mértékû kopást. egyedül ezt a 2005-ös sártenger tábort nem bírta ki. de azért nem kevés ideig megvoltam vele. ha nem bundeswehr-eset vennék, akkor tuti ilyet vennék újra. csak hát 10 e vs. 22 e. :) és azért a bw sem szar ;)
tehát sztem akkor is nagyon fasza. megéri az árát. az enyém 2003-ban 22 körül volt, tehát most is lehet kapni ilyen árban NAGYON jó bakancsokat HOSSZÚ távra, nagyon brutál meg sztem nem kell, mert ki sem lehet használni, meg amennyivel többe kerül, nem fogja annál több ideig bírni
hasonló az fsn-ekhez. sõt lehet, hogy ezek az új változatai

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
8kó' asszem...

mér van olyan messze a belváros?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mikor lesz Kispál?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy: és kik azok a szerencsétlenek, akiket boldogítasz majd??? Orientálódj elötte a ló felé... Majd kereslek... ;)