Akkor bruttó vagy nettó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. May 13. - 14:12

Posted 2004. May 13. - 14:02

hmm, holnap mintha vizsgaznek, aztan 1630 ig aram van, mire hazaerek meg minden, de mehetunk.
Sinka mar felhivott, es az allas TERMESZETESEN pesten van. En nem tudom mit gondol ez a gyerek, hogy pecsre jon a vodafone csak azert mert a matavanak itt volt egy ures epulete hogy berendezze (a halkan megjegyzem tobbszoros apparatusa szamara) az ugyfelszolg.jat...
Es a vegen azt kerdezte hogy a fizu brutto vagy netto... akkor most mennyit keres a szilvi, evek ota mar netto 70ert melozik.? innkabb szerzek akkor megegy diplomat...
jatekok milyenek.?
Sinka mar felhivott, es az allas TERMESZETESEN pesten van. En nem tudom mit gondol ez a gyerek, hogy pecsre jon a vodafone csak azert mert a matavanak itt volt egy ures epulete hogy berendezze (a halkan megjegyzem tobbszoros apparatusa szamara) az ugyfelszolg.jat...
Es a vegen azt kerdezte hogy a fizu brutto vagy netto... akkor most mennyit keres a szilvi, evek ota mar netto 70ert melozik.? innkabb szerzek akkor megegy diplomat...
jatekok milyenek.?
Posted 2004. May 13. - 13:53

A szarszám itt van, ugorj be érte, mert én innen már csak hazamegyek az ágyikómba.
A tequila meg Sörház lefárasztott.
Bebe engem is hívott a CCusa email címe miatt.
Részleteket kérek a Vodafoneos állással kapcsolatban. A kis Havas szeretné bejuttatni a Szilvit, ha ilyen jól fizet.
Dizájnold a logó, oszt holnap mehetünk GósztSzitibe.
A tequila meg Sörház lefárasztott.
Bebe engem is hívott a CCusa email címe miatt.
Részleteket kérek a Vodafoneos állással kapcsolatban. A kis Havas szeretné bejuttatni a Szilvit, ha ilyen jól fizet.
Dizájnold a logó, oszt holnap mehetünk GósztSzitibe.
Posted 2004. May 13. - 13:44

köci a király. A koci egyebkent huzalgotegelot jelent, ez csak amolyan insider information.
egy ev elteltevel felraktam megegyet hatha az elso elszakad, de meg nem tette.
Mate, hoztad a szerszamot.? azt mehetunk szellemvarosba am.! akar ma is, meddig dolgozol.? estig nem.? ja tegnap meg 9 lefekudtem egy fel oracskara, hogy majd megyek hjozzatok 10re, de aztan reggel 9kor ebredtem legkozelebb
bandi: orulok hogy a wcmanok megijedtek, de mi lesz a perem alatti bakteriumokkal.? vagy nem otthon szartad ossze a retyot, hanem a munkahelyen, csak a szaras meg a mumka mellett nem jutott ido a forumra... akkor aztan tenyleg jo sokat szarhattal oregem.
egy ev elteltevel felraktam megegyet hatha az elso elszakad, de meg nem tette.
Mate, hoztad a szerszamot.? azt mehetunk szellemvarosba am.! akar ma is, meddig dolgozol.? estig nem.? ja tegnap meg 9 lefekudtem egy fel oracskara, hogy majd megyek hjozzatok 10re, de aztan reggel 9kor ebredtem legkozelebb

bandi: orulok hogy a wcmanok megijedtek, de mi lesz a perem alatti bakteriumokkal.? vagy nem otthon szartad ossze a retyot, hanem a munkahelyen, csak a szaras meg a mumka mellett nem jutott ido a forumra... akkor aztan tenyleg jo sokat szarhattal oregem.
Posted 2004. May 13. - 13:33

bandi, postas tegnap meg em hozott semmit, de van egy jo hirem:
http://www.pinkbike....cleview&id=2025
ugy tunik jol beizzitott a magura, meg Klassen is valtott, ugyhogy hamarosan jol fel fog menni az ara a szettednek. Es nezzetek meg az uj magura freeride villat. sima es reverse arch, 110/150 mm allithatosag, HSVS vagy mi, oda vossza csilappit, vastag becsuszok... eladom a sörment hej.!!!
http://www.pinkbike....cleview&id=2025
ugy tunik jol beizzitott a magura, meg Klassen is valtott, ugyhogy hamarosan jol fel fog menni az ara a szettednek. Es nezzetek meg az uj magura freeride villat. sima es reverse arch, 110/150 mm allithatosag, HSVS vagy mi, oda vossza csilappit, vastag becsuszok... eladom a sörment hej.!!!
Posted 2004. May 13. - 13:30

heloo csavok .
van egy jo hirem, felreneztem a konyvet, es kiderult nem kell 3 fejeyetet megtanulnom, uh szagad vagyok mostantol. Asszme hazamegyek logot gyartani, de lehet hogy meg szamolgatok elott egy kis kereszterrugalmassagot.
CCRU tenyleg kib szarul hangzik, de legalbb nem ithon unatkozunk. Tenyleg, Bebe miert kerte el tolem a CCUSA szamat.? csak nem ki akar menni >vagy megsem< erteitek....
Ha jatsznia akartok keressetek meg a Shockworks vagy a fireworks agyrtojanak azaz a Macromedianak a honlapjat. Vlahol lesz egy link ahol fireworks-os jatekok vannak (gyk: olyan mint a flash). Kell hozza directX, de bazi jok is vanank kozte + tavaly nyaron meg volt csárli angyalai is.
ha meg mindig unatkoznatok, akkor a szinten a Macromedian: Best Flash site of the week. fantasztikusak. es www.absolut.com es klikkeljetek mindenhova !!!!!
van egy jo hirem, felreneztem a konyvet, es kiderult nem kell 3 fejeyetet megtanulnom, uh szagad vagyok mostantol. Asszme hazamegyek logot gyartani, de lehet hogy meg szamolgatok elott egy kis kereszterrugalmassagot.
CCRU tenyleg kib szarul hangzik, de legalbb nem ithon unatkozunk. Tenyleg, Bebe miert kerte el tolem a CCUSA szamat.? csak nem ki akar menni >vagy megsem< erteitek....
Ha jatsznia akartok keressetek meg a Shockworks vagy a fireworks agyrtojanak azaz a Macromedianak a honlapjat. Vlahol lesz egy link ahol fireworks-os jatekok vannak (gyk: olyan mint a flash). Kell hozza directX, de bazi jok is vanank kozte + tavaly nyaron meg volt csárli angyalai is.
ha meg mindig unatkoznatok, akkor a szinten a Macromedian: Best Flash site of the week. fantasztikusak. es www.absolut.com es klikkeljetek mindenhova !!!!!
Posted 2004. May 13. - 12:43

Posted 2004. May 13. - 12:39

What's your opinion about CCRU (Camp Counselor Russia), Bandi?
Sounds interesting, doesn't it?
Kurva jó, nézd meg a CCUSA honlapján! Pénzt azt nem igazán adnak érte, de nyaralhacc a Bajkál tónál!?
Hmm?
Sounds interesting, doesn't it?
Kurva jó, nézd meg a CCUSA honlapján! Pénzt azt nem igazán adnak érte, de nyaralhacc a Bajkál tónál!?
Hmm?
Posted 2004. May 13. - 12:02

www.miniclip.com
www.kvizpart.hu
www.honfoglalo.hu
Válogass..........
vagy: www.letoltes.com és akkor ott a Játékok címszó alatt..
www.kvizpart.hu
www.honfoglalo.hu
Válogass..........
vagy: www.letoltes.com és akkor ott a Játékok címszó alatt..
Posted 2004. May 13. - 11:58

Én is játszani akarok. Neten kesresztül nyomod vagy a gépen van? Mert nálam nincs a gépen, úgyhogy kéne vmi netcím, ha tucc. Kösz.

Posted 2004. May 13. - 11:49

A tuu-tuu tréjn az enyém, a Froghopperen felõlem nyugodtan szívhatsz. Emlékezz mennyire jó volt az izzadt hónaljuknál emelgetni a büdös kis kölköket. ;D
Akkó megyünk, hinnye?
Akkó megyünk, hinnye?
Posted 2004. May 13. - 11:29

Belvároson átmegyünk, ott tudunk talizni, de akkor az is lehet, hogy te írod át magadnak, gyorsabb. Jelezzük, hogy mikor!
Steel Venom, az kibasoztt jó, olvastad, hogy 5 menet, és 70 mph körüli tempóval?? Hátrafelé??? Az elég g*ci. Egyébként visszamennék, de csak a kisvasútra... ;D Meg a Froghopperra... ;D
New Record: 15 nyert játszma sorozatban a FreeCell/Admirális játékban
Steel Venom, az kibasoztt jó, olvastad, hogy 5 menet, és 70 mph körüli tempóval?? Hátrafelé??? Az elég g*ci. Egyébként visszamennék, de csak a kisvasútra... ;D Meg a Froghopperra... ;D
New Record: 15 nyert játszma sorozatban a FreeCell/Admirális játékban
Posted 2004. May 13. - 11:22

Há' igen, Ady eemehet a picsába!!!
Bárcsak akkor élnék, amikor Spears kisasszony dalai lesznek az érettségi tételek között.
Jó, hogy ilyen bátor vagy, mejd sugározzál belém is pozitív energiát!!!
Már a Valleyfair honlapját nézegetem, hogy lehûtsem magam. Bejön. Azért fasza ez a Steel Venom. Nem megyünk vissza? :
Bárcsak akkor élnék, amikor Spears kisasszony dalai lesznek az érettségi tételek között.
Jó, hogy ilyen bátor vagy, mejd sugározzál belém is pozitív energiát!!!
Már a Valleyfair honlapját nézegetem, hogy lehûtsem magam. Bejön. Azért fasza ez a Steel Venom. Nem megyünk vissza? :

Posted 2004. May 13. - 11:13

Jól van. Bátorságpróba. És õk mentek is rajta? Tehát bevállalható? Komolyan, már elegem van a nyúlbéla létbõl. Azon gondolkodtam, hogy 24 évesen nehogy má' ne merjek leugorni semmi magasról, vagy bevállalni, nemde? Mondjuk ezt a gondolatmenetet én sem értem. Talán mert most hallgattam meg a Toxicot Spírstõl? Megfertõzte az agyam.. De figyelted már a szövegét? Too hot, can't calm down... meg: a guy like you should wear a warning: it's dangerous..
Komolyan, ha Ady ilyet tudott volna...
Komolyan, ha Ady ilyet tudott volna...
Posted 2004. May 13. - 11:10

Hajjajjajj! Hát én szombaton nem tudok menni bringázni...
De ha a belvárosból indultok, akkor oda tudom vinni a CDket. Most van pár újabb videóm: Trail 'n' Park Boys, Chaging of the Guard, meg mittomén még mik. Hamarosan megjön a DropIn 2 DVD is, aztán azt is lehet majd nézni...
De ha a belvárosból indultok, akkor oda tudom vinni a CDket. Most van pár újabb videóm: Trail 'n' Park Boys, Chaging of the Guard, meg mittomén még mik. Hamarosan megjön a DropIn 2 DVD is, aztán azt is lehet majd nézni...
Posted 2004. May 13. - 10:52

Már töltögetem a Béla Spears számokat, kiváncsi vagyok milyen.
Olyanokat építettek, hogy a bátorságot még jócskán gyûjtheted, de majd egyszer kimegyünk így balfaszok, amikor nincsenek ott a kertvárosiak és csiszoljuk a tudásunkat.
Nem veszek semmit, kösz, de a Dani akar kereket vagy mi.
Olyanokat építettek, hogy a bátorságot még jócskán gyûjtheted, de majd egyszer kimegyünk így balfaszok, amikor nincsenek ott a kertvárosiak és csiszoljuk a tudásunkat.
Nem veszek semmit, kösz, de a Dani akar kereket vagy mi.
Posted 2004. May 13. - 10:29

Szombaton megyek haza, délelõtt, kb. kettõtõl t'ok menni tekerni! Akkor menjünk jó?
Igen, igen, Britniben azért szívesebben elmélyednék... volt vmi klipje, ahol vmi piros ruciban vonaglott vmi szinpadon és rendesen bevágott neki a lába közibe. Nem is emlékszem a zenére meg a szövegre...
Na de, és mit építettek? Most már én is lassan bátroságot merítek, hogy miként kellene ugrálni. Ja, nem kell neked vmi, mert az Xfactorban állítólag kibasoztt nagy leárazások vannak. Legalábbis a Bikkamakk szerint DH kormény 2900 ért, Kona.
Mettyú: ez a linkelõbe' volt: http://belaspears.uw.hu/
Igen, igen, Britniben azért szívesebben elmélyednék... volt vmi klipje, ahol vmi piros ruciban vonaglott vmi szinpadon és rendesen bevágott neki a lába közibe. Nem is emlékszem a zenére meg a szövegre...
Na de, és mit építettek? Most már én is lassan bátroságot merítek, hogy miként kellene ugrálni. Ja, nem kell neked vmi, mert az Xfactorban állítólag kibasoztt nagy leárazások vannak. Legalábbis a Bikkamakk szerint DH kormény 2900 ért, Kona.
Mettyú: ez a linkelõbe' volt: http://belaspears.uw.hu/
Posted 2004. May 13. - 10:15

Akkó hozod vissza a 7végén a binyiglit?
Tegnap kinéztünk szellemvárosba, ott voltak a Papp Norbiék és elég jó cuccosokat gyártottak.
Érdemes megtekinteni. Mi is csak ezt tettük, de majd rámerészkedünk talán vmikor, ha senki elõtt nem kell égnünk.
Az elõbb néztem meg real time az új Britney klippet. Mélyebb, mint egy Ady vers. Nem értem, bazz.
Azért a kádba beszállnék mellé megmosni a hátát vagy ilyesmi.
Tegnap kinéztünk szellemvárosba, ott voltak a Papp Norbiék és elég jó cuccosokat gyártottak.
Érdemes megtekinteni. Mi is csak ezt tettük, de majd rámerészkedünk talán vmikor, ha senki elõtt nem kell égnünk.
Az elõbb néztem meg real time az új Britney klippet. Mélyebb, mint egy Ady vers. Nem értem, bazz.
Azért a kádba beszállnék mellé megmosni a hátát vagy ilyesmi.

Posted 2004. May 13. - 09:55

Kispál vs. Britni? Na ne mááá... egyébként most szombaton Kispál a PECSÁban. Csak úgy mondom.
Tom: Pl. most szombaton, mikor megyünk tekerni, mert há' mennyünk vagy mi, akkor adol 2 CD-t és átkarcolom vasárnappra. Az jó? De cserébe én is kérek vmi jó kis bringás vidiót!
Arrivederci amore..... (majd megfejtést nyer, ha halljátok...)
Tom: Pl. most szombaton, mikor megyünk tekerni, mert há' mennyünk vagy mi, akkor adol 2 CD-t és átkarcolom vasárnappra. Az jó? De cserébe én is kérek vmi jó kis bringás vidiót!
Arrivederci amore..... (majd megfejtést nyer, ha halljátok...)
Posted 2004. May 13. - 09:47

Amúgy dugd a seggedbe a Kispál CD-det! Persze vazelin nélkül. ;D
Mingyá' át is nevezem a topicot 'Britney Fannny Club'ra. Érted?! ;D
Mingyá' át is nevezem a topicot 'Britney Fannny Club'ra. Érted?! ;D